YUMURTLAMA HESABI-ERKEN GEBELİK TESTİ- HAMİLELİK BELİRTİLERİ

Yumurtalamadan 4 gün geçti ama hâlâ kasık ağrım var sebebini bilen varmi

Kızlar hayırlı akşamlar. Benim de bir sorum olacak lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? Eşimle çocuk istiyoruz 1 senedir hiç korunmadık ve doktorun belirlediği tarihlere göre de korunmadan ilişkiye girdik ama nasip olmadı. Kontrollerimizde de bi sıkıntı çıkmadı. Düzenli adet görüyorum 28 günde bir olacak şekilde. Her ay adet başlangıcımdan itibaren sayıp 10. günden sonra 2 gün arayla birlikte olmamızı söylüyordu doktor. Bu ay ilk defa adetimin bittiği gün birlikte olduk, üzerinden tam 7 gün geçti ve bugün lavaboya gittiğimde akıntıyla karışık pembemsi kan gördüm. Boşa umutlanmak istemiyorum ama bu yerleşme kanaması olabilir mi? Adetime henüz 17 gün var bu kadar erken yerleşme kanaması görmek mümkün mü? Adetimin son günü yumurtlama yaşıyor olabilir miyim? Belki de bu yüzden bir senedir hamile kalamadım şu an aşırı umutlandım, var mı bu durumu bu kadar erken yaşayan? Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Benimde yumurtalarım normalden erken zamanda büyüyor ama sizinki baya erken olmuş olacak. Adetinize bir hafta kala erken gebelik testiyle çıkabilir sonucunuz. Peki herhangi bir belirtiniz var mı ?

Benimde yumurtalarım normalden erken zamanda büyüyor ama sizinki baya erken olmuş olacak. Adetinize bir hafta kala erken gebelik testiyle çıkabilir sonucunuz. Peki herhangi bir belirtiniz var mı

Benimde yumurtalarım normalden erken zamanda büyüyor ama sizinki baya erken olmuş olacak. Adetinize bir hafta kala erken gebelik testiyle çıkabilir sonucunuz. Peki herhangi bir belirtiniz var mı ?
Aslında hiç bir belirtim yoktu kanamayı gördükten sonra çok hafif adet sancısına benzer bir sancım başladı ama psikolojik de olabilir çünkü hiç bir şey yoktu kendimi yokluyorum ama anlayamıyorum da heyecanlandım da bir yandan belki o yüzden:))) siz mümkün olabilir diyorsunuz doğru mu anlıyorum:)))

Annemde o şekilde bana hamile kalmış, adet bittiği günden. Neden olmasın bence mümkün :)

İnşallah okurken umut doldum

Merhaba arkadaşlar ben ayın 15 renkli oluyorum korunmasız ilişkim oldu 28 çocuk istediğim için ve 29 unda benim cumadan beri kadıklarda ağrım var doktora gittim sağlıklısın dedi vitamin verdi idrar tahlili yapıp enfeksiyondan ağrın dedi ilaç verdi kullanıyorum çumartesi aşı agrım vardı geçmedi acilde iğne yaptılar beta hcg negatif dediler ihtimale karşı ilaç vermedi beta 2.30 çıkmıştı sonrasında hala ağrım var 2 gün önce dayanamadım kan verdim 0.1 çıktı bugün test negatif çıktı sağ kaşığıma agrı girdi basım dönüyor sürekli gebelik varmıdır ağdetime 4 gün varlütfen birsey söyleyin

teşekkür ederim İnşallah yoksa kafayı yiyeceğim insanlar nasıl yanlışlıkla hamile kalıyor aklım almıyor
Ay naptiniz kizlar gebe misiniz

Hamilelik belirtileriniz ve nasıl öğrendiğinizi söyleyebilir misiniz
biz bayramda tatile gittik ben eşim ve kuzenimle eşi. Fethiyede saklıkent kanyonu var biliyormusunuz bilmem. orada yürüdük bayağı su buz gibi hep çok üşüdük hem çok yorulduk . kuzenim 3 gün erken adet oldu . bende normalde soğuk aldığım ve yorulduğum zaman erken adet olurum olmadım. çarşamba günü tatilden geldik cuma günü benim adet günüm . benim adet belirtilerim 2 gün önceden başlar kasıklarım ağırır ayaklarım ağırır vs. adetime 1 gün kaldı bende hiç bir adet belirtisi yok . birde akıntım vardı bayaa . hep adet oldum galiba diye lavaboya gidiyordum ama su gibi akıntı geliyordu . cuma günü yani beklenen adet tarihimde kan verdim 96 pozitif çıktı. yani adetim gecikmedi midem bulanmadı başım dönmedi hep öyle şeyler yazıyorlar ya ben tamamen onun psikolojik olduğunu düşünüyorum . ben adet olacam neden belirtim yok diye şüphelendim

İnşallah sağlıklı sıhhatli sağ Salim doğurursunuz bebişinizi bende sizin bu yorumunuzdan sonra kafamı başka şeylerle oyalamayı tercih edicem sanırım düşündükçe bir sürü belirti var gibi oluyor gerçi ben yeni yeni düşünmeye başladım öyle günü gününe dikkat etmedik kafamıza göre önceki bebişimi ovulasyona göre yapmıştık tutmuştu ama 3. Ayın sonunda kalbi durdu anca yeni yeni hala karar vermedik isteyip istemediğimize zaten 8 aylık evliyiz 26-27 yaşlarındayız Allahım tüm isteyenlere yıllardır uğraşanlara da nasip etsin kimseyi sınamasın inşallah

Ben ovülasyon testiyle hamile kaldım hem sizin gibi boşuna uygulama üzerinden yapıyormuşum arkadaşım eczacı bana ovülasyon testinden bahsetti bende 2 ay devamlı takip ettim ilk ay tutmadı 2. Ay hamile olduğumu öğrendim ben regl bitiminin 7.günü yumurtlama yaşadım 2.testte 8.günü ve şuan 2 haftalık hamileymiş 1 senedir uğraşıyorduk bizde size tavsiyem kesinlikle bu ayda tutmadı dememeniz akışına bırakmanız ve bol bol yürümeniz ben artı olarak propolis içtim eşimle birlikte

Allah isteyen dileyen herkese yardımcı olsun bana herkes bunu söylüyordu takma kafana takma kafana ama olmuyor yani insan düşünmeden edemiyor. O ay istemeden aklımdan çıkarmışım tatildi bayramdi derken gerçekten oldu kaybınız için çok üzüldüm umarım en kısa zamanda yeniden anne olursunuz

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-07-16-06-22-26_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…