Selam arkadaslar. Gebelik düşünüyorum eşimle 1 aydır deniyoruz ama ilk kez bu ay yumurtlama dönemine denk geldi. Fakat biz yumurtlama dan 1 gün öncesi hatta saat 12 olmadan 1 saat once ilişkiye girdik bir kaç saat sonra yumurtlama günümdü. Ama yumurtlama günü ilişkiye girmedik. Tutma ihtimali varmı acaba ? çünkü ertesi gün yani yumurtlama günü fena halde kasık agrım oldu hiç böyle birşey yasamamıstım. Hatta ekte ekliycem ilişkiye girdiğimiz gün ovülasyon testim pik yapmıstı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlama günü öncesi
- Konu Sahibi ada258
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #yumurtlama #ovulasyon
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Merhaba. Tutma ihtimali var. Çünkü yumurta 24 saat civarı canlı kalabiliyorken sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyor.Bu sebeple karşılaşacaklardır.Selam arkadaslar. Gebelik düşünüyorum eşimle 1 aydır deniyoruz ama ilk kez bu ay yumurtlama dönemine denk geldi. Fakat biz yumurtlama dan 1 gün öncesi hatta saat 12 olmadan 1 saat once ilişkiye girdik bir kaç saat sonra yumurtlama günümdü. Ama yumurtlama günü ilişkiye girmedik. Tutma ihtimali varmı acaba ? çünkü ertesi gün yani yumurtlama günü fena halde kasık agrım oldu hiç böyle birşey yasamamıstım. Hatta ekte ekliycem ilişkiye girdiğimiz gün ovülasyon testim pik yapmıstı
Ay hadi inşallah ya. Birde diğer günler hep tuvalete gittiğimde spermin bir kısmı çıkıyordu o gün hiç boyle birşey yasamadım çok şükür. Sadece yumurtlama gününe girmeye saatler kala oldugu için acaba tutarmı diye düşünürken kendimi burda buldum teşekkür ederim yanıtınız için umarım tutarMerhaba. Tutma ihtimali var. Çünkü yumurta 24 saat civarı canlı kalabiliyorken sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyor.Bu sebeple karşılaşacaklardır.
- 11 Temmuz 2022
- 223
- 1
- 28
- 32
Evet benim 1 gün oncesi pik yaptı ovülasyon testim bizde yumurtlamadan 1 gün öncesi girdik ilişkiye umarım tutarArastirmalara gore gebe kalma ihtimali en yuksek olan gun yunurtlamadan iki gun onceymis.o yuzden dogurganlik penceresi denilen bes alti gunluk surec önemlidir
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Rica ederimspermlerin geri çıkması beni de düşündürmüştü. Hiç tedirgin olmayın.Yerçekimi mantığı yani sağlıksız olanları vajina atıyor. Spermler olduğu gibi çıktı kesin olmadı dememek lazımmış. Sağlıklı olan yolu buluyorAy hadi inşallah ya. Birde diğer günler hep tuvalete gittiğimde spermin bir kısmı çıkıyordu o gün hiç boyle birşey yasamadım çok şükür. Sadece yumurtlama gününe girmeye saatler kala oldugu için acaba tutarmı diye düşünürken kendimi burda buldum teşekkür ederim yanıtınız için umarım tutar
Beni baya aydınlattınız umarım hayırlı haberler alırım birde kan testimi ne zaman yaptırsam belli olur acaba 3-4 gün gectikten sonra çıkar mı kiRica ederimspermlerin geri çıkması beni de düşündürmüştü. Hiç tedirgin olmayın.Yerçekimi mantığı yani sağlıksız olanları vajina atıyor. Spermler olduğu gibi çıktı kesin olmadı dememek lazımmış. Sağlıklı olan yolu buluyor
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Umarım canım2.gün bile yaptırabilirsiniz.Birde yeni öğrendim yumurtlama haftası havuç ve avokado tüketmenin müthiş yararı varmış.Ben deneyeceğim,aklınızda bulunsun.Beni baya aydınlattınız umarım hayırlı haberler alırım birde kan testimi ne zaman yaptırsam belli olur acaba 3-4 gün gectikten sonra çıkar mı ki
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için canım şimdi kalktım havuc yiycem Rabbim hayırlısıyla ikimizde nasip etsin inşallahUmarım canım2.gün bile yaptırabilirsiniz.Birde yeni öğrendim yumurtlama haftası havuç ve avokado tüketmenin müthiş yararı varmış.Ben deneyeceğim,aklınızda bulunsun.
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Ye ye afiyet olsun. Rica ederim ne demek,amiiiinÇok teşekkür ederim tavsiyelerin için canım şimdi kalktım havuc yiycem Rabbim hayırlısıyla ikimizde nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için canım şimdi kalktım havuc yiycem Rabbim hayırlısıyla ikimizde nasip etsin inşallahUmarım canım2.gün bile yaptırabilirsiniz.Birde yeni öğrendim yumurtlama haftası havuç ve avokado tüketmenin müthiş yararı varmış.Ben deneyeceğim,aklınızda bulunsun.
Saol canımYe ye afiyet olsun. Rica ederim ne demek,amiiiin
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Ben yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşamıştım hamile olduğumu öğrendim mesela. Ama boş gebelik geçirdim sağlıksız olduEvet benim 1 gün oncesi pik yaptı ovülasyon testim bizde yumurtlamadan 1 gün öncesi girdik ilişkiye umarım tutar
Ben yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşamıştım hamile olduğumu öğrendim mesela. Ama boş gebelik geçirdim sağlıksız oldu
Yaa çok gecmiş olsun.Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bir evlat nasip etsin inşallahBen yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşamıştım hamile olduğumu öğrendim mesela. Ama boş gebelik geçirdim sağlıksız oldu
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Amiin size de inşallahYaa çok gecmiş olsun.Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bir evlat nasip etsin inşallah
Aminn İnşallah canımAmiin size de inşallah
- 11 Temmuz 2022
- 223
- 1
- 28
- 32
İnsallah olur moral cok onemli.ilk bebegime tek seferde takip vs olmadab hamile kaldim simdi 2 yildir uğraşıyoruz.adilama yaptirdik insallah tutarEvet benim 1 gün oncesi pik yaptı ovülasyon testim bizde yumurtlamadan 1 gün öncesi girdik ilişkiye umarım tutar
Çok haklısın inşallah Rabbim nasip eder en kısa zamanda benim daha ilk deneyimim . Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnsallah olur moral cok onemli.ilk bebegime tek seferde takip vs olmadab hamile kaldim simdi 2 yildir uğraşıyoruz.adilama yaptirdik insallah tutar
- 11 Temmuz 2022
- 223
- 1
- 28
- 32
Hepimize insallahÇok haklısın inşallah Rabbim nasip eder en kısa zamanda benim daha ilk deneyimim . Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aminn İnşAllahHepimize insallah