Bilmiyorum heyecandan yaptım öyleAğrılarınız yumurtlama dönemi ağrılarıyla benzer aslında, ancak hala devam ediyorsa yerleşme belirtileri de olabilir ama bu kadar erken testte çıkmaz, erken gebelik testi bile olsa :)) 3 4 gün sonra test yapın ya da pazartesi kan verin derim :)
İnşallah ilk gebeliğimde hissetmiştim bundada öyle hissediyorum bı heyecan bı kalp çarpıntısı bilmiyorm ya heyecanla bekliyorumUmut insanda bazen böyle güzel heyecanlar yapabiliyor :) inşallah umduğunuz gibi bir sonuç çıkar sonraki testte :)
Yumurtaniz 19 unda çatlamış olsa 1 hafta geçmiş üzerinden yerleşme vs 7 ila 10 gün içinde olabiliyormuş galiba siz 3 4 gün sonrasında kan verin tekrar 9 gün var reglinize inşallah hamissinizdirBenimde 17-18 yumurtlama dönemimdi 14 ocakta birliktelik oldu. Dün test yaptırdım 0.1 çıktı. Reglime 9 gün var. Olur mu dersiniz?
Geç döllenme de olabilir tabikiYumurtaniz 19 unda çatlamış olsa 1 hafta geçmiş üzerinden yerleşme vs 7 ila 10 gün içinde olabiliyormuş galiba siz 3 4 gün sonrasında kan verin tekrar 9 gün var reglinize inşallah hamissinizdir
Benim de 19 20 sinde yumurtlama gözüküyordu değerlendirdik benimde acayip karın ağrısı var herhangi test vs yapmadım yapmamak için zor tutuyorum kendimiMerhaba 17ocak yumurtlama günü görülüyor adet takviminde ovulasyon testi yapmadım takvime göre ilerledim 16 Ocak akşamı ilk korunmasız ilişki oldu normalde korunuyorz prezervatif le ilişki den 1 gün sonrası kasık ağrısı bel ağrısı iğne batar gibi sizlamalar var halada devam ediyor adet olavakmism gibi 2 Şubat regl tarihim takvimde görüldüğü gibi çıkar hiç şaşmaz.dayanamayip prodoctor erken gebelik testi yaptım tabiki bisiy çıkmadı bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi çok erken ama dayanamadım belki çıkar dedim jfjfkfkfkj
Ben test yaptım erken gebelik testi çıkmadı bisiy çok erken sizde bekleyin elimde fazla var diye yapmıştım ben inşallah hamilesinizdir sizde bendede akıntı vs var adet oldum diye bakıyorm bisiy yokBenim de 19 20 sinde yumurtlama gözüküyordu değerlendirdik benimde acayip karın ağrısı var herhangi test vs yapmadım yapmamak için zor tutuyorum kendimibir de normalde bu kadar gelmez sanki yumurtama gününde gibi akıntı geliyor arada
İnşallah hayırlı haberler alırız beklemek kötü oluyor açıp bakmak istiyor insan nerdeyseBen test yaptım erken gebelik testi çıkmadı bisiy çok erken sizde bekleyin elimde fazla var diye yapmıştım ben inşallah hamilesinizdir sizde bendede akıntı vs var adet oldum diye bakıyorm bisiy yok
Beklemekten başka şansımız yok sanırım çok heyecanlıyımİnşallah hayırlı haberler alırız beklemek kötü oluyor açıp bakmak istiyor insan nerdeyse
Şuan seninle aynı tarihte yumurtlama(16) ve ilişki oldu enteresanMerhaba 17ocak yumurtlama günü görülüyor adet takviminde ovulasyon testi yapmadım takvime göre ilerledim 16 Ocak akşamı ilk korunmasız ilişki oldu normalde korunuyorz prezervatif le ilişki den 1 gün sonrası kasık ağrısı bel ağrısı iğne batar gibi sizlamalar var halada devam ediyor adet olavakmism gibi 2 Şubat regl tarihim takvimde görüldüğü gibi çıkar hiç şaşmaz.dayanamayip prodoctor erken gebelik testi yaptım tabiki bisiy çıkmadı bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi çok erken ama dayanamadım belki çıkar dedim jfjfkfkfkj
Sizin belirtileriniz nelerdi pekiŞuan seninle aynı tarihte yumurtlama(16) ve ilişki oldu enteresanadetim 30 Ocak gözüküyor bende dün gebelik testi yaptırdım 2 çıktı sonuç ama ben hamile olduğumu düşünüyorum erken yaptım herhalde testi
Genelde bir iki gün içinde değişiyor ama regl gecikmesi fln yaşadınız mı yarın tekrardan yapın isterseniz sabah ilk idrarla test aynı marka mi peki farklıysa eğer o bile değişebilirBir sey sorucam arkadslar yarim gun icinde testin sonucu degisir mi yani sabah cikmayip varsa aksam pozitif plabilir mi yani hormon yarim gunde degisir mi
Bende kusma bile var adet dönmelerinde olur genelde zaten bende, belirti olarak değil ama adet bitti 1 gün sonrası ilişkiden hamile kaldım buda yumurtlama günüm olduğu için pek emindim kan verdim adete 6 gün kala azda olsa çıkar dedim antidepresan kullanıyorum en azından bırakayım diye erken yaptırdım ama beta 0.2 çıktı ama ben hala hamileyim diye dolanıyorum ortalıklardaSizin belirtileriniz nelerdi peki
Gebelik testi yaptırdım derken kan mi verdiniz anlamadım
Belki geç dollenmedir bence sizde hala ümit varBende kusma bile var adet dönmelerinde olur genelde zaten bende, belirti olarak değil ama adet bitti 1 gün sonrası ilişkiden hamile kaldım buda yumurtlama günüm olduğu için pek emindim kan verdim adete 6 gün kala azda olsa çıkar dedim antidepresan kullanıyorum en azından bırakayım diye erken yaptırdım ama beta 0.2 çıktı ama ben hala hamileyim diye dolanıyorum ortalıklardaolmasada canını sıkma önümüzdeki ayda yumurtlayacağız
Dün gittiğim acil doktoru 9 gün olduğunu söylememe rağmen adetime bana yükselmez yükselse şimdiye yükselirdi ilişkiden 1 hafta sonra dedi moralimi bozduYumurtaniz 19 unda çatlamış olsa 1 hafta geçmiş üzerinden yerleşme vs 7 ila 10 gün içinde olabiliyormuş galiba siz 3 4 gün sonrasında kan verin tekrar 9 gün var reglinize inşallah hamissinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?