Hayır tatlım iki çizgide çok koyu olması lazımEki Görüntüle 3200947 Eki Görüntüle 3200947 İlk defa ovulasyon testi kullanıyorum. T çizgisi c çizgisinden daha koyu hiç çıkmadı yumurtlama gerçekleşmiş mi kızlar?
Teşekkürler ama ovulasyon testlerinde de bi gariplik sezdim memnun kalmadımHayır tatlım iki çizgide çok koyu olması lazım
Canım sıvı alımına ve testleri yaptığın saate dikkat ederek yaptın mıEki Görüntüle 3200947 Eki Görüntüle 3200947 İlk defa ovulasyon testi kullanıyorum. T çizgisi c çizgisinden daha koyu hiç çıkmadı yumurtlama gerçekleşmiş mi kızlar?
Bende ovulasyon yapıyorum ama birgebeningünlüğünden aldım gelen kargoda en ideal saatin 10 dan sonra olduğunu söylüyor cok kararsızım sizce neden 3 ve 6 arası en idealiOvulasyon testini hergun aynı saatte yapmanız lazm. Bu saat aralığıda bence en ideal 15.00-18.00 arası ve yapacağınız saat belli olunca önceki iki saat sıvı alımını tamamen kesmeniz lazım. İki saat sıvı alımı olmadktan sonra testi yapın hergun düzenli aynı saatlerde yapmaya özen gösterin. Bu testlerinize göre yumurtlama gerçekleşmemiş.
Çünkü ne erken ne geç bir saat hormonlarn yükselip belli olduğu saat dilimi. Ben hep o saatlerde yaptım mesela sabah ilk idrarla yaplmaz asla sabah erken yaplmaz. Gece geç yaplmaz yanıltıcı sonuçlar çıkar.Bende ovulasyon yapıyorum ama birgebeningünlüğünden aldım gelen kargoda en ideal saatin 10 dan sonra olduğunu söylüyor cok kararsızım sizce neden 3 ve 6 arası en ideali
Evet ilk idrarla yapılmazmış 10 dan sonra diyince sayfa ben 11 de yapsam diyordum suan aklım karıştıÇünkü ne erken ne geç bir saat hormonlarn yükselip belli olduğu saat dilimi. Ben hep o saatlerde yaptım mesela sabah ilk idrarla yaplmaz asla sabah erken yaplmaz. Gece geç yaplmaz yanıltıcı sonuçlar çıkar.
Karar sizinEvet ilk idrarla yapılmazmış 10 dan sonra diyince sayfa ben 11 de yapsam diyordum suan aklım karıştı
Dedğinizi yapacağım sanırım.. siz ovulasyonla hamilelik elde ettinizmiKarar sizin
Evet. Şuan 16 haftalık bir oğlum olacak inşallah.Dedğinizi yapacağım sanırım.. siz ovulasyonla hamilelik elde ettinizmi
Oy maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşaAllah eksilmeden güzel günlere büyütünEvet. Şuan 16 haftalık bir oğlum olacak inşallah.
Amin çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda sizin ve hak eden herkesin başına inşallahOy maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşaAllah eksilmeden güzel günlere büyütün
AminnAmin çok teşekkür ederim darısı en kısa zamanda sizin ve hak eden herkesin başına inşallah
Malesef sıvı alımına dikkat edemedim acaba o yüzden mi netlik yokCanım sıvı alımına ve testleri yaptığın saate dikkat ederek yaptın mı
Olabilir canım ben bu testleri çok sevmiorum laboquick marka var kuzum trendyoldan onlardan tavsiye ederim ben onları kullanıodum hiç şaşmadı ama hangisini kullanırsan kullan her gün aynı saatte yapman lazm ve iki saat öncesinden sıvı alımını kesmen lazmMalesef sıvı alımına dikkat edemedim acaba o yüzden mi netlik yok
Peki çok teşekkür ederim onları alıcam eğer bu ay da olmazsaOlabilir canım ben bu testleri çok sevmiorum laboquick marka var kuzum trendyoldan onlardan tavsiye ederim ben onları kullanıodum hiç şaşmadı ama hangisini kullanırsan kullan her gün aynı saatte yapman lazm ve iki saat öncesinden sıvı alımını kesmen lazm