yumurtlama takibi/ yardımcı olur musunuz

Shirine-alish

***Alişimmm-ömrümmm***
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
9.338
15.666
Mrb arkadaşlar. Bu konuda hiç bilgim yok. Yarın reglimin 3 gunu.. Allahın izniyle doktora yumurtlama takibi için gidicem.. Ne yapılıyo,tahlil falan isteniyomu bilgisi olan var mı.. Bide bu uygulamadan fayda goren kşmse var mı. Kısacası hiç bişey bilmiyorum.. Yardımcı olur musunuz...

reglinin 3.gününde mi yaptıracaksın? peki klomen kullanacak mısın?
yumurtlama takibiyle yumurta takibi farklı sanırım

reglinin 3.gününde mi yaptıracaksın? peki klomen kullanacak mısın?
yumurtlama takibiyle yumurta takibi farklı sanırım
yani dktr verirse kullanırım.. Farklı mı bilmiyorum ki.. İşte yumurtqm oluşuyo mu çatlıyo mu diye gidcm. Sanırım tembel çalışıyo bnmkiler

yatmadan cevap vereyim.
ikisi aynı şey sanırım. genelde ben de reglin 2 ya da 3.günü kontrole gidiyorum ama yumurta takibi için değil, kist filan var mı diye normal ultrasonla bakıyor. reglin 5.günü klomene başlıyosun ve klomen bittikten 3-5 gün sonrasında kontrole gidiyosun sonra vajinal ultrasonla yumurtanın gelişip gelişmediğine bakıyor, geliştiyse kaç tane ve kaç mm olduğunu filan söylüyor. ayrıca yeterince geliştiyse çatlatma iğnesi veriyor.

hormon testleri de reglin 2 ya da 3.günü yapılıyor.

zaten bnm ihtiyacım olan da yumurtalarımn buyumesi. Çunku çok tembel çalışıyolar.. İnşllh ilk ay hmn başarılı olur. Çok tşkkur ederim. Guzel açıklamışsınız

rica ederim ne demek, ifade edebildiysem ne mutlu :)
klomenle büyür inşallah. benim ilk ay 16 cm, 2.ay 18cm.di. inşallah ilk aydan hamile kalırsın.

rica ederim ne demek, ifade edebildiysem ne mutlu :)
klomenle büyür inşallah. benim ilk ay 16 cm, 2.ay 18cm.di. inşallah ilk aydan hamile kalırsın.
cnm bugun doktoruma gittiim. Bn doğal olarak 2 defa gebe kaldığım için klomen kullandrmiycak. Sadece takibe alıcakmş.. O ilaçlar çık masum ilaçlar değil,ihtiyaç olmadan kullandıramayız dedi

sonuçta hormon hapı tabi. her şeyin doğalı normal yoldan olması daha iyi ama d.k.hapının etkisiyle yumurtalarım gelişmiyordu, ben de oyüzden kullanıyorum.
hayırlısı olsun.

sonuçta hormon hapı tabi. her şeyin doğalı normal yoldan olması daha iyi ama d.k.hapının etkisiyle yumurtalarım gelişmiyordu, ben de oyüzden kullanıyorum.
hayırlısı olsun.
demkki mudahale gerekince kullandırıyolar.. O zamn ben iyi durumdayım çok şukur... İnşllh bu ay olur artık

Bu ay inofolic icmeye basladim kontrole gittigimde yumurta gelismemis hic olmamisti boyle bisey moralim oyle bozuldu ki doktor klomen verdi yaklasik 1 sene once kullandim faydasi olacak mi bilmiyorum neden gelismiyor

Hic denemedim testere disli aslan pencesi iciyorum prolaktin yukselmesin diye..Bugun 16. Gunum arastiriym faydasi olacak o kadar cok sey yiyorum iciyorum ki

ben de adetin 2. günü gittim tüm hormon testlerini yaptı,henüz sonuçları almadım ultrasonda aksi bişi görmüyorum dedi . önceki doktor polikistik over demişti, ozaman adetinden 13 gün say o gün gel yumurtaya bakalım dedi. bende heyecanlıyım çarşamba günü gidicem. buarada 3 aydır inofolic kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…