• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşük sebebin neydi peki arastrdin mi bi dahakine onlem alabilmen icin
Patolojiye gitti fakat bir sonuç çıkmadı kromozomsal bir hata olmuş ve kalbi durmuş dediler mahvoldum kahroldum 5 ay geçti hamile kalmak istiyorum

Patolojiye gitti fakat bir sonuç çıkmadı kromozomsal bir hata olmuş ve kalbi durmuş dediler mahvoldum kahroldum 5 ay geçti hamile kalmak istiyorum
Yaa kıyamam Allah büyük inşallah nasip olur sağlıksiz dollenmeyi vucut atarmış kendiliginde kalbi durur düşük olur ama olucaktir sen sabirlinol sadece herseyinzamani var ve onune hicbisey gecemez🤲🌹

Neden yanlışlık olsun?
11 gün önce reglim bitti. Regl aralıklarım çok uzun olur 35-40 gün olur bukadar kısa zamanda yumurtlama olacağına inanamadım o yüzden nasıl anlarımki testte yanlışlık varsa

Yaa kıyamam Allah büyük inşallah nasip olur sağlıksiz dollenmeyi vucut atarmış kendiliginde kalbi durur düşük olur ama olucaktir sen sabirlinol sadece herseyinzamani var ve onune hicbisey gecemez🤲🌹
Allah razı olsun allah yardımcınız olsun umarım birgğn bende yaşarım ve isteyen herkes

11 gün önce reglim bitti. Regl aralıklarım çok uzun olur 35-40 gün olur bukadar kısa zamanda yumurtlama olacağına inanamadım o yüzden nasıl anlarımki testte yanlışlık varsa
Ben adet ertesi günü yumurtluyorum, bu ay 11.gün yani değişiyor. Neden yanıltsın Lh herzaman çıkan bir değer değilki. Siz degerlemdirin ✔️

Back