• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günümdeyim yardımmmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sem0510

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
286
261
23
merhaba kızlar yumurtlama günümdeyim artık bugün hamile kalmak istiyorummm.. sizlerin yumurtlama gününde deneyimlerinizi şunu yaptım oldu bebeğim dediğiniz şeyleri yazarmısınız lütfennn.. tek yumurtalığım var bu ay adetimden sonra soğan şuyu, hayit toğumu çayı içtim..

Bana verebileceğiniz önerileri bekliyorum çok tşkler şimdiden :emir_bebek:

Rahat olun!
Gerginliğiniz taa burdan seziliyor.

İlişkiden sonra belinin altına yastık koy canım ayaklarını havaya dikip 15dk falan öyle kal sonra hemen banyoya girme sabaha kadar bekle :)

Önerilerin için teşekkürler yapıcam :KK16:

Spermin kaliteli olduğu saat sabah gün aydınlanırken diyolar onu duydunuzmu hiç 5-6 gibi mi denesek diyorum??

merhaba kızlar yumurtlama günümdeyim artık bugün hamile kalmak istiyorummm.. sizlerin yumurtlama gününde deneyimlerinizi şunu yaptım oldu bebeğim dediğiniz şeyleri yazarmısınız lütfennn.. tek yumurtalığım var bu ay adetimden sonra soğan şuyu, hayit toğumu çayı içtim..

Bana verebileceğiniz önerileri bekliyorum çok tşkler şimdiden :emir_bebek:
Tek yumurtalığının olması hiç önemli değil benim de tek tüpüm açık.
Eşinin sperminin sıvılaşma süresini biliyormusun.
Bilmiyorsan 1 saat yat cnm.
Hangi taraftaki yumurtalığın varsa o tarafa yat.
İnşallah hamile kalırsın.

Ağzın bal yesin:KK200: İşlem tamam yattım belime yastıkta koydum gerisi ilahi takdir. Eşimle ilgili test yapılmadı henüz.. sizin bebeğiniz varmı? Var ise hamileliğiniz kolay oldumu? merak ettim

Canım sıvılaşma 35dk kaç dakika yatmamiz lazım ki:)yumurtlama günleri yaklasioda

Ağzın bal yesin:KK200: İşlem tamam yattım belime yastıkta koydum gerisi ilahi takdir. Eşimle ilgili test yapılmadı henüz.. sizin bebeğiniz varmı? Var ise hamileliğiniz kolay oldumu? merak ettim
Mutlaka yaptır cnm.
Ben iki ameliyat geçirdim çok zor ameliyatlar ölümden döndüm.
2 tüp bebek denedim.
İstanbul da gitmediğim hastane hekim yok.
Doğal yolla hamile kaldım.
Şu an 5 haftaya girdik.
Ben baya baya arastira arastira doktor oldum.
Kafana bişey takılırsa her zaman yaz.
Ben neler yaşadım.
Seni çok iyi anlıyorum.

Canım sıvılaşma 35dk kaç dakika yatmamiz lazım ki:)yumurtlama günleri yaklasioda
Cnm o değişiyor.
Benim eşimin hep ya 25 dakka yada 35 dakka çıktı.
Ama 1 saat olanlar var, 55 dakka olanlar var.
Sıvılaşma ne kadarsa diyelim 35 dakka yat bi saat.

Mutlaka yaptır cnm.
Ben iki ameliyat geçirdim çok zor ameliyatlar ölümden döndüm.
2 tüp bebek denedim.
İstanbul da gitmediğim hastane hekim yok.
Doğal yolla hamile kaldım.
Şu an 5 haftaya girdik.
Ben baya baya arastira arastira doktor oldum.
Kafana bişey takılırsa her zaman yaz.
Ben neler yaşadım.
Seni çok iyi anlıyorum.

