Yumurtlama gününden önce

asmalikonak

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
436
60
13
26
Kızlar yumurtlama gününden önce ki birlikteliğinden hamile kalanlar varmı çatlama gününü kaçırıp çatlama gününden 2 3 gün önceki ilişkiyle hamile kalanlar varmı.

Her an hersey olabilir o zaman inşallah benimde tutar çok üzüldüm çatlamayi kaçırdım diye
Belli mi olur belki 2 yumurtlama olur belki doğru tarih tutturamadınız yanlış hesapladınız şans işi biraz. Takmayın kafanıza hiç ihtimal vermeden öğrendim gebeliğimi o kadar ihtimal vermedim ki yaklaşık 10 gün gecikmede başkasının uyarmasıyla aklıma geldi test yapmak. Yoksa hala regl bekliyor olurdum

Ovülasyon testiyle takip etmiştim bu ay bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkimda

Kızlar yumurtlama gününden önce ki birlikteliğinden hamile kalanlar varmı çatlama gününü kaçırıp çatlama gününden 2 3 gün önceki ilişkiyle hamile kalanlar varmı.
Bende çatlama günü değil de 2 gün pik gördüm onları değerlendirdim bakalım tutacak mı üzgünüm biraz çatlamayı boş geçtiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…