- 13 Temmuz 2024
- 350
- 75
- 13
- 33
- Konu Sahibi ozlem613453
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlamanın üstüne 14 gün sayıyorsunuz o zaman regl gününüz 28 I çatlama ise ayın 14 ü beklenen regl tarihinizhanımlar
ovulasyon da pik gördükten kac gün sonra adet oluyorsunuzz
İlk test 25 şubatta yapıldı
anladimÇatlamanın üstüne 14 gün sayıyorsunuz o zaman regl gününüz 28 I çatlama ise ayın 14 ü beklenen regl tarihiniz
Olabiliyor bir ay bir ayı tutmuyor bazen ama çayladıktan 14 gün sonra diğer regl başlıyor. Daha 4-5 gün var 2 gün sonra test yapabilirsinizanladim
Ben direk ilk test üzerinden hesap ediyordum hala adet olamadım çünkü
normalde 25 26ngunde bir olurdum
Geçen ay 10nda olmuştum
geç yumurtladim demek
TamamOlabiliyor bir ay bir ayı tutmuyor bazen ama çayladıktan 14 gün sonra diğer regl başlıyor. Daha 4-5 gün var 2 gün sonra test yapabilirsiniz
Rica ederim ne demek güzel haberler alalım hepimizTamam
Çok teşekkür ederim cevabınız icin
19 cu gundeyim yumurtlamadan ama halen olmadim 4gun once.kan negatif 20 subat yumurtlama 22 catla.aÇatlamanın üstüne 14 gün sayıyorsunuz o zaman regl gününüz 28 I çatlama ise ayın 14 ü beklenen regl tarihiniz
Normalde de gecikme yasiyormuydunuz19 cu gundeyim yumurtlamadan ama halen olmadim 4gun once.kan negatif 20 subat yumurtlama 22 catla.a
Amin inşallahRica ederim ne demek güzel haberler alalım hepimiz
Gecikme 2 gün oda bir sefer oldu 3 gün var reglme şuan kahve lekenmem var adet olacam yani sökülüyorNormalde de gecikme yasiyormuydunuz
Yetersiz hormon salınımdan kaynaklı gecikmiş olabilir. Sebebi stres yolculuk ilaç kullanımı olabilirGecikme 2 gün oda bir sefer oldu 3 gün var reglme şuan kahve lekenmem var adet olacam yani sökülüyor
İlaç vs kullanmadım olabilir stres vsYetersiz hormon salınımdan kaynaklı gecikmiş olabilir. Sebebi stres yolculuk ilaç kullanımı olabilir
Hepimiz gebeliği düşündüğümüz için ister istemez stres oluyoruz . Oldu mu olacak mı test yapsam mı ? Yapmasam mı ? Rabbim gönlümüze göre en güzelini nasip ettiği kulundan eylesinİlaç vs kullanmadım olabilir stres vs
Aynen öyle valla zaten leke geldi kahve rengi sürtünme şeklinde bakalım akşama veya sbaah doğru döner kirmiziyaHepimiz gebeliği düşündüğümüz için ister istemez stres oluyoruz . Oldu mu olacak mı test yapsam mı ? Yapmasam mı ? Rabbim gönlümüze göre en güzelini nasip ettiği kulundan eylesin