Ablalar yeni evliyim . Fakat biseyi merak ediyorum. Hamile kalmak için yumurtlama günü sartmi ?. Yani öncesi veya sonrasi olsa olur mu ? Şu an ben yum haftamdayim. Cumartesi yum günüm olcak. Yani tam o gün mü ilişki yaşanması gerekiyor bir iki gün önce olmaz m ?
Spermler tüplerde 6 güne kadar yaşayabiliyormuş diye okudum bir yerde tabibi maksimum süredir. Yani ilişkiye girdikten iki gün sonra bile hamile kalabilirsin.
Spermler tüplerde 6 güne kadar yaşayabiliyormuş diye okudum bir yerde tabibi maksimum süredir. Yani ilişkiye girdikten iki gün sonra bile hamile kalabilirsin.
Bu kadar erken takıntı yapma. Yumurtlama gunüymüş falan hic takılma bunlara. Daha cok yeni evlisin evliligin tadını cıkar.
Eşinle illa bebek olsun diye bir görevmiş gibi ilişkiye girme. En azindan bi 6ay umursama. Olacagi varsa oluyor zaten. Olmazsa da o zaman bakarsın
Yumurtlama gününü denk getirmek için ovulasyon testi kullan iki çizgide aynı koyu renkte olması lazım o gün ilişkiye girebilirsin
Aynı bu şekilde olmalı
Bende yeni evli sayılırım bende ilk aylarda bebek çok istiyordum çok stres yapıyordum
Ama bu ay 25 gün geçti bekliyorum
Ve çok Kafana takıp stres yapma olacağı varsa inşallah olur