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Allahtan umut kesilmez çok tşk ederim umut oldun bana, tanımasakta birbirmizi destek olmanız çok mutlu etti

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Allahtan umut kesilmez çok tşk ederim umut oldun bana, tanımasakta birbirmizi destek olmanız çok mutlu etti
Cnm ben neler yaşadım, ne olumsuzluklar dibe vurduğum zamanlar oldu.
Ama hep bı şekilde ayağa kalktım.
Kadınların kadınlara yaptığını kimse yapmıyor.
Ne moral bozmaklar.
Ne doktorlar raporlarımı eline alıp ne üzücü konuşmalar yaptılar.
Hepsini duydum üzüldüm ama sonra hep yoluma devam ettim.
O yüzden biz hep umutlu ve pozitif olmaya gayret edeceğiz.
Allah'ın en sevmediği kullarından biri de Allah'tan ümidini kesendir.
Biz Allahımızdan isticez.
Yeri göğü yaradan Rabbim bizi umutsuz bırakır mı?

Cnm ben neler yaşadım, ne olumsuzluklar dibe vurduğum zamanlar oldu.
Ama hep bı şekilde ayağa kalktım.
Kadınların kadınlara yaptığını kimse yapmıyor.
Ne moral bozmaklar.
Ne doktorlar raporlarımı eline alıp ne üzücü konuşmalar yaptılar.
Hepsini duydum üzüldüm ama sonra hep yoluma devam ettim.
O yüzden biz hep umutlu ve pozitif olmaya gayret edeceğiz.
Allah'ın en sevmediği kullarından biri de Allah'tan ümidini kesendir.
Biz Allahımızdan isticez.
Yeri göğü yaradan Rabbim bizi umutsuz bırakır mı?

Senin ne sorunun vardı?
Doktorların Asla çocuğun olmaz dedikleri insanların hamile kalma hikayelerini çok duyuyoruz.. Allah'a sığınıyorum bende senin gibi..
Tek yumurtalığımın olması bana kendimi hep eksik hissettirdi, hep bi korkum oldu evlenince çocuğum kolay olucak mı diye.. Her doktor bi sorun yok herşey normal yolunda dedi ama işte insan ister istemez kuruntu yapıyor.. Bu ayda olmazsa rahim filmi çekilicem.. Allah yardımcımız olsun

Senin ne sorunun vardı?
Doktorların Asla çocuğun olmaz dedikleri insanların hamile kalma hikayelerini çok duyuyoruz.. Allah'a sığınıyorum bende senin gibi..
Tek yumurtalığımın olması bana kendimi hep eksik hissettirdi, hep bi korkum oldu evlenince çocuğum kolay olucak mı diye.. Her doktor bi sorun yok herşey normal yolunda dedi ama işte insan ister istemez kuruntu yapıyor.. Bu ayda olmazsa rahim filmi çekilicem.. Allah yardımcımız olsun
Neden böyle düşündün ki, Allah yumurtlalik ve tüpleri çift yaratmış.
Birinde sorun olursa diğeri kullanılsın die.
Rahim filmi mutlaka çekil.

Geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonu iç organlarımı karın zarına yapıştırmış, rahimi karın zarına yapıştırmış, sol tüpünü hidroselpensk yapmış, miyom ve kist alındı yok yok yani bende :)
Fakat rahmimde hiç bir sorun yok, iki yumurtalığım sağlıklı, sağ tüpüm açık.
Amh 'm 1 çok düşük yumurtlamazsın yumurtan çok az kalitesiz, FSH 12 çok yüksek 10 nun üzerinde FSH de tüp bebek tutmaz dediler.
İlk bi ameliyat oldum yapamadılar, sonra iyi bı doktor buldum ameliyatımı oldum.
Sonra hayıt otu, soğan kürü, incir kürü, testere dişli aslan pençesi ve vitaminlerle( a,e,d,c,B12,folit asit) vücudumu güçlendirip yumurta kalitesi arttırmaya çalıştım. Ve bu serüven 2 yıl sürdü. Gitmediğim doktor, hastane kalmadı.
2 tüp bebek denedim.
Yumurta veremezsin diyen doktorlara inat öyle bı yumurta verdim ki dondurulmuş embriyolarım var.
Şimdi de doğal yolla gebe kaldım.

