- 27 Kasım 2007
- 151
- 0
- Konu Sahibi KIZLARIMCANLARIM
merhaba canım ilacının adı ne benim kistte solda
fakelove ilacımın adı duphaston canım senin kistin büyüklüğü ne kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım ilacının adı ne benim kistte solda
fakelove ilacımın adı duphaston canım senin kistin büyüklüğü ne kadar
doktor bir problem yok dedi bana, kist bebek olmasına engelmiydi dedim, hayır kesinlikle değil, zaten yeni oluşmuş bişeydi gitti dedi, her hangi bir problem yok çocuk olmasına , hamile kalınca yine gel görüşürüz dedi ama hala bende bişey yok ben 6 aydır bekliyorum olmasını bu ay yine umutla bekliyorum, inş. dediğin gibidir bir ana telaşa kapıldım, hatta kendime teşhisi bile koymuştum az önce :) ama dediğim gibi adetim düzenlidir pek şaşmaz... bekleyeceğim bir iki ay daha yine bebek olmazsa başka bir doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum, ama inş. bu ay olur
baharcım dr da bana dediki kist varken hamile kalamzasınki...:uhm:
ama kk da bi çok yazıda kistle kalan olduğunu gördüm kafam iyice karıştıkafam ...çokkarıştı
canım benim dayımın kızı varda o kistke hamile kaldı şimdi 6 yaşında oğlu var allah nasip ederse oluyo
normal folikul kisti sorun degil ama cikolata kisti ise onunla kalınması cok zor hurremcim
yumurtanın catlaması ile yumurtlama aynı sey zaten armagancım yumurta catlamıyor yumurtanın içinde bulundugu folikul denen yapı catlıyor ve ıcındeki yumurta tuplere atılmıs oluyor.yoksa yumurtanın catladıgı filan yok yani.eger folikul catlamazsa yumurta orda kalır ve kist olusturur.yumurtlama olmazsa adet görülmeza.s yumurtlama olduktan sonraki sabah ısının arttıgını görürsün.
canim 8.gun cok erken bence.olcmeye devam et.zaten ısı ile ne zaman yumurtlayacagın pek anlasılmıyor.yukseldkten yani yumurtladıktan sonra anlayabiliyorsun.sen ona guvenip ilişkiye girmemezlik yapmayerimsenien
her yumrtlama döneminizde akıntınız oluyor mu? bu akıntı olmak zorunda mı
kızlarr burda biyerdede daha okudum aklıma takıldı eğer bilginiz varsa 27.günde yumurtluyorum demiş arkadaş çok geç değilmi böyle olabiliyomu benimde 19.günüm daha yumurtlama olmadı pztsi dr gittim usg de görünmüyo yok yumurta dedi
bende acaba benim yumurtlama problemi
mmi var olmuyo diye düşünüyodum bu arkadaşta 27.günde yumurtluyorum demiş nasıl anladı bilmiyorum ama kafam karıştı yardımcı olursanız çook sevinirimm