• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama gününde kahverengi akıntı ne demek?

kızlar yumrutlama günün de kahverengi akıntı yaşayıp hiç gebe kalan var mı

Benim yumurtlama günümde geldi 5-6 damla kadar ve sadece bir gün sürdü canım. Bu ay klomen kullanmıştım. Bat 05/03/16. Gün sayıyorum şimdi anlayacağın :) Senin nasıl olmuştu?

Benim yumurtlama günümde geldi 5-6 damla kadar ve sadece bir gün sürdü canım. Bu ay klomen kullanmıştım. Bat 05/03/16. Gün sayıyorum şimdi anlayacağın :) Senin nasıl olmuştu?
canım beimde aynı şekilde olmuştu ama klomen gibi bir ilaç kullanmadım.dün adet günümdü ama bugün de gelen giden bişey olmadı.yarın sabah test yapacağım.inşallah bebiş vardır :) ve inşallah seninde bebişin vardır :)

maya_gallo maya_gallo mrb canım benim de 4 aydır yumurtlama günümde koyu renk kan geliyor koyu kahve akıntı da diyebiliriz.
2 -3 gün ara ara devam ediyor . o günleri de degelendiriyorum
2 aydır korunmuyorum acaba , bu lekelenmeler engel olur mu diye düşündüm

canım beimde aynı şekilde olmuştu ama klomen gibi bir ilaç kullanmadım.dün adet günümdü ama bugün de gelen giden bişey olmadı.yarın sabah test yapacağım.inşallah bebiş vardır :) ve inşallah seninde bebişin vardır :)

Amin canım inşallah kavuşuruz evlatlarımıza. Ama benim daha adetime 10 gün var :( Sonucunu yaz mutlaka.

maya_gallo maya_gallo mrb canım benim de 4 aydır yumurtlama günümde koyu renk kan geliyor koyu kahve akıntı da diyebiliriz.
2 -3 gün ara ara devam ediyor . o günleri de degelendiriyorum
2 aydır korunmuyorum acaba , bu lekelenmeler engel olur mu diye düşündüm

Bence engel bir durum yok canım. Bazı kadınlarda zaman zaman olabiliyormuş diye okumuştum bir yerlerde.

selam kızlar iki aydır ilk defa yumurtlama günümde akintimin içinde kahverengi leke geldi bu ayda aynısı oldu daha iki yıldır bebek istiyoruz ama ilk defa geçen ay ve bu ay leke geldi ovulasyon günümde degerlendirdik o günleri bekliyorum simdi.....inşallah allah bizlerede hayirlisiyla nasip eder...

Kızlar yumurtlama kanamasi degilmiş tam yumurtlama günunde oldu lekelenme ama 1 ay sürdu ve o ay yumurtlamada gerçekleşmemiş dra gittm ve öyle dedi.
Aynı durumu ben de yaşıyorum 3 doktora gittim 3ü de sadece ilaç verdi ve ilaçlar işe yaramadi bana 1 ay arayla oluyo sizde olan durum nedeni neymiş merak ettim

Aynı durumu ben de yaşıyorum 3 doktora gittim 3ü de sadece ilaç verdi ve ilaçlar işe yaramadi bana 1 ay arayla oluyo sizde olan durum nedeni neymiş merak ettim
Ondan sonra lekeler bitti ve regl oldum hatta 1 hafta arayla 2 defa regl oldum tekrar dr a gittm kist var dedi ilac filan kullanma zararsiz dedi kendiliginden gidicekmis 1 ay bekledim regl olmadim bi turlü tekrar gittim dr a hatta 2 dr a gittim 2 side kistin filan yok temiz dedi rahim yumurtaliklardada bi problem yok hormonlarda normal strese bağladi su an 2 ay oldu sanirim regl olmuyorum adet söktürucu verdi kullanmadim ama 10 gun önce çatlamam oldu ovulasyon pozitif çıkti bende degerlendirdim şuan bekliyorum biraz zaman geçsin gebelik testi yapicam.rabbim şifa versin sanada gecmis olsun.

31.gün ovu testim pozitifti.bugün 34.gün ve kahve leke geldi

Back