How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yumurtlama sonrası devam eden kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti...

glymt

we trust in God
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
116
1
66
Bursa
Durumumu anlatmadan önce pko hastası olduğumu belirteyim.Ama regllerim genelde düzenlidir.
Bir kaç aydır kasık ağrım oluyor yumurtlama zamanında ordan anlıyorum.4 gün kadar önce yine ağrım vardı bu yüzden yumurtlama akıntısı olup olmadığına baktım ve olduğunu gördüm.Ben sadece o gün farkettim belkide öncesi de vardı ama bakmamıştım.3-5 saat arayla iki kere farkettim o akıntıyı sonra normale döndü.Tabiki o zamanları değerlendirmeye çalıştık.Ertesi gün o akıntı yoktu ama göğüs hassasiyetim başladı ve kasık ağrım kesilmedi.Regl olacakmışım gibi kasık hassasiyetim ve ağrım var ayrıca her gün uyandığımda göğüs hassasiyetimde daha çok artmış oluyor.Pko hastası olduğum için kistim falan mı oldu acaba çatlayamayan yumurtamdan diyorum ama daha önce yumurtlama ağrım 1-2 günde geçiyordu.

Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek ya da cevap verebilecek kimsey yok mu??
Hala kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim devam ediyor.Reglime 4 ya da 5 gün kaldı bu akşam yine test yaptım yine negatif :(
Yumurtlamadan beri ağrılarım geçmedi.Benim kafamı karıştıran o pembe akıntı oldu daha önce olmamıştı.
Bir de eşim bence hamile değilsin dedi bugün ki şimdiye kadar bir iki kere daha söylemişti içimden öyle geçti dedi çokta temiz kalplidir.Ümitlerim iyice azaldı yani.
Bir sorun olmasından endişe ediyorum.Kist vs...

Son düzenleme:
merhaba hemen hemen aynı tarihlerde adet olucazzz.. bende de sol yumurtalığımda ağrı oluyo ara ara gidip gelioo bugunde şişlik hissediorum kendımde sık wc gidiorum ama üşütmüşte olabilirim bilmiyorummm... ben 6 aydır denıyorummm sen?

merhaba hemen hemen aynı tarihlerde adet olucazzz.. bende de sol yumurtalığımda ağrı oluyo ara ara gidip gelioo bugunde şişlik hissediorum kendımde sık wc gidiorum ama üşütmüşte olabilirim bilmiyorummm... ben 6 aydır denıyorummm sen?

18 ay falan.Ama ben hipotiroidi hastası olduğumu öğrendikten sonra tabi birde öğrenmeden öncesi var TSH hormonum hamile kalamayacağım kadar yüksekti düzene gireli 5 ay oldu.yani aslında gerçekte 5 aydır diyebiliriz fakat ben malesef aynı zamanda pko hastasıyım.Tedavi olmadan önce kendimiz deneyelim istedim.Şansım pek yok sanırım ama bakalım kısmet.Aynen benimde sol tarafımda tamda aynı yer ağrıyor ara ara.Ama nerdeyse sürekli kasık ağrım var hemde bu kadar uzun zamandır.
İnşallah hamilesindir ve beklemek zorunda kalmazsın.

Şimdi ben ihtimalimin çok az olduğunu bile bile ümitlenmekten kendimi alamıyorum ya bir taraftanda kendimi kadın doğumcunun karşısında 'hanımefendi sizin malesef ........ gibi bir sorununuz var o lekelenmeyi de o yapmıştır ' derken bulacağımı düşünüyorum.
Bu kadar az olmasa o lekelenme ve hemen bitmese ve de yumurtlamadan 7-8 gün sonrasına denk gelmese bu kadarda umutlanmazdım zaten.Kesin bir şeyim var der derdim.O kadar insan okumuş kimse bana da böyle oldu altından şu hastalık çıktı falan dememiş ama bilmiyorum.

