• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama tarihim ne zaman

Nagehanonur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
47
12
3
31
Herkese merhaba benimadetim çok düzenli her ayın 28 inde oluyorum saati bile şaşmıyor 8 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz ama olmuyo çok istiyoruz. Ama ben yumurtlama tarihimi hesaplayamadım adetten 14 gün sonra mı oluyor. Mesela geçen ay bütün hamilelik belirtisi vardı ama adet oldum. Bu ayda adetime 2 gün var ama 5 gun kala pembe ve sarı lekeler oldu

Herkese merhaba benimadetim çok düzenli her ayın 28 inde oluyorum saati bile şaşmıyor 8 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz ama olmuyo çok istiyoruz. Ama ben yumurtlama tarihimi hesaplayamadım adetten 14 gün sonra mı oluyor. Mesela geçen ay bütün hamilelik belirtisi vardı ama adet oldum. Bu ayda adetime 2 gün var ama 5 gun kala pembe ve sarı lekeler oldu
ovulasyon testleriyle daha emin olabilirsiniz yumurtlama tarihinizden pembe leke yerlesme kanamasi olabilir

Herkesin yumurtlama tarihi farklıdır adet gördüğü gün sayısı bunu etkiler 28 günde bir adet görüyorsan yumurtlama günün tahmini 14.gündür iki gün öncesinden doğurganlık başlar bunu hesaplayan uygulamalar var

Son düzenleme:
63A95DFB-CB56-455D-B625-8D97B85D5720.jpeg

Bu attığınız tarihlere göre ben 12 ve 16 sı arasında denedim doğru yapmışım ama dün ve bu sabah 2 ayrı test yaptım tek çizgi çıktı.

Back