- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
İnşallah yaa çok istiyorum ama Allah hepimize hayırlısını versin diyelim
Merhaba durumunuz ne oldu acaba ? Benim de yumurtlama günümde adete 14 gün kala kanamam oldu açık kahverengi 2 gün oldu en fazla avuç içi kadar sonra kesildi. Sizde durum nedir adete döndü mü yumurtlama kanaması mıymışValla benim kanamam oldu adet dedim ama kesildi Bi anlık bişeyi ne oluyor anlamıyorum
3 gün sonra adet oldumMerhaba durumunuz ne oldu acaba ? Benim de yumurtlama günümde adete 14 gün kala kanamam oldu açık kahverengi 2 gün oldu en fazla avuç içi kadar sonra kesildi. Sizde durum nedir adete döndü mü yumurtlama kanaması mıymış
Hanımlar benim size bir sorum var. Benim adetin 9.günü aşırı kasık ağrım ve göğüs ağrım oldu. Hemen test yaptım yumurtlama yok test koyulaşmış fakat tam pik yok . Yine dr değerlendirdim. İlişkiden sonra akıntıyı kanlı gördüm ertesi günde öyle. Ertesi gün tekrar test yaptım çizgi tamamen gitmişti. Acaba yumurtlama kanaması miydi o ?3 gün sonra adet oldum
Anladım. O süreçte devam etti mi kanamanız. Lekelenme yani3 gün sonra adet oldum
Bende öyle yaşadım işte yumurtlama günü tam pik olmadı ama lekelenme oldu değerlendirdim devamı gelmedi. Noluyor anlamadımHanımlar benim size bir sorum var. Benim adetin 9.günü aşırı kasık ağrım ve göğüs ağrım oldu. Hemen test yaptım yumurtlama yok test koyulaşmış fakat tam pik yok . Yine dr değerlendirdim. İlişkiden sonra akıntıyı kanlı gördüm ertesi günde öyle. Ertesi gün tekrar test yaptım çizgi tamamen gitmişti. Acaba yumurtlama kanaması miydi o ?
Ben daha önce hiç yumurtlama kanaması yaşamadım normal şartlarda da 14.gün yumurtlama yaşarım ama tuhaf gerçekten. Siz peki bundan sonra adet oldunuz mu?Bende öyle yaşadım işte yumurtlama günü tam pik olmadı ama lekelenme oldu değerlendirdim devamı gelmedi. Noluyor anlamadım
Bende yaşamamıştım. Daha 2 gün önce oldu adet kanamasına dönmedi bekliyorumBen daha önce hiç yumurtlama kanaması yaşamadım normal şartlarda da 14.gün yumurtlama yaşarım ama tuhaf gerçekten. Siz peki bundan sonra adet oldunuz mu?
Adetin kaçıncı günü oldu . Baktım ya yumurtlama ya yerleşme diyorlar. Eğer yumurtlamadan sonraysa yerleşme kanaması olabilir. Benim o ihtimalim yok çünkü adet bittikten 3 gün sonra falan oldu.Bende yaşamamıştım. Daha 2 gün önce oldu adet kanamasına dönmedi bekliyorum
Adetimin 14ncü günü oldu. Benim yumurtlama büyük ihtimalle yerleşme olabilecek bi ilişkim oldu o da adet biter bitmez ertesi gün o günde olan ilişkiden bişey olacağını sanmıyorum o kadar erken yumurtlama olmaz bence. O yüzden yumurtlama kanaması gibi geldi banaAdetin kaçıncı günü oldu . Baktım ya yumurtlama ya yerleşme diyorlar. Eğer yumurtlamadan sonraysa yerleşme kanaması olabilir. Benim o ihtimalim yok çünkü adet bittikten 3 gün sonra falan oldu.
Olabilir sizinki yüksek ihtimalle yumurtlama .Adetimin 14ncü günü oldu. Benim yumurtlama büyük ihtimalle yerleşme olabilecek bi ilişkim oldu o da adet biter bitmez ertesi gün o günde olan ilişkiden bişey olacağını sanmıyorum o kadar erken yumurtlama olmaz bence. O yüzden yumurtlama kanaması gibi geldi bana
Yaa bende tam pik görmedim sonrasında da oluyormuş demekki bende test yapıp değerlendireyim o zaman ne olur ne olmazBende 3 gun once kahverengi leke geldi 1 damla 1 gun 1 damla dıger gun ovulasyon testi yapıyorum o gunlerde poztıfı gormedım dun ve bugun gordum pozıtıfı yanı kahverengi lekelerden 1 gun sonra yumurtlama oldu simdi catlamayı bekliyorum o lekeler neydi anlamadım
Evet devam ettiAnladım. O süreçte devam etti mi kanamanız. Lekelenme yani
Yumurtlama akıntısı şeffaf olur. Yumurta beyazı gibi. Ama beyaz kremsi akıntı normal. Bende hamile kaldığım ay olmuştu ama kiminde her ay oluyormuş. Bende sadece o ay olmuştuKızlar bir şey sormak istiyorum yeni konu açmak istemedim. Benim döngümün ikinci yarısından yani 13 14. günden itibaren adet olana kadar beyaz yumurtlama akıntısı gibi akıntım oluyor. Rahim bölgemde de aşağı çeken bir sızı var bu ay. Zaten hamile kalabilmeyi kafamdan attım artık umudum kalmadı. Önümüzdeki ay ovulasyon testi yapmaya başlayacağım. Böyle bir durum yaşayan var mı sebebi ne olabilir?
Kremsi akıntının hamilelik belirtisi olduğu durumlar oluyormuş diye duymuştum. Siz doğal yollarla mi hamile kaldınız?Yumurtlama akıntısı şeffaf olur. Yumurta beyazı gibi. Ama beyaz kremsi akıntı normal. Bende hamile kaldığım ay olmuştu ama kiminde her ay oluyormuş. Bende sadece o ay olmuştu
Evet korunmasız 6ncı ayda hamile kaldımKremsi akıntının hamilelik belirtisi olduğu durumlar oluyormuş diye duymuştum. Siz doğal yollarla mi hamile kaldınız?
Benim korunmasız 8. ayım hala yok. Önümüzdeki ay ovulasyon takibi yapmayı düşünüyorum inşallah artık olur.Evet korunmasız 6ncı ayda hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?