Son düzenleme:
18 ay falan.Ama ben hipotiroidi hastası olduğumu öğrendikten sonra tabi birde öğrenmeden öncesi var TSH hormonum hamile kalamayacağım kadar yüksekti düzene gireli 5 ay oldu.yani aslında gerçekte 5 aydır diyebiliriz fakat ben malesef aynı zamanda pko hastasıyım.Tedavi olmadan önce kendimiz deneyelim istedim.Şansım pek yok sanırım ama bakalım kısmet.Aynen benimde sol tarafımda tamda aynı yer ağrıyor ara ara.Ama nerdeyse sürekli kasık ağrım var hemde bu kadar uzun zamandır.
İnşallah hamilesindir ve beklemek zorunda kalmazsın.

inşş tez zamanda herşey yoluna girer..bende kiloluyum 155 boy 73 kilodayımmm geçen ay adet olmama 1 hafta vardı pembe kan ve pıhtısı düştü bendennn ve 10 gun adetim gecikti doktora gittim butun sorunlarımı anlattım ama bişey demedi adet düzenleyizi bi ilaç verdi onuda içmedim temmuz ayında adet olamdım ağustosta oldumm şuan adet olma haftamdayımm bakalım allahtan hayırlısı olmayıncada zorlayamayızz maleseff.. dmekki diorum vucudumda yolunda gitmeyen bişeler var ve bebeğimin gelmesine izin vermior yada ben gerçekten yumurtlama gunumu tespit edemiorumm herşeyın hayırlısı ..:)

Ne kadar canım sıkılsa da ben her işte bir hayır olduğuna inanıyorum.İnsanı çok yıpratıyor bu bekleyiş gerçekten ama canıyla uğraşan insanlar var dünyada her zaman şükrediyorum.Ama benim hayatımda herşey tam artık vazgeçtiğim beklemeyi aramayı bıraktığım zaman oldu şimdiye kadar...Hiç belli olmaz her an bir sürpriz olabilir kendini çok kaptırma ama bir yerlerde bir umudun da olsun her zaman :)
İnşallah güzel haberi gerçek olduğuna inanamayacağın kadar güzel bir anda alırsın.Rüyada sanırsın kendini ama gerçek çıkar inşallah :)

Merhaba,hemen hemen ayni durumdayız.yumurtlama döneminden bir hafta sonra pembe leke geldi ama ilişkiden sonra.ara ara kasiklarim da ağrıyor.saliya randevu aldım.haber veririm.adete bir hafta var.bebek yok bende bence.test negatif.

Bir de ben yüz üstü yattığımda bazen sankı kasığımda nabzımı hisseder gibi oluyorum.Yoksa benim kalp orda, orda olması gerekenler yukarda mı :))))
o zaman boşuna uğraşmayayım olmaz o çocuk :))

Son düzenleme:
Merhaba,hemen hemen ayni durumdayız.yumurtlama döneminden bir hafta sonra pembe leke geldi ama ilişkiden sonra.ara ara kasiklarim da ağrıyor.saliya randevu aldım.haber veririm.adete bir hafta var.bebek yok bende bence.test negatif.

Benim de test negatif ama bazılarının regl gününden önce çıkmıyormuş.Hemen ümitsizliğe kapılma.Bir sorun yerine bir bebek vardır umarım :))
Haber verirsin artık.

Aslında en son 2 ay önce gittiğimde sorun yoktu.3 ay önce polip ameliyatı oldum belki ondandir .ama bence hormanlarla ilgili sorun var.bebis istediğim icin tavan yaptı:(

Canım ben doktora gittim.smear aldı 1 hafta sonra belli olacak.ilişki sonrası olduğu icin bakmamız gerek dedi.rahim duvarı kalın bebek de olabilir dedi.daha önce de oluyordu deyince yapısal da olabilir dedi:( 2_3 ,gün sonra kan tesi yaptırmaya dedi.aslında simdi gidip yaptirasim var.adet 9 eylül.belki bir ümit vardır diyorum.inşallah sorun çıkmaz.8 ay önce bir şey yoktu testte.

O zaman yokmuş evet ama şimdi var :)) hayırlı olsun sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallah...

tesekkur ediyorum,hamlelerini duası kabul olurmus.Allah en kısa zamanda sağlıklı,hayirli evlat nasip eder sana da.

Back