Neden böyle düşündün ki, Allah yumurtlalik ve tüpleri çift yaratmış.
Birinde sorun olursa diğeri kullanılsın die.
Rahim filmi mutlaka çekil.

Geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonu iç organlarımı karın zarına yapıştırmış, rahimi karın zarına yapıştırmış, sol tüpünü hidroselpensk yapmış, miyom ve kist alındı yok yok yani bende :)
Fakat rahmimde hiç bir sorun yok, iki yumurtalığım sağlıklı, sağ tüpüm açık.
Amh 'm 1 çok düşük yumurtlamazsın yumurtan çok az kalitesiz, FSH 12 çok yüksek 10 nun üzerinde FSH de tüp bebek tutmaz dediler.
İlk bi ameliyat oldum yapamadılar, sonra iyi bı doktor buldum ameliyatımı oldum.
Sonra hayıt otu, soğan kürü, incir kürü, testere dişli aslan pençesi ve vitaminlerle( a,e,d,c,B12,folit asit) vücudumu güçlendirip yumurta kalitesi arttırmaya çalıştım. Ve bu serüven 2 yıl sürdü. Gitmediğim doktor, hastane kalmadı.
2 tüp bebek denedim.
Yumurta veremezsin diyen doktorlara inat öyle bı yumurta verdim ki dondurulmuş embriyolarım var.
Şimdi de doğal yolla gebe kaldım.

Kıyamam yaa :(( Çok zorlu süreçlerden geçmişsin.. Allah sabrının meyvesini vermiş sana çok şükür kokusunu da içine çekmeyi nasip etsin en kısa sürede İsteyenlere de nasip etsin Ne kadar güçlü bi kadınsın bravo ben ve benim gibi düşünenlere Umut' senin hikayen...

Kıyamam yaa :KK43:( Çok zorlu süreçlerden geçmişsin.. Allah sabrının meyvesini vermiş sana çok şükür kokusunu da içine çekmeyi nasip etsin en kısa sürede İsteyenlere de nasip etsin Ne kadar güçlü bi kadınsın bravo ben ve benim gibi düşünenlere Umut' senin hikayen...
Benim eşime de neler neler dedi doktorlar.
Eşim içinde çok uğraştık gittik geldik.
Testler yaptırdık.
Sakın sen moralini bozma, bak benim anneannemin bir yumurtalığı aktifmiş, diğeri tam gelişmemiş bile minicikmiş. Ve hayatı boyunca sadece bir gün regl olurmuş, bi iki damla.
O kadar doğurgan bir kadın ki 3 kızı, 1 oğlu var.

Benim eşime de neler neler dedi doktorlar.
Eşim içinde çok uğraştık gittik geldik.
Testler yaptırdık.
Sakın sen moralini bozma, bak benim anneannemin bir yumurtalığı aktifmiş, diğeri tam gelişmemiş bile minicikmiş. Ve hayatı boyunca sadece bir gün regl olurmuş, bi iki damla.
O kadar doğurgan bir kadın ki 3 kızı, 1 oğlu var.

Maşallahh :) Beni çok rahatlattınız çok tşk ederim.. Adet olursam bayramdan sonra rahim filmi çektiricem, eşimde gerekli testleri yaptıracak gittiğim bi doktor tek yumurtanın 3/1 kdrıyla bile hamile kalınabileceğini söylemişti, gerisi ilahi takdir.. Ben neden bu kdr kastım kendimi bilmiyorum çok istediğimden sanırım sabırsızım bi an önce olsun istiyorum..

Senin ne sorunun vardı?
Canımmm başta şunu söyleyim ya jiç yumurtalığın olmasaydı? Bak bende ilk gebeliğimde 9 ay denedim neler yaptım tam tüp bebek dedim hamile kaldım. Ama dilm çektirirsen inan iyi edersin tüpleri çok iyi açıyor ikincisinde yumurtlama günümü geçmiştim ve afedersin ayakta ve koca ay boyunca bir kere yapıp hemen duşa girmiştim ve tuttu. Rahim filmi çektirmiştim bende aylar önce yani diyeceğim o ki hayırlısını dile ve sende elinden geleni yap sitrese girme.

Back