• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günüm sizce yumurtlama olmuş mudur?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizemliadmin34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
34
6
36
29
Kızlar merhaba ben de pcos olduğu için adetlerim düzensiz dienille ilaç kullandım 2 ay ve 23 günde bir adet oldum 15 Kasım da adet gördüm 18 Kasım da adetim bitti 19-20 de ilişkiye girdik 22 Kasım gecesi de beraberlik oldu. Şimdi benim yumurtlama günü hesaplanırken 23-14=9 çıkıyor ben 22 Kasım gecesi 9. Gün ilişkiye girmiş oldum sizce yumurtlama gördüm mü ki hesaplar böyleyse.

Bu şekilde bir hesaplamadan ziyade ovulasyon testi yapmanızı tavsiye ederim.Daha doğru sonuçlar alırsınız

Kızlar merhaba ben de pcos olduğu için adetlerim düzensiz dienille ilaç kullandım 2 ay ve 23 günde bir adet oldum 15 Kasım da adet gördüm 18 Kasım da adetim bitti 19-20 de ilişkiye girdik 22 Kasım gecesi de beraberlik oldu. Şimdi benim yumurtlama günü hesaplanırken 23-14=9 çıkıyor ben 22 Kasım gecesi 9. Gün ilişkiye girmiş oldum sizce yumurtlama gördüm mü ki hesaplar böyleyse.
Canım ovulasyon testleri internette 30 tanesini 60 TL falan zaten erken yumurtluyor san bi ayda max 7 tane gider o da sana aylarca gider biz burda sana şu gün desek olmaz çünkü tahmini olur sende kaçırmış bile olabilirsin o yüzden testlerden elinin altında bulundur strese girme

Merhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı

Eklentiler

• 7972C6FB-A3AB-48ED-9369-67201CCC5A9B.webp
    7972C6FB-A3AB-48ED-9369-67201CCC5A9B.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 34
Yumurtlama akıntısını takip edebildiniz mi? Genelde o akıntıdan 2 gün sonra benim testte pik oluyor

Değerlendirdik canım ama spermin az bir kısmı dışarı çıktı bu sorun olur mu
Yeteri kadarı içeriye girmiş oluyor diyolar genelde ama bilemiyorum da. Benimde bugün yumurtlama dün geceyi değerlendirdik ama benimkinde de çıktı sanki bu konu benide düşündürüyor yani acaba tutar mı diye 😏

Yeteri kadarı içeriye girmiş oluyor diyolar genelde ama bilemiyorum da. Benimde bugün yumurtlama dün geceyi değerlendirdik ama benimkinde de çıktı sanki bu konu benide düşündürüyor yani acaba tutar mı diye 😏
İnşallah yeterli kadar kaldıysan nasipte varsa tutar
Şöyle diyim ayıp olmasın bu sabah değerlendirdik
Buda bugünün lh testi ovulasyon

Eklentiler

• BBE69C66-279A-4EA7-93F1-E1722C336496.webp
    BBE69C66-279A-4EA7-93F1-E1722C336496.webp
    147,1 KB · Görüntüleme: 23
Yumurtlama görülen gün ve ertesi üç gün değerlendirilmeli yani ihtimal düşük değil kalan günleri değerlendirin :)
Şöyle diyim ayıp olmasın bu sabah değerlendirdik
Buda bugünün lh testi ovulasyon

Eklentiler

• D53596F5-45E4-43A4-BDF1-DAC224837314.webp
    D53596F5-45E4-43A4-BDF1-DAC224837314.webp
    147,1 KB · Görüntüleme: 20
Canım dışardan gelen bir sıvı yani vücudun kendi üretmedigi bişey illaki geri çıkar, girme yeri var olduğuna göre aynı yerden mecbur geri çıkar yerçekimi diye bisey var, icerde kalıp ne yapcak 😁 o meninin tamami sperm değil ki sperm hücrelerinden en hızlı olanlari daha ilk anda gider yumurtaya doğru, geri kalanı çıkar takılmayın ona. Sadece iliski biter bitmez belinizin altına bir yastık koyup ayaklarınızı 10-15 dk kadar havaya dikip yatın o da spermlerin ileri gidişine yardımcı olmak için, belki ona bile gerek yoktur da biz yapıyoruz iste. Kalkınca çıkıyor hepsi geri

Canım dışardan gelen bir sıvı yani vücudun kendi üretmedigi bişey illaki geri çıkar, girme yeri var olduğuna göre aynı yerden mecbur geri çıkar yerçekimi diye bisey var, icerde kalıp ne yapcak 😁 o meninin tamami sperm değil ki sperm hücrelerinden en hızlı olanlari daha ilk anda gider yumurtaya doğru, geri kalanı çıkar takılmayın ona. Sadece iliski biter bitmez belinizin altına bir yastık koyup ayaklarınızı 10-15 dk kadar havaya dikip yatın o da spermlerin ileri gidişine yardımcı olmak için, belki ona bile gerek yoktur da biz yapıyoruz iste. Kalkınca çıkıyor hepsi geri
Öyle tabi ama yinede düşündürüyor acaba içeriye giren olmadı mı hepsi çıktı mı diye😏

Back
X