Yumurtlama mı hamilelik mi?

kubusnn11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
97
15
24
Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben 2 aydır bebek düşünüyorum pco var doktor ayın 28 de gel yumurtlaman var mı bakalım dedi ama ben regl bitiminden sonra 2 gün arayla bazen üst üste ilişkide bulundum son regl 17 aralıkta görmüştüm 6 , 7 günde net biterim 3 gün önce bir akıntı oldu oturduğum yerden hissediyordum lavaboda baktığımda şeffaf yumurta akı gibi fazla bir akıntıydı sonra belki yumurtlamadır diye akşamı değerlendirdim bir gün arayla yine değerlendirdim ama temizlensemde by akıntı azda olsa her gün gelmeye başladı beyaz akıntımda oluyor ama onu daha öncelerde de görüyordum bu şekilde ilk defa görüyorum yoğun olduğu zamanlar oluyor biraz tecrübeli hamileler anneler yardım edin şimdiden teşekkürler 🙏 🙂

Merhabalar adete yakın akıntı yoğunlaşır normalde. Ama değerlendirmeniz iyi olmuş bekleyin adet olmazsanız test yapın:)

İlk defa anlattığım gibi akıntı gördüm ve yoğundu daha önce buna benzer çok az varla yok görüyordum şeffaf bir akıntı umarım öyle olur regl düzenim hiç yoktur 😒🙏

Merhabalar.
Bende de pko vardı ve adetim çok düzensiz idi. Bende akıntı gibi bir durum olmadı ama hamilelik belirtilerimden ilk birisiydi yoğun bir şekilde beyaz akıntı oluyordu. Adet gününüzün geçmesini bekleyin. Üzülmeyin diye diyorum yanlış anlamayın. Bende hep negatif görmekten bıktığım için tam 15 gün sonra test yapmıştım öyle pozitif görmüştüm.

Aslında 2 ayım oluyor yeni düşünmeye başladım çokta takmayım hemen diyorum ama pco olduğu için hormon testi verdim doktora da bebek istediğimi söyledim hormonlarıma ve kiloma göre iyi olduğumu söyledi yumurtlama olup olmadığına bakalım dedi geçen ay denediğimizde her değişik şeyi belirti olarak görüyordum bu ay takmayacağım dedim ta ki o akıntıyı görene kadar şeffaf yumurta akı gibi yoğundu kimi yumurtlama derken kimi gebelik demiş zaten ayın 28nde bakacaklar ama sabırsızlık tuttu yine🙇🏻‍♀️

Kızlar bende bu ay hiç akıntı olmadı. Yumurtlama takibinde pik günleri değerlendirdim yine akıntı yok kaşık ve bel ağrısı dışında hiçbir şey yok. Acaba hamile kalmayı basarabildim mi? Adetime 10 gün var beklemek çok zor

Kızlar bende bu ay hiç akıntı olmadı. Yumurtlama takibinde pik günleri değerlendirdim yine akıntı yok kaşık ve bel ağrısı dışında hiçbir şey yok. Acaba hamile kalmayı basarabildim mi? Adetime 10 gün var beklemek çok zor
Bende İnan senin kadar tecrübesizim:KK43:

Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben 2 aydır bebek düşünüyorum pco var doktor ayın 28 de gel yumurtlaman var mı bakalım dedi ama ben regl bitiminden sonra 2 gün arayla bazen üst üste ilişkide bulundum son regl 17 aralıkta görmüştüm 6 , 7 günde net biterim 3 gün önce bir akıntı oldu oturduğum yerden hissediyordum lavaboda baktığımda şeffaf yumurta akı gibi fazla bir akıntıydı sonra belki yumurtlamadır diye akşamı değerlendirdim bir gün arayla yine değerlendirdim ama temizlensemde by akıntı azda olsa her gün gelmeye başladı beyaz akıntımda oluyor ama onu daha öncelerde de görüyordum bu şekilde ilk defa görüyorum yoğun olduğu zamanlar oluyor biraz tecrübeli hamileler anneler yardım edin şimdiden teşekkürler 🙏 🙂
Akıntım beyaza döndü eskisi gibi yumurta akı kıvamında da değil anne ve anne adayları yardım edin 🙏🙏

X