• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günümdeyim yardımmmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmm başta şunu söyleyim ya jiç yumurtalığın olmasaydı? Bak bende ilk gebeliğimde 9 ay denedim neler yaptım tam tüp bebek dedim hamile kaldım. Ama dilm çektirirsen inan iyi edersin tüpleri çok iyi açıyor ikincisinde yumurtlama günümü geçmiştim ve afedersin ayakta ve koca ay boyunca bir kere yapıp hemen duşa girmiştim ve tuttu. Rahim filmi çektirmiştim bende aylar önce yani diyeceğim o ki hayırlısını dile ve sende elinden geleni yap sitrese girme.

Desteğiniz için çok tşk ederm siz de bebeğinizi sağsağlim kucağınıza alırsınız inşallah..
Mutlaka film çektirircem bu ay hamile kalmaz isem sonuçları pylaşırım yine burda :)
Allah korusun hiç yumurtalığım olmasa mahvolurdum...
Strese girmemeyi çok isterdim ama düşünmeden duramıyorum
Benim anlamadığım bi şekilde yumurtlama haftamda yumurtalığımın olmadığı sol tarafımda sızlıyor sağ tarafım gibi bi doluluk hissi oluyor patlıcakmışçasına...
Artık vücudumu dinliyorum yumurtlama günlerimde baskı oluyor ama soltarafa ne oluyor bilmiyorum ☺️

Allah hayırlı zamanda versin inşallah ondan umut kesilmez

Desteğiniz için çok tşk ederm siz de bebeğinizi sağsağlim kucağınıza alırsınız inşallah..
Mutlaka film çektirircem bu ay hamile kalmaz isem sonuçları pylaşırım yine burda :)
Allah korusun hiç yumurtalığım olmasa mahvolurdum...
Strese girmemeyi çok isterdim ama düşünmeden duramıyorum
Benim anlamadığım bi şekilde yumurtlama haftamda yumurtalığımın olmadığı sol tarafımda sızlıyor sağ tarafım gibi bi doluluk hissi oluyor patlıcakmışçasına...
Artık vücudumu dinliyorum yumurtlama günlerimde baskı oluyor ama soltarafa ne oluyor bilmiyorum ☺️

Allah hayırlı zamanda versin inşallah ondan umut kesilmez
İşte hani 9 ay olmadı demiştim ya o son ay işi bırakıp tatile çıktım be her ay onlarca yaptığım testleri yapmadım. Evet sitres kaçınılmaz ama sırf bebiş için eşinle yakınlaşma . Bak kesin olacak inanıyor hissediyorum

:emir_bebek::emir_bebek:
İşte hani 9 ay olmadı demiştim ya o son ay işi bırakıp tatile çıktım be her ay onlarca yaptığım testleri yapmadım. Evet sitres kaçınılmaz ama sırf bebiş için eşinle yakınlaşma . Bak kesin olacak inanıyor hissediyorum

Ay hadi inşallah ağzın bal yesin yarın bizde bayram dolayısıyla tatile çıkıyoruz yumurtlama dönemim geride kaldı ama ay sonunu beklicem adet için.. Bu sırada biraz rahatlarım bende inşallah..

Ben işi 1 ay önce bıraktım çok stresliydi hamilelik olduğunda devam edilebilecek gibi bi iş değildi bıraktım.. Şuan evdeym ondan belkide bu kdr takılıyorum sıkıntıdan..

Etrafımdaki çoğu kişi (annem, yengem bu sitedekiler) senin gibi olucak içime doğuyor diyor:emir_bebek:

Neden böyle düşündün ki, Allah yumurtlalik ve tüpleri çift yaratmış.
Birinde sorun olursa diğeri kullanılsın die.
Rahim filmi mutlaka çekil.

Geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonu iç organlarımı karın zarına yapıştırmış, rahimi karın zarına yapıştırmış, sol tüpünü hidroselpensk yapmış, miyom ve kist alındı yok yok yani bende :)
Fakat rahmimde hiç bir sorun yok, iki yumurtalığım sağlıklı, sağ tüpüm açık.
Amh 'm 1 çok düşük yumurtlamazsın yumurtan çok az kalitesiz, FSH 12 çok yüksek 10 nun üzerinde FSH de tüp bebek tutmaz dediler.
İlk bi ameliyat oldum yapamadılar, sonra iyi bı doktor buldum ameliyatımı oldum.
Sonra hayıt otu, soğan kürü, incir kürü, testere dişli aslan pençesi ve vitaminlerle( a,e,d,c,B12,folit asit) vücudumu güçlendirip yumurta kalitesi arttırmaya çalıştım. Ve bu serüven 2 yıl sürdü. Gitmediğim doktor, hastane kalmadı.
2 tüp bebek denedim.
Yumurta veremezsin diyen doktorlara inat öyle bı yumurta verdim ki dondurulmuş embriyolarım var.
Şimdi de doğal yolla gebe kaldım.
Maşallah canım sana

Back