Yumurtlama sonrasi agri

Waww

Ne haliniz varsa gülün😂 💫
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
2.698
1.523
53
25
Arkadaslar meraba yumurtla sonrasi bnde siddetli bir agri basladi sol kasikta batma ve agri oluyo daha once boyle bu durum yasamamistim adım attikca daha cok agriyo bu durumu yasayan oldumu aranizda bebek istiyorum klomen kullanmistim onun etkisimi acaba

Bende sol kasık ağrısı olmuştu bebekten dolayı yerlemesinde ağrıyordu böyle sanki adet olucskmis gibi ağrı oluyordu

Bende sol kasık ağrısı olmuştu bebekten dolayı yerlemesinde ağrıyordu böyle sanki adet olucskmis gibi ağrı oluyordu
evet cnm benim sol kasikta sabahtan beri oyleydi yeni biraz hafifledi

Canım moralini bozmak gibi olmasın ama aynılarını yaşadım ama sonuç yine hayal kırıklığı. Benim sana tavsiyem bu tür ağrılara odaklanma gününün geçmesini bekle ve testini yap. Elimizde değil biliyorum ama başka bişi diyemiyorum. Bu ağrılar sinyaller bize acaba mı dedirtiyor farkındayım.

yaa oylemi anladim cnm saol

Merhaba boş umut vermek istemem ama bende yumurtlama günüm ve sonrasında 2 gün süren kasık ağrısı yaşadım bıçak saplanır gibi hareket edemediğim bile olmuştu ve hamileyim inşallah senin de öyledir

İlacın etkisi canım hatta hafif kanama da olabiliyor korkma....

yaa insalllah bnde hamile olurum saol cevabin icin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…