Yumurtlama sonrası adet !

Bir ara ekim gibi öyle bir şey yaşadım sanırım ama tabi hcg baktıramadan deli dehşet kanama ve ağrıyla regl olmuştum başka hiçbir şey yaşamadım
Muane olmadan bunu bilemezsin bir muane ol baktır tüplere ama direk buna bağlama sağlıkli olup kalamayanlarda var burada kubus var düşük yaptı 1 sene gebe kalamadı 1 sene sonunda kaldı yani rabbim verdikten sonra veriyor

Ultrasonla bakıldığında problem görmediler ama sanırım hsg istiyorlar bunun için bana doktorum gerek yok demişti ama o yazılanları görünce korktum

Canım nimoyu bilmiyorum ama ben çizgi göremedim belki kamera kaynaklıdır. Kadın doğuma gidicem bende zaten hala regl olamadım bir problem var. Eğer sende benimle aynı durumdaysan bir görünsen iyi olur
Benim daha dongume var 7 gun var ben onu bekliyorum bakalim cizgi bariz var ama burada cogu kisi yalanci poztif almis

Canım nimoyu bilmiyorum ama ben çizgi göremedim belki kamera kaynaklıdır. Kadın doğuma gidicem bende zaten hala regl olamadım bir problem var. Eğer sende benimle aynı durumdaysan bir görünsen iyi olur
Bak kurudukca daha belitgin oldu ama yalanci poztif veriyirmis

Eklentiler

• IMG_20250306_105225.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_20250306_105206.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 4
Bence birkaç gün daha bekle varsa koyulaşır zaten
Valla kurudukca iyice belirginleşti zaten 1 2 güne yeni testlerim gelecek kullanmadim bir marka aldım birde kaset adet belirtiis yok lekelenme vs normalde gelirdi benee meme hasasiyetim devam ediyor ara ara kasık ağrısı var bakalım sızlama yanma ağrı devam memede eşim sormuş eczacıya alırken adet olacak demiş uçlarda ağrı varsa benim ilk gebeliğim de de vardı ağrı meme ucu hasasiyetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…