Bende hasta oldum canım. doktor klomen vermişti. hasta olunca doktor ara dedi. bayrama denk gelirse bu ay yapmayız. diğer aya kalır dedi. bende hasta oldum 3. günüm bugün. aradım doktoru konuştum. bayrama denk geliyor. aralık ayına kaldı. inşaAllahsenin dediğin gibi doktora tüpe gerek kalmaz normal yolla olur. normal yolla olmazsa hayırlı kolay atlatmayı nasip etsin rabbim.. zor bu işler uğraş gerekiyor. sana klomeni ilaç mı verdi. yoksa iğne olarak mı? yumurtlama takibinde de iğne filan yapıyorlar mı? üstten mi muayene ediyor yumurtlama takibinde? Dün misafirliğe gittik. ne yaptın nasıl gidiyor tedavi dedi arkadaş? bende gidiyoruz geliyoruz hayırlısı dedim. gelmiş biz size yetişeceğiz. hadi çabuk olsun dedi. bende öyle hademeden istediğin zaman olmaz bu işler dedm. sabır zaman gerekir. sağlık olsun hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dedim. bu konuşan 5 aylık evli.. kendisinin garantisi var sanki hemen hamile kalacağına. insanoğlu başına gelmeyince anlamıyor.. hayırlısı olsun.. dualarını esirgeme ecrin. sen hep aklıma geliyorsun... hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin evladın.. öptüm hoşçakal.. yazışalım ok?
O tarz insanları bilirim ne can yakarlar.Benmde etrafımda var çocuğu yeni olanlar ne zaman görsem ayy allah korusun hamilemiyim nedir midem bulanıyo bi test yaptırsammı acaba diye iğneliyolar.Acıyı çeken anlar ne bilsinler ki bzm neler çektiğimizi o doktor kontrolüne her gittimizde nasıl bi çöküntüyle çıktığımızı.Boşver cnm allaha havale et rabbim hayırlısını versin.Beni hiç alttan muayene etmedi hep göbekten baktı.Klomeni de hap olarak kullanıyorum ilave olarak da sürekli glukofen diye bi ilaç kullanıyorum.Bu ay klomeni aksattım gittiğimde yumurtam gelişmemişti anlıcağın bu ay bşy olcağını sanmıyorum yine de rabbimden ümit kesilmez ama.eşimle de konuştuk yılbaşından sonra aşılamaya geçicez.2-3 ay kafa dinleyelim toparlayalım dedik kendimizi.Bnm kafamı kurcalayan acaba 2-3 aşımaladan sonra da olmazsa acaba hemen tüpe yönlendirirmi bana daha erken gibi geliyo ya daha 2 sene bile olmadı evleneli.
canım sen bilirsin hangisi uygun geliyorsa ama zaman da önemli yaş gidiyor? biz doktorumuz neyi uygun görürse onu yapalım diyoruz.. bakalım hayırlısı olsun..
O tarz insanları bilirim ne can yakarlar.Benmde etrafımda var çocuğu yeni olanlar ne zaman görsem ayy allah korusun hamilemiyim nedir midem bulanıyo bi test yaptırsammı acaba diye iğneliyolar.Acıyı çeken anlar ne bilsinler ki bzm neler çektiğimizi o doktor kontrolüne her gittimizde nasıl bi çöküntüyle çıktığımızı.Boşver cnm allaha havale et rabbim hayırlısını versin.Beni hiç alttan muayene etmedi hep göbekten baktı.Klomeni de hap olarak kullanıyorum ilave olarak da sürekli glukofen diye bi ilaç kullanıyorum.Bu ay klomeni aksattım gittiğimde yumurtam gelişmemişti anlıcağın bu ay bşy olcağını sanmıyorum yine de rabbimden ümit kesilmez ama.eşimle de konuştuk yılbaşından sonra aşılamaya geçicez.2-3 ay kafa dinleyelim toparlayalım dedik kendimizi.Bnm kafamı kurcalayan acaba 2-3 aşımaladan sonra da olmazsa acaba hemen tüpe yönlendirirmi bana daha erken gibi geliyo ya daha 2 sene bile olmadı evleneli.
ecrincim nasılsın? hiçç girmiyorsun nete? ben haftaya gidiyorum dualarını esirgme. inş. hayırlı sonuçlar olur.. öptüm sen ne yaptın? görüşrüz...
uzun süre sen yazmayınca bende artık bakmıyodum buraya.hergün dua ediyorum sana kendime tüm isteyenlere.Aşılamanı yaptırmışsındır heralde.Nasıl geçti sonucu ne zaman öğrenceksin..Hayırlısıyla inş. güzel hbrler alırsın.burdan bağırırsın hamileyimmmmmmmmmmmmmm diye
allah herkese hayırlısını versin. her zaman derim bazı şeyler vardırki sadece yaşayan bilir...
