- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
-
- Konu Sahibi Shirine-alish
yani dktr verirse kullanırım.. Farklı mı bilmiyorum ki.. İşte yumurtqm oluşuyo mu çatlıyo mu diye gidcm. Sanırım tembel çalışıyo bnmkilerreglinin 3.gününde mi yaptıracaksın? peki klomen kullanacak mısın?
yumurtlama takibiyle yumurta takibi farklı sanırım
zaten bnm ihtiyacım olan da yumurtalarımn buyumesi. Çunku çok tembel çalışıyolar.. İnşllh ilk ay hmn başarılı olur. Çok tşkkur ederim. Guzel açıklamışsınızyatmadan cevap vereyim.
ikisi aynı şey sanırım. genelde ben de reglin 2 ya da 3.günü kontrole gidiyorum ama yumurta takibi için değil, kist filan var mı diye normal ultrasonla bakıyor. reglin 5.günü klomene başlıyosun ve klomen bittikten 3-5 gün sonrasında kontrole gidiyosun sonra vajinal ultrasonla yumurtanın gelişip gelişmediğine bakıyor, geliştiyse kaç tane ve kaç mm olduğunu filan söylüyor. ayrıca yeterince geliştiyse çatlatma iğnesi veriyor.
hormon testleri de reglin 2 ya da 3.günü yapılıyor.
cnm bugun doktoruma gittiim. Bn doğal olarak 2 defa gebe kaldığım için klomen kullandrmiycak. Sadece takibe alıcakmş.. O ilaçlar çık masum ilaçlar değil,ihtiyaç olmadan kullandıramayız dedirica ederim ne demek, ifade edebildiysem ne mutlu :)
klomenle büyür inşallah. benim ilk ay 16 cm, 2.ay 18cm.di. inşallah ilk aydan hamile kalırsın.
demkki mudahale gerekince kullandırıyolar.. O zamn ben iyi durumdayım çok şukur... İnşllh bu ay olur artıksonuçta hormon hapı tabi. her şeyin doğalı normal yoldan olması daha iyi ama d.k.hapının etkisiyle yumurtalarım gelişmiyordu, ben de oyüzden kullanıyorum.
hayırlısı olsun.
takibe almadımı doktorun seni canmBu ay inofolic icmeye basladim kontrole gittigimde yumurta gelismemis hic olmamisti boyle bisey moralim oyle bozuldu ki doktor klomen verdi yaklasik 1 sene once kullandim faydasi olacak mi bilmiyorum neden gelismiyor
hayıt otunu denedin mi cnm.. Bn bu ay kullanıcam inşllhAldi canim yumurta bu ay gelişmemiş pazartesi tekrar gideceğim tekrar bakacak
valla bnde ilkkez kullancam,çok duydum ii geliyo diye.. Bakalım nolcakHic denemedim testere disli aslan pencesi iciyorum prolaktin yukselmesin diye..Bugun 16. Gunum arastiriym faydasi olacak o kadar cok sey yiyorum iciyorum ki
valla bnde ilkkez kullancam,çok duydum ii geliyo diye.. Bakalım nolcak
aminn cnm. Haklısın kolay değil..bn bugun gittim dktoruma kist faln yok rahmin temiz dedi. Haftaya bi daha kontrolum var. Bakalım artıkAllahim kolaylik versin bu dert cok zormuş rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin hayirlisiyla