Yumurtlama günü sartmi ?

Mrvee1510

Yeni gelin
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
167
43
13
Ablalar yeni evliyim . Fakat biseyi merak ediyorum. Hamile kalmak için yumurtlama günü sartmi ?. Yani öncesi veya sonrasi olsa olur mu ? Şu an ben yum haftamdayim. Cumartesi yum günüm olcak. Yani tam o gün mü ilişki yaşanması gerekiyor bir iki gün önce olmaz m ?

adetten bittikten sonra 1 var 1 yok eşinle birlikte ol canım
hertürlü yumurtlama gunune denk gelirsin inşallah

Spermler tüplerde 6 güne kadar yaşayabiliyormuş diye okudum bir yerde tabibi maksimum süredir. Yani ilişkiye girdikten iki gün sonra bile hamile kalabilirsin.

Canım spermler yumurtalıklarda 24 saate kadar yaşadığı için ilişkiden 24 saat sonra ya da önce yumurtlama olursa gebelik olur Allahın izniyle.

Peki bu yumurtlama günü ilişkiye mi giricm yani ? Yada öncesinde
Öncesinde de girin ilişkiye o gün de, sen çok yeni evlisin sanırım şimdiden bu kadar kasma kendini bence kasarsan olmaz derler.

Evet daha 16 gün oldu :)
Bu kadar erken takıntı yapma. Yumurtlama gunüymüş falan hic takılma bunlara. Daha cok yeni evlisin evliligin tadını cıkar.
Eşinle illa bebek olsun diye bir görevmiş gibi ilişkiye girme. En azindan bi 6ay umursama. Olacagi varsa oluyor zaten. Olmazsa da o zaman bakarsın

Bende yeni evli sayılırım bende ilk aylarda bebek çok istiyordum çok stres yapıyordum
Ama bu ay 25 gün geçti bekliyorum
Ve çok Kafana takıp stres yapma olacağı varsa inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…