• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama tarihinin adet başlangıcına etkisi

ebrulim38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
577
224
33
Merhaba arkadaşlar normalde 28 günde bir adet görüyorum bu ay ovülasyon testi ile yumurtlama zamanımı takip ettim ve tam 17. gün yumurtlamam gerçekleşti (normalde 14.gün olması gerekir) 19 Eylül‘de adet görmüştüm o adetim yumurtlamam gecikti için gecikecek mi Bu ay korunmadan ovülasyon takibi ile ilişki yaşadık gebelik testi yapmak istiyorum ama yapacağım tarihi tam kestiremiyorum yumurtlamam beklenilen zamandan geç olduğu için.Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba, benim adet düzenimde 28 gündür ovü testiyle devamlı takip ediyorum 17. gün yumurtladıysam ondan 14-15 gün sonra adet olurum

Benim döngüm de 28 günde bir fakat
11. Gün de yumurtlama olsa, 14. Günde olsa döngüm değişmiyor benim. Yumurtlama ağrısından dolayı takip edebiliyorum zamanlarını.

Benim döngüm de 28 günde bir fakat
11. Gün de yumurtlama olsa, 14. Günde olsa döngüm değişmiyor benim. Yumurtlama ağrısından dolayı takip edebiliyorum zamanlarını.
Yani yumurtlamanız adet gününü etkilemiyor cok teşekkğr ederim

Merhaba arkadaşlar normalde 28 günde bir adet görüyorum bu ay ovülasyon testi ile yumurtlama zamanımı takip ettim ve tam 17. gün yumurtlamam gerçekleşti (normalde 14.gün olması gerekir) 19 Eylül‘de adet görmüştüm o adetim yumurtlamam gecikti için gecikecek mi Bu ay korunmadan ovülasyon takibi ile ilişki yaşadık gebelik testi yapmak istiyorum ama yapacağım tarihi tam kestiremiyorum yumurtlamam beklenilen zamandan geç olduğu için.Yardımcı olursanız çok sevinirim
genelde 14 16 gun ıcınde olursun. ama 12 13 gun sonra olan da var. . sen yumurtlamanı gordugune gore o gunden 12 gun sonra test yapsan cıkabılır.

Evet ve 11. Gün yumurtladığım ay hamile kaldım, 10. Gün test yaptım silik çıktı.
Adetten 1 hafta önce öğrenmiş oldum.
Ebrulim ben de almak istiyorum ovulasyon testi.ilk kez 5 Ekim de çatlatma iğnesi oldum ama catladımı çatlamadı mı hiç anlayamadım ki.ben bu ovulasyon testinden alsam çıkarmı çatlayıp çatlamadıği yoksa bu test yumurtlama günü nü mü gösteriyor

Ebrulim ben de almak istiyorum ovulasyon testi.ilk kez 5 Ekim de çatlatma iğnesi oldum ama catladımı çatlamadı mı hiç anlayamadım ki.ben bu ovulasyon testinden alsam çıkarmı çatlayıp çatlamadıği yoksa bu test yumurtlama günü nü mü gösteriyor
İkisini de gösterir en koyu cıktıgı an pik yapıyor diğer gün yaptıgında silikleşiyor o zaman catlamıs demektir

İkisini de gösterir en koyu cıktıgı an pik yapıyor diğer gün yaptıgında silikleşiyor o zaman catlamıs demektir
Peki ben yarın alsam yapsam zamanı geçti mi geç mi kaldım o zaman bana Ekim 5 de çatlama iğnesi yaptılar o gün ilişki dedi.sonra Perşembe ve cumartesi dedi.alsam geç kaldım değilmi artık bu ay.kusura bakma ben ilk kez başladım tecrübem yok

Test için daha erken değilmi sizce yapım mı 14 gün geçsin demişti doktor ama yapım mı
Ay bilmiyorum ki benim iğnem de 9 ekim de yapıldı. Ben dayanamayıp dün kan verdim. 41.33 çıktı. İğnenin etkisi tabii ki ama yine de yüksek bi değer görmeyi istedim:) ama 10. Günden sonra yapılabilir sanki, yani değer en azından idrar testine göre bi fikir verir.

Ay bilmiyorum ki benim iğnem de 9 ekim de yapıldı. Ben dayanamayıp dün kan verdim. 41.33 çıktı. İğnenin etkisi tabii ki ama yine de yüksek bi değer görmeyi istedim:) ama 10. Günden sonra yapılabilir sanki, yani değer en azından idrar testine göre bi fikir verir.
Benden 4 gün sonra yani🤗 hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah kalbine göre veeir.benim ilk olduğu için tecrübesiz oldum.inşallah olumlu bir sonuç olur

İnşallah ya beklemek çok zor:( neyse geç olsun güç olmasın diyelim:)
Bugün 10 gün çatlatma ignesinden sonra ama sanırım birşey yok birde 14 günü bekleyim bakalım 🙄

Eklentiler

• IMG_20201015_195853.webp
    IMG_20201015_195853.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 52
Back