• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama problemi

Bernices

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
153
67
98
Arkadaşlar merhaba. Geçen ay ilk kez ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yapmıştım. Ancak bir türlü yakalayamayıp regl olmuştum :KK43: Bu ay regl bittikten 3 gün sonra yeniden yapmaya başladım. Bugün 13. Günüm normalde 29 günde bir adet oluyorum. Sizce bu ovülasyon testi pozitif mi yoksa daha beklemem gerek mi? Lütfen bilen birileri yardımcı olabilir mi? :KK43:

Eklentiler

• B5AA3426-BDAE-4ACF-9CD2-67BC87406E8E.jpeg
    B5AA3426-BDAE-4ACF-9CD2-67BC87406E8E.jpeg
    29 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Benim 27 aralikti cnm yumurtlama gunum 25 27 29 30 degerlendirdik tuttu o ay ovulasyon testi kullanmadim diger aylar kullanmistim nasip😊

Benim testlerim ile kıyaslarsam pozitif canım, benim testlerimin koyuluğu hep böyle olmuştu.
Ben çift cizgi gördüğüm vakit değerlendirmeye başladım. 3gun peşpeşe bir gün ara verip tekrar degerlendirdik üstelik eşimde sperm ve sayı sorunu vardı ama şükürler olsun ki hamileyim. Sayı düşer, kalite düşer demedik soruna rağmen değerlendirdik o ay ve mucizem benimle cok şükür.

Benim testlerim ile kıyaslarsam pozitif canım, benim testlerimin koyuluğu hep böyle olmuştu.
Ben çift cizgi gördüğüm vakit değerlendirmeye başladım. 3gun peşpeşe bir gün ara verip tekrar degerlendirdik üstelik eşimde sperm ve sayı sorunu vardı ama şükürler olsun ki hamileyim. Sayı düşer, kalite düşer demedik soruna rağmen değerlendirdik o ay ve mucizem benimle cok şükür.
Çok teşekkür ederim. Ben de bu geceyi değerlendireyim. Acaba daha koyulaşır mı diye yapmaya ve çalışmalara devam edeceğim 😊

Çok teşekkür ederim. Ben de bu geceyi değerlendireyim. Acaba daha koyulaşır mı diye yapmaya ve çalışmalara devam edeceğim 😊
Hayırlısı olsun inşallah arkadaşım, ovulasyona iyice silik olana kadar devam edin inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız ay sonunda.

Arkadaşlar merhaba. Geçen ay ilk kez ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yapmıştım. Ancak bir türlü yakalayamayıp regl olmuştum :KK43: Bu ay regl bittikten 3 gün sonra yeniden yapmaya başladım. Bugün 13. Günüm normalde 29 günde bir adet oluyorum. Sizce bu ovülasyon testi pozitif mi yoksa daha beklemem gerek mi? Lütfen bilen birileri yardımcı olabilir mi? :KK43:
canım daha pozitif değil enaz c kadar koyu olacak

bence yarın yada pazar günü pozitif olur inşallah

Yapmaya devam edeceğim bakalım inşallah bu ay yakalarım :KK43:
inşallah benimde 2 ay çıkmadı uçuncu ay soğan kuru kulandım hamile kaldım Allahın iznile ve yumurtlama ovilasyon testinde görmemiştim adetime 1 gun kala pozitif oldu meğersem hamileymişim

Çok sevindim sizin adınıza çok Mutlu oldum 🤗Hatırladım sizi 😘 Darısı hepimize inşallah

Kızlar merhaba ben bugün de aynı saatlerde test yaptım ancak bu sefer sanki daha açık çıktı. Bugün tam 14. Gündü

Eklentiler

• 5382FF86-6B94-4F77-BE69-8FB3AED4AEA8.jpeg
    5382FF86-6B94-4F77-BE69-8FB3AED4AEA8.jpeg
    53,6 KB · Görüntüleme: 36
Dün geceyi değerlendirdik. Ama şimdi böyle daha açık olunca bilemedim. Ben daha da koyulaşır sanmıştım :(

Back