Bence yumurtlama var.Merhabalar merak ediyorum lütfen yumurtlama var mı yok mu emin olamıyorum
Yumurtlama canımMerhabalar merak ediyorum lütfen yumurtlama var mı yok mu emin olamıyorum
Testin yanlış olma ihtimali varmıdır nasıl anlarım acabaYumurtlama canım
Var canım bugün ve devamı 4 günü deperlendirin inşallah bebek haberide verirainizMerhabalar merak ediyorum lütfen yumurtlama var mı yok mu emin olamıyorum
Test yanlış olabilir miii son 2 sini bugun yaptım öğlen ve akşam olmak üzereVar canım bugün ve devamı 4 günü deperlendirin inşallah bebek haberide verirainiz✔
Testin yanlış olma ihtimali varmıııYumurtlama adetten once 14 .gundur denilir ama herkes icin gecerli degildr 30 gun de bi adet olurum 16.gun olmaliyken 18 20 .gunlere gidiyor ovulasyon testinizi dikkate alin pik yapmis gunle beraber 3 4 gun degerlendirin siliklesince catlamistir
Hayir sanmiyorum pco yum bi kere olsun boyle gormedim cunku asla yumurtlama olmuyodu şuan hamileyim ve ovulasyon da yumurtlama gibi pik yapar derlerdi ve ben hamileyken gordum pik olmasini buda testim ustteki ovulasyon sadece hamileyken bunu gorebildimTestin yanlış olma ihtimali varmııı
Bugun yumurtlamis gorunuyosun bu teste gore 3 4 gun degerlendrinTest yanlış olabilir miii son 2 sini bugun yaptım öğlen ve akşam olmak üzere
Çok teşekkür ederim. Peki yumurtlama yoksa nasıl hamile kaldınızBugun yumurtlamis gorunuyosun bu teste gore 3 4 gun degerlendrin
Canim ben 4.klomen tedavimde hamile kaldim tedavisiz imkanszdi benim usg de yumurtaliklarim gorunmuyodu o kadar zayiftiÇok teşekkür ederim. Peki yumurtlama yoksa nasıl hamile kaldınız
Anladım allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsn benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı çok istiyorum bir evladım olmasınıCanim ben 4.klomen tedavimde hamile kaldim tedavisiz imkanszdi benim usg de yumurtaliklarim gorunmuyodu o kadar zayifti
Duşuk sonrasi cabuk hamile kalinir derler insallah nasip olur en kisa zamanda en azindan hamile kalabildiginizi goruyosunuz ne zamandir evlisinizAnladım allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsn benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı çok istiyorum bir evladım olmasını
Yumurtlama olmş cnm son testte değerlendirinTest yanlış olabilir miii son 2 sini bugun yaptım öğlen ve akşam olmak üzere
1 buçuk yıldır evliyim 5 önce düşük yaptım 2 aylık hamileydimDuşuk sonrasi cabuk hamile kalinir derler insallah nasip olur en kisa zamanda en azindan hamile kalabildiginizi goruyosunuz ne zamandir evlisiniz
Değerlendireceğim teşekkürlerYumurtlama olmş cnm son testte değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?