- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi KIZLARIMCANLARIM
-
evet canım
yumurtanın çatlaması gerek
eğer yumurta çatlamazsa
döllenme de olmaz.
anladım canım..
peki yumurtlama olupta çatlamamsı gibi bir durum olabiliyormu??oluyorsa bunu bilzer anlayabiliyormuyuz.. ayy çok soru sordum ben galiba::))
teşkler canım.. işte benimde anlmaka istediğim bziim hamile kalmamız için yumurtanın çatladığı günmü ilişki olması gerekiyor..??
yumurtan çatlamadığı sürece zaten yumurtalık yumurtayı atmıyo atmadı zamanda spermle karşılaşamıyo ve döleleme olmuyo çatlaması şarttttt
fakelov merak ettim, peki sen çatlamadığını anlayabiliyormusun herhangi bir belirti var mı, akıntı yada reglide bir değişiklik, benim de zaman zaman yumurtalıklarımda sancı olur bende üşüttüm yine heralde düşünürüm 2 ay önce genel kontrole gitmiştim doktora( korunmuyorum ama bebek olmuyor bir sorunmu var acaba diye) doktor sol yumurtalığımda ufak bir kist olduğunu ama muhtemelen yeni oluştuğunu söyledi, regl dönemime 2-3 gün vardı doktora gittiğimde, regl ol bittikten sonra yine gel bakalım kiste muhtemelen gider dedi, regl den sonra doktora tekrar gittiğimde kist gerçekten atılmıştı vücuttan, bir problem yok çocuk için dedi, folic plus verdi, hamile kalınca yine gel dedi., şimdi senin anlattıklarından yola çıktımda acaba bendede çatlama olmuyo ve her ay kist mi oluşturyor acaba
yaa
merhaba canım fakelove sanki seninle problemimiz aynı gibi şimdi bi tedavi uygulanıyomu sana
düzenli adet görüyorum tarihinden en fazla 2-3 gün şaşmıştır şu zamana kadar adet dönemlerimin ilk günü çok sancılı geçer, bende pek adet belirtisi yaşamam kasık ağrısı falan olmaz sadece vücudum biraz şişer bide sivilcem çıkar, acaba bende de aynı durum mu mevcut yumurtam mı çatlamıyoo
kızlar slm bendede aynı sorun var sol yumurtalıkta yumurta çatlamadığı için büyümeye devam ediyor buda folikül kist oluyor bakalım bu ay ilaç kullanıyorum inşallah geçer birde benim sol göğsüm çok fazla dolgunlaşıyor kistle alakası olabilirmi?kistte sol yumurtalıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?