- 1 Aralık 2022
- 258
- 54
- 25
- Konu Sahibi cansucancan
Benim testlerimde böyle 11 i adetim bitti ertesi gün başladım 12 13 14. Böyleydi nasıl sizceBugün test yaptın mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim testlerimde böyle 11 i adetim bitti ertesi gün başladım 12 13 14. Böyleydi nasıl sizceBugün test yaptın mi
Yoo yapmam gerekir mı ?Bugün test yaptın mi
13 Eylül yumurtlama olmuşBenim testlerimde böyle 11 i adetim bitti ertesi gün başladım 12 13 14. Böyleydi nasıl sizce
13 Eylül yumurtlama olmuş 14 Eylül de çatlamış canım dünü değerlendirdin umarım bugün ve yarını da değerlendir mutlakaBenim testlerimde böyle 11 i adetim bitti ertesi gün başladım 12 13 14. Böyleydi nasıl sizce
Gerekirdi canım yumurtlamadan sonra çatlamayı görmek için senin 12 Eylül pikti dimi dün yapman lazımdıYoo yapmam gerekir mı ?
Tabiki13 Eylül yumurtlama olmuş 14 Eylül de çatlamış canım dünü değerlendirdin umarım bugün ve yarını da değerlendir mutlaka
Kaçırma önemli günlerTabiki
12 Eylül de test yaptım zaten sabah pik Olduğu için değerlendirdim gecesinde 13 Eylül olmuştu yanı degerlendırdıgım de gece idi ama bugünü de degerlendırdım sabah … neden test yapmam gerekıyor ?Gerekirdi canım yumurtlamadan sonra çatlamayı görmek için senin 12 Eylül pikti dimi dün yapman lazımdı
Canım çatlamayı görene kadar test yapman gerekiyor şöyle söyliyim mesela benim 2 gün pikti ertesi gün çatlama oldu sonra test yapmayı bıraktım bu şekilde oluyor12 Eylül de test yaptım zaten sabah pik Olduğu için değerlendirdim gecesinde 13 Eylül olmuştu yanı degerlendırdıgım de gece idi ama bugünü de degerlendırdım sabah … neden test yapmam gerekıyor ?
Yapsam da yapmasam da degerlendırıyorum gerek var mı ki ay gidip alayım o zaman ben neden se içimde bi ses boşuna yapıyorsun sen daha öncesinde hamile kaldın diyor aşırı midem bulanıyor yumurtlama günü başladı benim yanı bu ama kulak ağrım var antibiyotik kullanıyorum belki ondandırCanım çatlamayı görene kadar test yapman gerekiyor şöyle söyliyim mesela benim 2 gün pikti ertesi gün çatlama oldu sonra test yapmayı bıraktım bu şekilde oluyor
İnşallah hayırlı haberler alırızKaçırma önemli günler
Kızzz zaten yapsan da yapmasan da degerlendiriyosun ama çatlama olup olmadığını görmek önemli bazılarında mesela üst üste 4-5 kere koyu çıkıyor belkide daha fazla öyle az alacağına internetten çoklu sipariş etsene ben bir gebenin günlüğünü kullanıyorum çok memnunumYapsam da yapmasam da degerlendırıyorum gerek var mı ki ay gidip alayım o zaman ben neden se içimde bi ses boşuna yapıyorsun sen daha öncesinde hamile kaldın diyor aşırı midem bulanıyor yumurtlama günü başladı benim yanı bu ama kulak ağrım var antibiyotik kullanıyorum belki ondandır
İnşallah canım çok umutluyum bu ayİnşallah hayırlı haberler alırız
Benim silikleşmiş aldım bugün baktım :):) çatlamış yanı bugünü ve dünü değerlendirdimKızzz zaten yapsan da yapmasan da degerlendiriyosun ama çatlama olup olmadığını görmek önemli bazılarında mesela üst üste 4-5 kere koyu çıkıyor belkide daha fazla öyle az alacağına internetten çoklu sipariş etsene ben bir gebenin günlüğünü kullanıyorum çok memnunum
Hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınBenim silikleşmiş aldım bugün baktım :):) çatlamış yanı bugünü ve dünü değerlendirdiim