Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günümdeyim yardımmmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Desteğiniz için çok tşk ederm siz de bebeğinizi sağsağlim kucağınıza alırsınız inşallah..
Mutlaka film çektirircem bu ay hamile kalmaz isem sonuçları pylaşırım yine burda :)
Allah korusun hiç yumurtalığım olmasa mahvolurdum...
Strese girmemeyi çok isterdim ama düşünmeden duramıyorum
Benim anlamadığım bi şekilde yumurtlama haftamda yumurtalığımın olmadığı sol tarafımda sızlıyor sağ tarafım gibi bi doluluk hissi oluyor patlıcakmışçasına...
Artık vücudumu dinliyorum yumurtlama günlerimde baskı oluyor ama soltarafa ne oluyor bilmiyorum

Allah hayırlı zamanda versin inşallah ondan umut kesilmez

İşte hani 9 ay olmadı demiştim ya o son ay işi bırakıp tatile çıktım be her ay onlarca yaptığım testleri yapmadım. Evet sitres kaçınılmaz ama sırf bebiş için eşinle yakınlaşma . Bak kesin olacak inanıyor hissediyorum

Ay hadi inşallah ağzın bal yesin yarın bizde bayram dolayısıyla tatile çıkıyoruz yumurtlama dönemim geride kaldı ama ay sonunu beklicem adet için.. Bu sırada biraz rahatlarım bende inşallah..

Ben işi 1 ay önce bıraktım çok stresliydi hamilelik olduğunda devam edilebilecek gibi bi iş değildi bıraktım.. Şuan evdeym ondan belkide bu kdr takılıyorum sıkıntıdan..

Etrafımdaki çoğu kişi (annem, yengem bu sitedekiler) senin gibi olucak içime doğuyor diyor

Maşallah canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…