• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama mi apandisit mi?

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Merhabalar, adet dongumun tam ortasindayim, yumurtlama donemimde yani cocukta istiyoruz basladik bu ay ilkkez calismalara.
Yalniz 3 gundur sag kasigim agriyor. 2 gun rahatsiz edicek duzeyde degildi ama dun sabaha karsi cok siddetlendi son bir saattirde agridan ziyade bastirinca korkunc acimaya basladi, idrara ciktigimda baski oluyor kasigimda. Normalde yumurtlama donemlerimde akinti ile birlikte kasik agrim olurdu, o yuzden ilk 2 gun garipsemedim simdide akintim var ama sabahtandir bu kadar siddetlenince korktum.
Eger bu apandisitse belirti olarak sadece agri ve idrarda baski hissi var, diger ates, bulanti, ishal belirtileri yok.
Bu yasadigim sekilde yumurtlama donemi geciren var mi?
En kotu gecmezse hastane yolu gozuktu

Apandisit degilmis :)
Deli evhamli esmer klasigii
Yumurtlama agrisiymis cunku az evvel agri bayagi bir hafifledi, en azindan rahatsiz etmiyor artik, belli belirsizde bir lekem geldi demek ki yumurtluyorum hadi bakalim

Son düzenleme:
İnşallah hayırlısıyla takvimini kaldırmazsın canım :) ben yaşamadım ama apandisiti sişen insan zıplayamazmış diye duymuştum. Aklında bulunsun :)

İnşallah hayırlısıyla takvimini kaldırmazsın canım :) ben yaşamadım ama apandisiti sişen insan zıplayamazmış diye duymuştum. Aklında bulunsun :)

Ayy insallah canim ya insallah cok enteresan bir duyguymus henuz 2 aylik evliyim bu ay deniyoruz ilk kez bakaliiim :)
Eveet onu bende duydum ama ilk kez boyle bir seyle karsilasinca kafam karisti yumurtlama donemi kasik agrisida belli belirsiz bir agri olunca iste ama su kadinlarin bedeni ne ilginc bir ay oyleyse bir ay boyle :)

Ayy insallah canim ya insallah cok enteresan bir duyguymus henuz 2 aylik evliyim bu ay deniyoruz ilk kez bakaliiim :)
Eveet onu bende duydum ama ilk kez boyle bir seyle karsilasinca kafam karisti yumurtlama donemi kasik agrisida belli belirsiz bir agri olunca iste ama su kadinlarin bedeni ne ilginc bir ay oyleyse bir ay boyle :)

korunmayı bırakınca ilk aylar vücut değişik tepki verebiliyor canım normal bunlar merak etme :)

Back