bızde 2,5 yıllık evlıyız.
1 senedır korunmuyoruz. bıkac ay olmayınca ve adetlerım duzensız ve yogun kanamalı oldugu için muayeneye gıttım zorda olsa. tahlıller yapıldı prolaktın fsh ve fh. Sonuca gore hormonların ters calısıyor. yasınızda oldugu için ymurta gelıstırmeyle baslayalım dedı ve klomen 50 mg ile basladık yumurta oluşmadı, adet oldum. sonraki ay 100 mg ile devamettık 16 mm bi yumurta oluştu. sonra çatlatma ıgnesı yaptık ve o ay adet olmadım. hamılede kalmadım. Tarlusalla adet oldum sonrakınde 150 mg ye cıkardık klomenı yumurta oluşmadı. adet oldum. Sonra adetın 2cı gunu gıttım menogon igne 75 mg ile basladık 2gune1 kontroller 3.gun 150 yecıkardı menegonu gene gelısmıyordu 13 gun kadar kullandım bıraktıgım gun dr ızınlıydı nobetcı baktı 18 olmuş dedı pzrtesı gel catlatma versın doktorun dedı ve pazartesı gıttıgımde yumurta catlatma ıgnesı yapılamıyor cok buyumuş belkıde kendısı catlamıştır dedı. 2gune bı ilişki devam edın dedı. sonuç olarak adet oldum ve oraya gıtmeyı bıraktım. zaten benı tup bebk bolumlerıne yonlendırecektı.
kendı ıstegımle şişlide hsg çektirdim. Bahçeci gruptan randevu aldım gorusmye gıdıcem cunku ama dayanamadım tanıdıgın doktoruna maıl attık acılen gelmenız gerek dedı çift rahim olabilir dedi 1 senedır karından ulştrasonda nasıl anlasılmaz dedı. Şimdi ctesı gunu randeum var sabırsızlıkla ve korkuyla beklıyorum.
Buradakı forumlardan baktıgım kadarıyla Y rahim, çift rahim var dmeek oluyormuş .
Keske daha önceden cektırıp baktırsaydım bırde amh degerım hıc bakılmadı onun pişmanlıgıda var
offff ammada yazmışım :)