Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama/Ovulasyon Sonrası, Adet Öncesi Kahverengi Lekelenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı adet tarihimiz bende 6 gün lekelenme yaşadım. 6 gün önce verdiğim kanda çıkmadı erken davrandım sanırım 6 gün sürünce lekelenme panik oldum. Inşallah ikimizde hamileyizdir

Aynı adet tarihimiz bende 6 gün lekelenme yaşadım. 6 gün önce verdiğim kanda çıkmadı erken davrandım sanırım 6 gün sürünce lekelenme panik oldum. Inşallah ikimizde hamileyizdir
Amin inşallah ama ben bu aydan umudumu kestim, zannetmiyorum hamile olduğumu çünkü adetten çok önce öğrenenler var. Benim bat yarın normalde ama yumurtlama 1-2 gün geç olduğu için adetim de 1-2 gün geç gelir diye düşünüyorum. Sen yakında test yaptın mu peki?

Test yapmadım bekliyorum sabırla adet olmazsam yapicam canım. Herkes aynı değil bazıları erken bazıları geç öğrenir. Kişiye göre değişir canım. Pko var bende bazen benimde bu sebeple gecikebiliyor

Test yapmadım bekliyorum sabırla adet olmazsam yapicam canım. Herkes aynı değil bazıları erken bazıları geç öğrenir. Kişiye göre değişir canım. Pko var bende bazen benimde bu sebeple gecikebiliyor
Anladım canım, bende pco yok ama sebepsiz hamile kalamıyorum işte. Rabbim daha kısmet etmedi. Bu ay yalnız sürekli kasık ağrısı çektm. Hele akşam ağrı kesici içmeyi bile düşündüm. Sol kasığım bir batıyor ki anlatamam...

Hadi ya bende 2 yıldır bekliyorum canım. Aşılama yaptırdım o da tutmadı. Doktorlar sorun yok olur diyor ama olmayınca çok can sıkıyor. Rabbim hayırlısı ile versin. Sağlıcakla sıhhatle gelsinler inşallah. Sen ne kadardır bekliyorsun? Ben test yapmaktan yoruldum artık bütün eczaneleri bıktırdım her ay test alıyordum merak ediyordum

Canım benim de ağustosta 2 yıl olacak. 3 yıldır evliyiz, 1 buçuk sene korunduk geri çekilme yöntemi ile. Bizim de her şeyimiz gayet normal. Benim sadece prolaktin değerim 30. O da yani gebeliğe engel değil ama olmuyor. Ben de klomen+ovitrelle kullandım 1 kez. 14. Güne dek pozitifti gebelik testim sonra 17. Günde adet oldum. Aşılama filan yaptırmadık hiç. Elim yanaşmıyor asla. Olacaksa doğal olsun, yaşımız daha genç diyor.

Prolaktin yükseliyor benimde bazen adet dönemlerini geciktiriyor o da. Bende 1 buçuk sene korundum. Aşılama tüp bebek gibi değil doğala yakın zaten canım. Aslan pençesi otunu denedin mi

Prolaktin yükseliyor benimde bazen adet dönemlerini geciktiriyor o da. Bende 1 buçuk sene korundum. Aşılama tüp bebek gibi değil doğala yakın zaten canım. Aslan pençesi otunu denedin mi
Senin prolaktin değerin en yüksek kaç oluyor? Benim işte en yüksek 30du, dostinex kullandım 1e düştü sonra 17 oldu. Doktor da bir daha test yapmadı. Attara danışıp alıyorum ben kürleri. Bu ay gebelik olmazsa tekrar arayacağım. Pendik Yanıklar Baharat var, testlerini yolluyorsun ona göre kür yolluyorlar. Kullanmadım yani Aslan pençesini

29 du benim geçen aylarda adetim geçince baktirdim canım. Doğum kontrol hapı ile düzene giriyor hormonlar. Aslan pençesini çok övüyorlar testere dişli. Bende kullandım ara ara faydasını gördüm tavsiye ederim canım.

Adet olayım arayacağım attarı ben de bakalım ne verecek...

Ara canım hakkımızda hayırlısı olsun. Lekelenme mevsimsel filandı sanırım hiç böyle olmazdım. Ben adet oldum :) Bi önceki ay proloktinim 35 miş hatta canım sıkıntı yapma aşırı yüksek değerler değil. Bizim sorunumuz sanırım hormonlar. Hamile kalmamızı engelleyip geciktiriyor

benim de bugün olmam lazım normal şartlarda. 30. gün bugün ☺ ama 11 nisanda çatladı ya belki diyorum 24 nisanda adet olurum. sabah gebelik testi yaptım yine negatif tabii kii ben adet olunca foruma bir süre girmemeye karar verdim. akşam eşimle tartıştık biraz. yazılan her şeyi takip ediyorsun, insanlar başım ağrıyor deyince benim de ağrıyor mu acaba diye belirti arıyorsun, elinden telefon düşse kucağından bilgisayar düşmüyor, bir rahat bırakamadın kendini diye azarladı beni. hak veriyorum adama, yanlış bir şey söylemiyor. bu kahverengi lekelenmem için bile mevsimseldir takma bu kadar dedi, ben kalktım konu açtım akşama sabaha adet olacağım herhalde ben de.

Aynen eşler anlamıyor. Çevre baskısı vs derken psikolojik olarak da yıpratıyoruz kendimizi. Seni çok iyi anlıyorum canım. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim belirlemiştir vakti saatini. Bize düşen dua edip sabretmek.

Merhaba benimde adetime 3 gün kala kahverengi akıntım geldi fakat adet olacağıma dahi bir belirtim bile yok normalde 1 hafta öncesinden başlardı. Sadece birkaç gündür mide bulantım var sizce hamilemiyim?

Merhaba benimde adetime 3 gün kala kahverengi akıntım geldi fakat adet olacağıma dahi bir belirtim bile yok normalde 1 hafta öncesinden başlardı. Sadece birkaç gündür mide bulantım var sizce hamilemiyim?
Bunu en iyi test yaparak anlarsın canım. Bazı arkadaşlar bata 6 gün kala test yaparak öğreniyorlar. İstersen yarın sabah test yap. Biz ne desek boş çünkü

Lekelenmesı olan arkadaslar bende aynı durumdayım sonuclarınız ne cıktı gebesınızdır inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…