- 29 Mayıs 2024
- 2.284
- 602
- 38
- 35
Neden öyle düşündün hiç hamile kaldin miYa aklıma kötü şeyler geliyor tüpler kapalı olabilir mi benimkonu açmışlar girip bakıyım dedim ödüm koptu
Bir ara ekim gibi öyle bir şey yaşadım sanırım ama tabi hcg baktıramadan deli dehşet kanama ve ağrıyla regl olmuştum başka hiçbir şey yaşamadımNeden öyle düşündün hiç hamile kaldin mi
Muane olmadan bunu bilemezsin bir muane ol baktır tüplere ama direk buna bağlama sağlıkli olup kalamayanlarda var burada kubus var düşük yaptı 1 sene gebe kalamadı 1 sene sonunda kaldı yani rabbim verdikten sonra veriyorBir ara ekim gibi öyle bir şey yaşadım sanırım ama tabi hcg baktıramadan deli dehşet kanama ve ağrıyla regl olmuştum başka hiçbir şey yaşamadım
Ultrasonla bakıldığında problem görmediler ama sanırım hsg istiyorlar bunun için bana doktorum gerek yok demişti ama o yazılanları görünce korktumMuane olmadan bunu bilemezsin bir muane ol baktır tüplere ama direk buna bağlama sağlıkli olup kalamayanlarda var burada kubus var düşük yaptı 1 sene gebe kalamadı 1 sene sonunda kaldı yani rabbim verdikten sonra veriyor
Her yazilan bizde olsaydı şimdiye olmuştuk herkesde olacak diye bir şey yok bununbence kafana takmaUltrasonla bakıldığında problem görmediler ama sanırım hsg istiyorlar bunun için bana doktorum gerek yok demişti ama o yazılanları görünce korktum
Haklısın bu ayda olmazsa ama hsg çektireceğim mecburHer yazilan bizde olsaydı şimdiye olmuştuk herkesde olacak diye bir şey yok bununbence kafana takma
İnci esime test al dedim nimo almis ama biledim yaaHaklısın bu ayda olmazsa ama hsg çektireceğim mecbur
Canım nimoyu bilmiyorum ama ben çizgi göremedim belki kamera kaynaklıdır. Kadın doğuma gidicem bende zaten hala regl olamadım bir problem var. Eğer sende benimle aynı durumdaysan bir görünsen iyi olurİnci esime test al dedim nimo almis ama biledim yaa
Benim daha dongume var 7 gun var ben onu bekliyorum bakalim cizgi bariz var ama burada cogu kisi yalanci poztif almisCanım nimoyu bilmiyorum ama ben çizgi göremedim belki kamera kaynaklıdır. Kadın doğuma gidicem bende zaten hala regl olamadım bir problem var. Eğer sende benimle aynı durumdaysan bir görünsen iyi olur
Bak kurudukca daha belitgin oldu ama yalanci poztif veriyirmisCanım nimoyu bilmiyorum ama ben çizgi göremedim belki kamera kaynaklıdır. Kadın doğuma gidicem bende zaten hala regl olamadım bir problem var. Eğer sende benimle aynı durumdaysan bir görünsen iyi olur
Hangi marka buBak kurudukca daha belitgin oldu ama yalanci poztif veriyirmis
Nimo esim bunu almis bundada cok yalanci poztif gormuslerHangi marka bu
Bence birkaç gün daha bekle varsa koyulaşır zatenNimo esim bunu almis bundada cok yalanci poztif gormusler
Valla kurudukca iyice belirginleşti zaten 1 2 güne yeni testlerim gelecek kullanmadim bir marka aldım birde kaset adet belirtiis yok lekelenme vs normalde gelirdi benee meme hasasiyetim devam ediyor ara ara kasık ağrısı var bakalım sızlama yanma ağrı devam memede eşim sormuş eczacıya alırken adet olacak demiş uçlarda ağrı varsa benim ilk gebeliğim de de vardı ağrı meme ucu hasasiyetimBence birkaç gün daha bekle varsa koyulaşır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?