Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tupbebekk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
979
532
53
30
Arkadaşlar size Bi sorum olacak. Aranızda yumurtlama kanaması yaşayan var mı??

Hamile kalacağım ay yaşamıştım.Yumurtlama günümdü o günleri değerlendirip hamile kalmıştım kanama değil de 2 3 damla kahverengi lekeydi

Ben de bu ay yaşadım yumurtam çatladı için 4 5 damla kan gelmişti sadece

Hamile kalacağım ay yaşamıştım.Yumurtlama günümdü o günleri değerlendirip hamile kalmıştım kanama değil de 2 3 damla kahverengi lekeydi
Aynen benim de öyle damla damla kahverengi lekeler geliyor 5 gündür kesintisiz

Bende değerlendirmeye çalıştım inşallah olur

Yumurtlama kanaması bende yaşadım hafif yoğunlukta ve canlı kan rengi gibi geldi bir kere daha sonrakilerde de vajina sıvıya gelmişti iç çamaşırıma, herkeste ve her yumurtlamada olacak diye bir şey de yok ve şöyle birşey var eğer bebek sahibi olmak istiyorsanız yumurtlamadan önce ve sonra ilişkiye girmeniz gerekiyor. Spermler yanlış bilmiyorsam rahimde 2 gün yaşıyorlar. Yani bu şekilde biraz daha sağlama alırsınız işinizi.

Doktor gün aşırı birliktelik dedi biz de adet bitince öyle deniyoruz bakalım

Arkadaşlar size Bi sorum olacak. Aranızda yumurtlama kanaması yaşayan var mı??
Ben. her ay olur damla seklinde araştırdıgimda normal vs yaziyordu ama benim tiroid bozuklugum falan var ondan da olabiliyormus.

Ben. her ay olur damla seklinde araştırdıgimda normal vs yaziyordu ama benim tiroid bozuklugum falan var ondan da olabiliyormus.
Bende bütün testler yapıldı herşey temiz çıktı o yüzden Bi açıklama getiremiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…