• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama mi kist mi???

Queeny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
212
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar, tecrübesi olanlardan bilgi istiyorum ...

son adet tarihim 18.05.2010, bu aralar yumurtlama dönemimde olmalıyım. bi kaç gündür yapışkan akıntım, bel ağrım ve göğüslerimde sızlama var. dün gece kasıklarımda ağrıdı, o kadar ki üstüne yatamadım bile..

sorum şu: aceba yumurtlama mı oluyor yoksa kistinde böyle belirtileri olurmu?? bu kadar yoğun hissetmiyordum normalde yumurtlamayı bilmiyorumkismile normalde kist sorunum yoktu ama iyice paranoyak oldum mafoldumben

bide bu akıntı dediğim şey, önceki spermler olabilirmi?? önceki spermlerle akıntıyı nasıl ayırt ediyorsunuz??

ymurtlamadır canım bırde hava değişimdende böle belırtıler oluor aynısı bu ay bndede oldu korkacak bırsey yok.ayrıca ben bu ay cok ev işi yaptım o cok yordu benı bel agrısı cok yaptı.

inşallah yumurtlamadır :Saruboceq: bende bu ay çok yoruldum, bir haftadır yatılı misafirim var, onlarla ilgilenmek güzel ama çook yorucu :( belki bel ağrım o yüzdendir haklısın...

Back