Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olabilir miDaha adet de olmadim ben ya
Sonuc ne oldu?Merhaba kizlar geçen ay adetinin 5. Gününde doktor klomen verdi 5 gün kullandım. Kontrol e gittiğimde sağ yumurtalıkta 2 cm büyüklüğünde bir yumurta olduğunu söyledi. Aşılama olmadı kendiliğinden çatlamasını bekledik. 29 mart adet günüm lavaboya girdiğimde peçete ile sildiğimde çok açık kahverengi leke geldi bikac kere bi kere de koyu kahverengi siyaha yakın hatta mat pıhtı geldi ama henüz adet olmadım idrar testi yaptım negatif cıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba?
- 7 dakika önce
- Konu Sahibi I ilaydaauslu
- Favorilere Ekle
Sonuç noldu acaba sizinIki gündür mide yanmasi da yaşıyorum
Negatif oldu malesef bugün de hormon testi ve hsg cekildi. Tüplerde bi sıkıntı yok dedi doktor fakat polikistik over olduğunu söyledi gelecek ay tedaviye başlayabilir.Sonuc ne oldu?
Rabbim hayirlisiyla mujdeli haberi almayi nasip etsinNegatif oldu malesef bugün de hormon testi ve hsg cekildi. Tüplerde bi sıkıntı yok dedi doktor fakat polikistik over olduğunu söyledi gelecek ay tedaviye başlayabilir
Sonuç negatif ama hala adet olmadim. Cuma günü hastaneye gidicem. Kist mi var bakalim öğrenicez. Yok sa o kahve lekelenmeSonuç noldu acaba sizin
Amin inşallah rabbim bütün isteyenlere müjdeli haberi almayı nasip etsinRabbim hayirlisiyla mujdeli haberi almayi nasip etsin