Yumurtlama sonrası geri sayım,haydi beraber sayalım:)

Kan önemli canım özelse internetten bakabilirsin atıyorlar yarını bekleme devlet de çıkıyor bildiğim barkod no ile
Normalde doktor kana bidaha baktırmana gerek yok dedide ben meraktan baktırdm:)

Ço
Bakıyorum canm bizim burda sisteme girmiyolar sonucu,sabah 10 da onaylıyolar aslnda bugun öğlen 1 de cktı sonuc ama onaylamıyolar deli oluyorum daha simdide baktım yoksaglık ocagında baktrdım
çok değişik şehir neresi 95 den sonra bile baktırmak lazım ona da şaşırdım 800 den sonra bile düşen var değeri neyse inşallah güzel çıkar bana da yaz canım.

Kızlar merhaba yumurtlama günüm 2 gün önceydi şuan göğüs ağrılarım başladı yumurtlama devam mı ediyor sizce

Ço

çok değişik şehir neresi 95 den sonra bile baktırmak lazım ona da şaşırdım 800 den sonra bile düşen var değeri neyse inşallah güzel çıkar bana da yaz canım.
Eskişehir canm, 3 gün üstüste bakıldı artış aynıydı o yuzden gerek yok dedi baklm bugunkü kac cıkacak inşallah canım

Kızlar merhaba yumurtlama günüm 2 gün önceydi şuan göğüs ağrılarım başladı yumurtlama devam mı ediyor sizce
Benm göğüs ağrılarım yumurtlamadan 1 gün sonra baslardı canm adete kadar

Ço

Canm 1879 cıktı sonuc:)

O süper şimdi adetinden 6 gün mü geçti bende aldırırım bugün yükselmişse o civarda çıkar inş
Bugun 1 hafta gecti canm ama 6 gün gecince dün yaptırdım o testi,doktor cok iyi dedi inşallah seninde güzel cıkar değerin canm:)

Benim 3 gün geçti yükselirse o değeri geçer bile benim değerim nie yüksek ki
Degerin düsüklüğü yüksekliğikişiden kişiye degisiyormus canm o önemli degil zaten önemli olan 2 günde kac kat artıgı benim ilk hafta 5 kat artıyodu bu degere göre sonrasında 3 kat artarak gitmiş en az 2 normal görülüyo benim bi arkadasım adet günü 3500 cıkmısı oğlu olcak bi hafta sonra

Benim de 3 çıkar rahat bakalım tamam içimi rahatlattın 2000 de kese görünür diyorlar

Olmadı bende göğüs harici belirti YÖK arada akıntı o kadar :)
benimde göğüslerim cok fena,patlıcak diye korkuyom valla gerginlikten :)valla diğer arkadaslara sölüyorum bende cok belirti aradım ama bu kadar erken belirti olmuyomus diye anlatamıyorum kimseye :)

benimde göğüslerim cok fena,patlıcak diye korkuyom valla gerginlikten :)valla diğer arkadaslara sölüyorum bende cok belirti aradım ama bu kadar erken belirti olmuyomus diye anlatamıyorum kimseye :)
Büyüsün göğüsler seviniyorum ben ona akşam kan kaç çıkacak bakalım çok merak ediyorum zor mu gebe kaldın

Büyüsün göğüsler seviniyorum ben ona akşam kan kaç çıkacak bakalım çok merak ediyorum zor mu gebe kaldın
1 senedir istiyodum canm ama eşimdede bendede hic bir sorun yoktu,ama bi yandan hep hayırlı zamanda gelsin diye dua ediyodum.Allaha bırakmıstım yani.Öylede oldu çok Şükür..sen ne zamandır istiyodun

1 senedir istiyodum canm ama eşimdede bendede hic bir sorun yoktu,ama bi yandan hep hayırlı zamanda gelsin diye dua ediyodum.Allaha bırakmıstım yani.Öylede oldu çok Şükür..sen ne zamandır istiyodun
Bende 7 aydın falan eşim bilmiyor ama yani biraz kandırıyordum onu :) 1 kimyasal oldu işte ona da insan inanamıyor işte o kadar olmadı nasıl olur die psikolojikmiş her şey aslında kafayla alakalı çok inanıyorum buna ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…