- 3 Kasım 2015
- 50
- 45
- 8
ne güzel söyledin inşallah öyledir canım :)Geç döllenme de olabilir ve idrar testin de geç çıkıyor bazen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel söyledin inşallah öyledir canım :)Geç döllenme de olabilir ve idrar testin de geç çıkıyor bazen
kızlar yumrutlama günün de kahverengi akıntı yaşayıp hiç gebe kalan var mı
canım beimde aynı şekilde olmuştu ama klomen gibi bir ilaç kullanmadım.dün adet günümdü ama bugün de gelen giden bişey olmadı.yarın sabah test yapacağım.inşallah bebiş vardır :) ve inşallah seninde bebişin vardır :)Benim yumurtlama günümde geldi 5-6 damla kadar ve sadece bir gün sürdü canım. Bu ay klomen kullanmıştım. Bat 05/03/16. Gün sayıyorum şimdi anlayacağın :) Senin nasıl olmuştu?
Benim yumurtlama günümde geldi 5-6 damla kadar ve sadece bir gün sürdü canım. Bu ay klomen kullanmıştım. Bat 05/03/16. Gün sayıyorum şimdi anlayacağın :) Senin nasıl olmuştu?
canım beimde aynı şekilde olmuştu ama klomen gibi bir ilaç kullanmadım.dün adet günümdü ama bugün de gelen giden bişey olmadı.yarın sabah test yapacağım.inşallah bebiş vardır :) ve inşallah seninde bebişin vardır :)
inşallah canım tabi ki yazarım beklemek çok zor Allah yardımcımız olsun benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım var eğer akşamda olmazsam sabah test yaparım haber de veririm mutlakaAmin canım inşallah kavuşuruz evlatlarımıza. Ama benim daha adetime 10 gün var Sonucunu yaz mutlaka.
maya_gallo mrb canım benim de 4 aydır yumurtlama günümde koyu renk kan geliyor koyu kahve akıntı da diyebiliriz.
2 -3 gün ara ara devam ediyor . o günleri de degelendiriyorum
2 aydır korunmuyorum acaba , bu lekelenmeler engel olur mu diye düşündüm
Aynı durumu ben de yaşıyorum 3 doktora gittim 3ü de sadece ilaç verdi ve ilaçlar işe yaramadi bana 1 ay arayla oluyo sizde olan durum nedeni neymiş merak ettimKızlar yumurtlama kanamasi degilmiş tam yumurtlama günunde oldu lekelenme ama 1 ay sürdu ve o ay yumurtlamada gerçekleşmemiş dra gittm ve öyle dedi.
Ondan sonra lekeler bitti ve regl oldum hatta 1 hafta arayla 2 defa regl oldum tekrar dr a gittm kist var dedi ilac filan kullanma zararsiz dedi kendiliginden gidicekmis 1 ay bekledim regl olmadim bi turlü tekrar gittim dr a hatta 2 dr a gittim 2 side kistin filan yok temiz dedi rahim yumurtaliklardada bi problem yok hormonlarda normal strese bağladi su an 2 ay oldu sanirim regl olmuyorum adet söktürucu verdi kullanmadim ama 10 gun önce çatlamam oldu ovulasyon pozitif çıkti bende degerlendirdim şuan bekliyorum biraz zaman geçsin gebelik testi yapicam.rabbim şifa versin sanada gecmis olsun.Aynı durumu ben de yaşıyorum 3 doktora gittim 3ü de sadece ilaç verdi ve ilaçlar işe yaramadi bana 1 ay arayla oluyo sizde olan durum nedeni neymiş merak ettim