Yumurtlama kanaması??

Zaman_siz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
2.291
1.410
398
36
Arkadaşlar bi kaç yere yazdım ama pek tatmin olmadım :(

Bu ay eşimle bebek planlıyorduk Ramazan'dan dolayı pek bu konuya fırsatımız olmadı ama yumurtlama zamanında ilk defa bi kanama oldu. Kanama derken kahverengi pembe arası gidip gidip geliyor ayın 24'de başladı hala devam ediyor..

Doktorum tatilde Ağustos'da anca gelir, wc gidince görüyorum sonra çamaşırına 3-4 damla geliyor ara sıra bu kadar :(

Sizce ne olabilir lütfen acil cevap yazın!!

merhaba.bu ay hiç ilişkiniz oldumu?olduysa,adetinin kaçıncı günü oldu ve şimdi kaçıncı günündesin?

Adetin, 10, 12, (16'sı lekeleri gördüğüm gün) 19( sordum yumurtlama kanaması olabilir, değerlendir dediler)
18. Gün çatlaması lazımdı ama 16'dan itibaren 6 gün leke gördüm.

Adetin, 10, 12, (16'sı lekeleri gördüğüm gün) 19( sordum yumurtlama kanaması olabilir, değerlendir dediler)
18. Gün çatlaması lazımdı ama 16'dan itibaren 6 gün leke gördüm.

32 günlük adet döngünmü var? olabilir,bemde de 2 aydır yumurtlama dönemi lekelenme oluyor,ama 1 gün sürüyor.keşke 14 ve 16cı günler de ilişkiye girseydin,o zaman hamilelik şansı daha yüksek olurdu.ama yine de hamilelik ola bilir.inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur...

32 günlük adet döngünmü var? olabilir,bemde de 2 aydır yumurtlama dönemi lekelenme oluyor,ama 1 gün sürüyor.keşke 14 ve 16cı günler de ilişkiye girseydin,o zaman hamilelik şansı daha yüksek olurdu.ama yine de hamilelik ola bilir.inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur...

Evet öyle sürüyor :) şöyle birşey ilk defa o ay bebek istedik ama Ramazan'dan dolayı pek çalışmalar olmadı :) eşim gece işten geliyordu bende yorgun oluyordum bu ay gecelim dedik.

Bu ay hep bunda da vardır bir hayır dedim, ilk defa başıma geliyor kötü bişey çıkmasında altında insanın aklına neler geliyor :((

Yarın sabah testi yenileceğim, Rabbim hayırlısını versin.

Evet öyle sürüyor :) şöyle birşey ilk defa o ay bebek istedik ama Ramazan'dan dolayı pek çalışmalar olmadı :) eşim gece işten geliyordu bende yorgun oluyordum bu ay gecelim dedik.

Bu ay hep bunda da vardır bir hayır dedim, ilk defa başıma geliyor kötü bişey çıkmasında altında insanın aklına neler geliyor :((

Yarın sabah testi yenileceğim, Rabbim hayırlısını versin.

inşallah kötü şeyler olmaz,gönlünü ferah tut.yarın iyi haberini bekliycem...

Back