• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama mi yerlesme mi yoksa adet mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hulya4727

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
28
7
6
36
Merhabalar
Adetime 5 gün kala kahverengi akinti gelmeye başladı. Leke şeklinde ve siyaha yakın renk az miktarda. Ve bel ağrısı s8ddetli.göğüslerde hassasiyet yok ama dolgunluk var. Kasiklarda da ara ara hafif agri ile. 2 gun bu şekilde devam etti. Şimdi adetime 2 gün var kahverengi akinti beyaza döndü. Bel ağrım ara ara devam e diyo.kasiklardaki ağrım da ara ara az miktarda. Göğüslerinde hiç bi acima yok ama dolgunluk var ve etrafındaki kahverengi yer b8raz daha büyüdü. Bundan bi ay önceki adetim 10 gün sürdü normalde 5 gün sürer ve çok yoğun oldu. 1 sene öncesinde de kimyasal gebelik gecirdim. Sizce bu adet mi yumurtlama mi yoksa yerleşme belirtisi mi. Daha günüm olduğu 8cin test yapmıyorum. Ama bi yandan da umutlanıyorum. Bu arada yorgunluk ve uyku halim yok. Fakat sabahları uyanamıyorum 10 saatten fazla uyumaya başladım. Tecrübesi olanlar konu ile bilgisi olanlar yazabilir mi? Yani adet belirtisi olsa kana dönüşmez mıydı bu kahverengi akinti? Ya da yumurtlama kanaması adetten 5 gun once olur mu?

Adet değil büyük ihtimalle bu yerleşme kanaması.. Belirtilerinizde gayet gebelik belirtilerine uygun .. İnshaAllah çok yakında güzel haber alirisniz🤲🏻🥰

Yaaa inşallah. 🤲🤲Kist de olabilir diyolar. Kasik ve bel ağrısından dolayı. Inşallah kist değildir ya 🥺
Kist olduğunu sanmıyorum kist olsa adetleriniz düzensiz olur ya da kasiklariniz devamlı ağrır. İçinizi rahat tutun bence gebelik belirtileri bunlar.

Hadi insallah. Kan vericem bugün bakalim. Bel ağrım devam ediyo halâ bakalim. Ama göğüslerimdeki dolgunluk azaliyo gibi geldi. Etrafındaki halka da küçülüyo gibi geldi.

Benim tam adet gunumde kahverengi leke gelmişti adet oldum sandim ama yerleşme kanamasıymis 2 gün devam etti sonra iki gün daha bekleyip test yaptım. İnşallah sende hamilesindir canım.
Evet zaten yerlşme kanaması çoğu zaman adete bir iki gün yakın veya tam gununde gelir.. adet gecikmesinden sonra geldiği de oluyor.. tebrik ederim sizi burada 🤗

Adete 2 gün var iç çamaşırıma 3 4 damla açık kahve gibi lekenlenme oldu geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ara ara kasıklarımda batma mevcut göğüsümde normalde adete yakın şişme olurdu bu sefer olmadı bu lekeler Yerleşme lekesi olabilir mi kızlar

Olabilir neden olmasin ama adet de olabilir. Benimde öyle. 1 gun var adet olmama ama kan verdim bakalim

Merhabalar
Adetime 5 gün kala kahverengi akinti gelmeye başladı. Leke şeklinde ve siyaha yakın renk az miktarda. Ve bel ağrısı s8ddetli.göğüslerde hassasiyet yok ama dolgunluk var. Kasiklarda da ara ara hafif agri ile. 2 gun bu şekilde devam etti. Şimdi adetime 2 gün var kahverengi akinti beyaza döndü. Bel ağrım ara ara devam e diyo.kasiklardaki ağrım da ara ara az miktarda. Göğüslerinde hiç bi acima yok ama dolgunluk var ve etrafındaki kahverengi yer b8raz daha büyüdü. Bundan bi ay önceki adetim 10 gün sürdü normalde 5 gün sürer ve çok yoğun oldu. 1 sene öncesinde de kimyasal gebelik gecirdim. Sizce bu adet mi yumurtlama mi yoksa yerleşme belirtisi mi. Daha günüm olduğu 8cin test yapmıyorum. Ama bi yandan da umutlanıyorum. Bu arada yorgunluk ve uyku halim yok. Fakat sabahları uyanamıyorum 10 saatten fazla uyumaya başladım. Tecrübesi olanlar konu ile bilgisi olanlar yazabilir mi? Yani adet belirtisi olsa kana dönüşmez mıydı bu kahverengi akinti? Ya da yumurtlama kanaması adetten 5 gun once olur mu?
canımm yerlesme kanaması olabılır :emir_bebek::emir_bebek:

Back