canım benim aşılama olmadı. eşimin değerleri aşılama yapılmasına uygun olmadı. doktor 3 ay bekleyelim uygun olursa değerler yaparız dedi. ancak yine baya düşük olursa tüp bebek dedi. ecrincim acayip canım sıkılyr. artık düşünmek istemiyorum. yok şöyle mi olacak böyle mi olacak diyee..alıp başımı gitsem uzak yerlere kafamı dinleyip gelsem.. Ben öğretmenim 15 tatil gelecek. öğrenciler olmasa heralde kafamı dağıtamam. sen nasılsın? yazışalım canım ya sen bana bakma konuşunca iyi oluyor..
guloozcum ümidini yitirme bunda da bi hayır vardır.İnş. bomba gibi spermleri olur da bebişiniz tutar.bizde de aynı herşey.Doktor takibini bıraktım.Aşılama demişti biliyosun.Şuan bitkisel kürler yapıyorum onlar da fayda etmiyo bakalım rabbimden hayırlısı olmazsa haziran temmuz gibi bende aşılamaya geçicem cnm.
Hayırlısı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bitkisel kür neyapıyorsun canım? biz de İbrahim saraçoğlunun çayını içiyor eşim. sonra macun yaptık onu yiyr. keçi boynuzunu içiyor. öyle işte bir sürü şey yapıyorz. Sigara içiyor eşim. onunda etkisi var spermlere. öyle işte ecrincim. hayırlısı olsun. düşünmüyorum öyle eskisi gibi ama o kadar hayal gibi geliyor ki.. Rabbimden ümit kesmek müslümana uymaz. bakalım bekliyoruz. öptüm canım
eşimin sperm sorunu olmadığı için ona bişey yedirmiyorum.Bende yumurtlama destklesin diye incir kürüne başladım.Ondan önce soğan kürü yapmıştım.Bu ay tekrar incir kürü yapıcam bakalım hayırlısı olsn.Bana da olması mücize gibi geliyo.Sanki imkansız bşymiş de olursa kalbim durcak gibi hissediyorum.Hakkımızda hayırlısı inş. Eşinde keşke sigarayı bırakabilse çok etki ediyo spermlere.Bmde eşim sigara içiyo bırak diyorum ama spermlerim normal bşy olmaz diyo.akışına bıraktım artık.Bakalım haziran gibi aşılama düşünüyoruz.
Canım hayırlısı olsun. İnş. görüşelim ecrin ben arada sırada yazıyorum ancak konuşalım olur mu.? soğan kürüne bende başladım ama incir kürü yapmıştım bir sıra yapmak istemiyorum. inciri yiyoruz kür yapmıyorum. şu zeytinyağ inciri yapmak istiyorum başlayamadım bişr türlü.. inş. başlarsam ben 1 ay eşim 2 ay yiyecek.. bakalım hayırlısı olsun. hadi görüşürüz. öptüm hoşçakla...
Canım irtibatı koparmayalım.Ben hala incirle devam ediyorum kaynatıp suyunu içiyorum.Bu aralar herkes çok üstümüze geliyo psikolojim allak bullak oldu.Benden sonra evlenen eltim bile bi düşük yaptı şimdi yine hamile 3,5 aylık allah kucağına alamyı nasip etsn inş. ama ister istemez herkes soruo sen niye yapmıyosun diye bende nasip deyip geçiyorum.Rabbim bizimde yüzümüze baksın inş.
Canım bayadır konuşamıyoruz.. bende de tık yok. artık haziranda tüp bebek yolcusu kalmasın diyorum ben.. hayırlısı olsun canım.. okul ev yoğunluktan görüşemedik.. senin hayırlı haberlerini duyarım inş. cevabını bekliyorum canım.. kusura bakma rayı açtık.. neyse toparlarız inş. öptüm Allah herkesin gönlüne göre versin.. moral bozukluğu yok.. inş. olmaması lazım ki başarılı olsun herşey.. dualarını esirgme. üç ayların ilk günü bugün.. hatta geçti 2. güne geldik. bol dua tefekkür.. sabır inş. rabbim gönlümüze göre sağlıklı hayırlı ömürlü evlat verecek. bende tüp bebek meselesi biraz geriyor ama bakalım. inş. bu ayların hürmetine hayırlı kolay atlatırım. görüşürz.. Allaha emanet ol..
Canım hiçbi zaman umutsuzluğa kapılma.Rabbim bi kapısını kapatır diğerini açar.3 aylar hürmetine bize de nasip eder inş. Annem haftaya umreye gidecek sölicem senn içinde dua etsin.Ben de de hala tık yok ztn hastneyi bıraktım biliyosun.Geçen ay bi kadına götürdü kaynanam.Kadın eliyle karnımı kasıklarımı kontrol etti senn rahmin aşağıda dedi.Salamura tuzunu al ısıt havlunun arasına koy 1 hafta boyunca karnına tut dedi.Bende yaptım ama bi fayda etmedi adet oldum.Bi daha da gitmedm.Şimdi de hayıt tuhumu,civan perçemi,aslan pençesi karışımı bi çay aldım aktardan,onu içiyorum.Geçen aydan başladım adetim düzene girdi hemde çok ağrım olurdu bu sefer fazla bi ağrı hissetmedm.Araştırdım düzenli yumurtlamyı da sağlıyomuş istersen sende dene canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?