Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günü mü nasıl anlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Vera0

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
12
7
Merhaba adet tarihlerim arasında sürekli 3 4 gün oynama oluyor yumurtlama gününü değiştirir mi bu 3 4 gün oynama yani 14.gununu baz alıyordum normalde doktora da söyledim 3 4 gün düzensizlik sayılmıyor dedi ama yumurtlama günümü nasıl anlarım test yapmadan

Ovulasyon testleri var onlardan kullanabilirsin

Birde akıntı durumundan kasık ağrından falanda kendini takip et öylede anlayabilirsin

Merhaba adet tarihlerim arasında sürekli 3 4 gün oynama oluyor yumurtlama gününü değiştirir mi bu 3 4 gün oynama yani 14.gununu baz alıyordum normalde doktora da söyledim 3 4 gün düzensizlik sayılmıyor dedi ama yumurtlama günümü nasıl anlarım test yapmadan
Uygulamaya güvenmeyin yumurtalık takip testleri onlarla takip edin isterseniz daha büyük kolaylık aklınızda şüphe kalmaz sitrest olmazsınız. Fiyatları da pahalı değil

Uygulamaya güvenmeyin yumurtalık takip testleri onlarla takip edin isterseniz daha büyük kolaylık aklınızda şüphe kalmaz sitrest olmazsınız. Fiyatları da pahalı değil
Hep uygulamadan bakıyordum ama emin olamıyorum bu ay çok emindim olacağına ama yumurtlama günüm değilmiş heralde o gün

Hep uygulamadan bakıyordum ama emin olamıyorum bu ay çok emindim olacağına ama yumurtlama günüm değilmiş heralde o gün
Her ay aynı tarihlerde yumurtlamaya biliyoruz ya da her ay yumurtlamaya biliyoruz o yüzden en sağlıklısı test takibi yapmak en kolay ve en basiti 30 lü setler var internetten bakabilirsiniz insta dan bakabilirsiniz. Umarım en kısa süre de mutlu haberi alırsınız

X