• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama kanaması mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

TuseSU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
151
97
48
Merhaba bayanlar benim bat 23 Eylül yumurtlama günüm geçti diye tahmin ediyorum ama emin değilim tabiki. 2-3 gündür karnimda sancı batma var bugün 4bucuk gibi akıntıyla beraber çok hafif kan lekesi geldi az önce idrarla beraber yine kan gördüm peceteyle kontrol ettim biraz daha geldi. Acaba kist mi war yoksa yumurtlama kanaması olabilir mi? Kist olmasından çok korkuyorum :KK43: :KK42::KK43:

Merhaba bayanlar benim bat 23 Eylül yumurtlama günüm geçti diye tahmin ediyorum ama emin değilim tabiki. 2-3 gündür karnimda sancı batma var bugün 4bucuk gibi akıntıyla beraber çok hafif kan lekesi geldi az önce idrarla beraber yine kan gördüm peceteyle kontrol ettim biraz daha geldi. Acaba kist mi war yoksa yumurtlama kanaması olabilir mi? Kist olmasından çok korkuyorum :KK43: :KK42::KK43:
Bu süreçte hormonal ilaç aldınız mı veya soğan kürü gibi doğal kürler kullandınız mı?

Folik asit kullanıyorum ama onun öyle bı etkisi yoktur herhalde
Doğal kürlerin ve bazı hormon ilaçlarının ara kanamaya sebep olduğunu duymuştum o yüzden sordum. Folik asit vitamin gibi, hormonlarınızı etkileyeceğini ben de düşünmüyorum.
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin hemen.

Doğal kürlerin ve bazı hormon ilaçlarının ara kanamaya sebep olduğunu duymuştum o yüzden sordum. Folik asit vitamin gibi, hormonlarınızı etkileyeceğini ben de düşünmüyorum.
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin hemen.
Cevabınız için teşekkür ederim insanin ister istemez aklına ya kist ya da yumurtlama kanaması geliyor😒

Yerleşme kanaması olamaz mı? Benim de bat tarihim 20 eylül. 4 ve 5 eylülde yumurtladım. Sizin de o civar olsa gerek belki bebek yerleşiyordur. Iyi düşünün güzel sonuçlairnuz olsun insallah

Benim ki 9 Eylül olması gerekiyordu inşallah erken yumurtlamişımdr da yerleşme kanamasıdır.çok acayip bir şey oldu az önce de böyle etin siniri olur ya veya bir balon parçası düşünün ama küçücük 2 parça düştü ne olduğunu da çok merak ediyorum daha fazla korkmaya başladım :KK17:

Eğer o şekilde kanamanız devam ederse doktora gidin. Ben yerleşme olduğunu düşünüyorum insallah bebişiniz tutunuyordur sıkı sıkı 😘

Çok teşekkür ederim :KK68: sabah baktığımda hiçbir leke yoktu inşallah yerleşme kanamasıdır. Allah'ım bana da size ve tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip eder 🤲 Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın...

Back
X