Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama gününden sonra rahme giren şiddetli sancı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SeseSesilia

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
673
424
23
28
Kızlar merhaba ben 1 yıllık evliyim ve 7 aydır çocuk istiyoruz. Bu ay ovulasyon testi alıp yumurtlamamı günü gününe tutturdum ve değerlendirdik. Yumurtlamadan sonra 6. günde tam rahmime çok şiddetli bir ağrı girdi gözlerim karardı çığlık attım. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Sizce döllenme gerçekleşmiş midir? Adetime şuan 1 2 gün kaldı ve beklemek artık çok yoruyor.

Döllenmeden ortalama bir hafta sonra rahime yerleşme başlar diyorlar, devam etmese de 2 gebelik geçirdim bende de benzer ağrılar olmuştu ama çığlık atacak derecede değildi inşallah vardır

Çok şiddetli ise başka bişeydir o bence. Bu arada bir iki gün kaldıysa eğer varsa çıkar zaten testte

Döllenmeden ortalama bir hafta sonra rahime yerleşme başlar diyorlar, devam etmese de 2 gebelik geçirdim bende de benzer ağrılar olmuştu ama çığlık atacak derecede değildi inşallah vardır
Yaaa. Yani ben ilk defa bunu yaşadım açıkçası bilmiyorum da sonra biraz araştırınca yumurtanın döllenme tarihiyle tam uyuşuyor. Şuan oturdum reglimin gelmesini bekliyorum. Tabi inşallah gelmez

Testte çıkmıyor yani ilk defa yaşadım döllenme tarihiyle de uyuşuyor. Öyle olmasını umuyorum sadece.
Elinizde ovulasyon testi varsa onunla bakabilirsiniz, döllenme öldüğünde LH düşmediği için ovulasyon testinde çıkar diyorlar. Ben de 1,5 senedir istiyorum, bugün 1 gün geciktim ama ne erken gebelikte ne de ovulasyonda bişey çıkmadı

Ovulasyon testini denedim ama hafif silik bir çizgi çıkıyor 4 gündür. Ona güvenemiyorum yani tamamen koyu değil.

Merhaba adetiniz geldi mi hayırlı haberleriniz vardır inşallah

Herhangi bir sorununuz var mı peki?
Hayır net bir sorunumuz yok, bende pko var sadece ama adetlerim çok düzenli, geçen sene çatlatma tedavisi denemistik ama iğneye gerek kalmadan kendiliğinden çatladı hep, eşimin de sperm sayısı biraz düşükmus ancak doktorlar ona da gayet yeterli diyor geçen sene marttan beri bekliyoruz bakalim, ne dertler var tabi ama sebepsiz olmaması da zor

Ben de hormon testi yaptırdım dün herhangi bir sorun yok değerler iyi çıktı. Bu ay eşimle çakşır suyu içeceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…