yumurtlama takibi/ yardımcı olur musunuz

ne kadardr istiyorsunuz bebek canm.. İnşllh vakti vardr

bnde pko yok ama 1 gebelik gecirdim embriyo gelismedigi icin kurtaj oldum. Klomenle hamile kaldim gecen sene. Tekrar umutla bekliyorum

Doktor olabilir dedi kromozam anamolisi olabiyor dedi bizm apt bnm gibi 3 kisi daha var birisi 3 senedir bekliyor biri daha yeni

Yumurtlama öncesindeki 72 saat ve sonrasındaki 48 saat aralığında seks yapmaya özen gösterin. Sperm hücresinin yaşam süresi 72, yumurta hücresinin ise 24-48 saattir. Buna göre günlük bazı planlarınıza ara vererek hamile kalma çalışmalarına ağırlık vermeniz gerekecektir. Yumurtlama tarihinizin 72 saat öncesinden başlayarak yumurtlamanın 48 saat sonrasına kadar ki dönem içinde cinsel ilişkiye girmek gebelik şansını arttırır.
Kizlar bi siteden bu bilgileri buldum ve sorum şu; Ben şu siralar yumurtlama gunlerimdeyim ve 3gundur iliskiye giriyoruz bugun aksam kasiklarima bi agri girdi ve o sumuksu salgi gelmis beyaz renkte bu yazilanlara gore yumurtam catlamis oluyo ben dun esimle birlikte oldum bugun bisey olmadi yarin birlikte olmamizmi gerekiyo 48saat icinde yazıyor ya cok bebek sahibivolmak istiyorum nolur yardim edin.tesekkurler

Merhaba ben yeni üyeyim bir süredir takip ediyorum.6 yıllık evliyim geçen yıl bebek yapmaya karar verdik ama beklenmedik sorunlar çıktı.Son iki aydır başarılı bir şekilde deniyoruz.Bu ay doktor yumurtalık takibi önerdi 2 günde bir kontrole gittim,büyüme normal şekilde izlendi 22/04 çarşamba günü gittiğim kontrolde yumurta 16 mm yada cm tam olarak bilemiyorum, doktorum cuma yada cumartesi çatlayacağını söyledi.Ancak çarşamba akşamı saat 18 de kasıklarımda şiddetli bir ağrı oldu yürürken canım acıyordu, ağrı ve akıntı ertesi gün de devam etti. Ovülasyon testi aldım.ağrının ertesi günü yaptım ikinci çizgi silikti en son ilişki salı günü kontrolden bir gün önce oldu .Ağrımın olduğu gün ve ertesinde eşim çalışıyordu ve daha yeteri kadar büyümediğini şansı cuma cumartesiye bırakmamın daha mantıklı olduğunu düşündüğüm ve ilişki yaşamadık .Bugün doktora gittiğimde yumurtamın ağrının olduğu gün çatladığını öğrendim bugün yaptığım testte çizgi dahada silik
Sizce bu akşam şansım olur mu? Bu ayda kaçırdım mı ben bu treni?

ağrının olduğu gunden kaç gun once son ilişkiniz olmuştu.

Yumurta 12 24 saat arasi yasiyor agridan bu kadar zaman gectiyse gecti tek mi yumurtan

bir gece önce ilişki oldu
bir gece oncesi ilişki olduysa gebe kalma ihtimaln yuksek. Sperm vajinada 3 gun yaşar.. Aynı gun ilişki olmasada skntı olmaz.. Ama kadın yumurtası en fazla bi gun yaşadığı için çatlamadan sonraki gecelerde dollenme olmaz

Kafaya takmaktan bir kurtulsam başka bir şey düşünmez oldum aylardır. cevaplar için teşekkür ederim
ben geçen ay yumurta takibi yaptırdım, herşey çok normalde dedi hatta yarın sabah ertesi gün öğlen ilişki olsun dedi kesin konuştu ama olmayınca olmuyor işte zamanını bekliyor çok planlı hareket etmeyin, herkese aynı şeyi söylüyorum plana gelmiyor bu işler

Hic canini sıkma kafaya takma zk2006 dusune düşüne olmuyor bu işler planlamakhic iyi degil insani sterse sokuyor bu ay tam noktasi noktasina gunu gunune uyduk ama olmadi 2 tanede kistiM oldu bu ay hicbisey yok tedavi yok dedi vallahi oyle rahatim ki umursamiyorum takmiyorum

fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı BENDE İLK OLARAK AŞILAMA YAPILACAK SIZCE BU DEGERLERLE OLURMU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…