Yumurtlama günümde ilişkiye girdim hamile kalmişimıdır

Burcu destina

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
21
6
1
24
Merhaba hanımlar adetim 28 günde geliyor bu ekimin 13ünde adet oldum vee adetim 16ci günü bitti adeten sonra hergun duzenli ilişkiye girdik yumurtlama günümü 1gun kalada ilişki yaşadım yumurtlama günüm ise bugün ekimin 27si yani ilişki yaşadım hem gece hem gündüz biraz karnımin baslugu ağrıyor büyük ihtimal yumurtlam günüm olduğu için peki hamile olurmuyum çok istiyorum yazdığımız için tesekur ederim

Olabilir de olmayabilir de.
İnşallah hamile kalırsınız, ağrılar yumurtlamadan kaynaklıdır.

Olabilir de olmayabilir de.
İnşallah hamile kalırsınız, ağrılar yumurtlamadan kaynaklıdır.
İnşallah bu ay olur yaa 2aydir olmuyor deniyoruz ama yokk geçen ay yumurtlama gunnde olmadı inşallah bu ay olur dünden beri zor yuruyorum karın boşluğu oluyor erhalde ağrısı var ama öteki ay yumurtlamada olmadı ağrı bugün varr ağrım Beki anlamadım

Şuan hiç belli olmaz, belirti aramayın kafanızı başka şeylerle meşgul edin. rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin, bu ay olmazsa da üzülmeyin.
Hemen hamile kalmak düşünüldüğü kadar kolay değil ne yazık ki

Açıkçasi adetler duzenliysr her gün ilişkiye girmek gerekmiyo yani takvim uygulamasını indirim kontrol edebilirsiniz tabi isteğe bağlı çok nadir iki kez yumurtlama oluyor ovulasyon testi alın o tarihler arasıda zaten iki günde bir oneriliyo ki sperm zaten sağlamsa iki gün bile yaşar o açıdan her gün ilişki onerilmiyo yinede olmuş olabilir hakkınızda hayırlısı olsun . Dediğim gibi ovulasyon testine göre hareket edin folik asit hamilelik öncesinde de kullaniliyo hamileliği kolaylastiriyo zaten kaldıktan sonrada üç ay iceceksiniz bı takım vitamin ondan temin edin kullanmıyorsanız .

Benim buu 2ci gebeliğim olacak eyer olursa eminim kendimden teste gerek duymuyorum şuan yumurtlamam günüm karın bosslugunda dünden beri çok ağrı var otururukene bile zorlanıyorum benim yumurtlama günüm adeten 13 veya 14gun sürüyor 15kesiliyor ağrım bugün yumurlama günüm olduğuna göre 2krre ilişki yaşadım çok zorlandım ağrım yüzünden herşeyin hayırlısı çok teşekür ederim vitamin kulanmiyorum folik asite 1ci gebeliğim de de kulanmadim sağlıklı bir şekilde kızım oldu şuan 2yasinda kızıma kardeş veriri inşallah rabbim

İnşallah olursunuz biraz bekleyin adetinizin geçmesini

Hiç mi kullandiniz çok önemli görülüyor açıkçası inşallah gönlünüzce olur ben ilk hamilelik sanıyorum öyle yazınca

Hiç mi kullandiniz çok önemli görülüyor açıkçası inşallah gönlünüzce olur ben ilk hamilelik sanıyorum öyle yazınca
18 yaşındaydım ilk hamileligimde fazla bilmiyordum tecrübem.yoktu ne zaman oldu nasıl oldu anlamadım 2cisini istediğimdede biraz az tecrübeye sahibim oyuzden bilgi almak istedim hayırlısı herşeyin çok teşekür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…