Sprem ve yumurta kaliteliyse olur neden olmasın ve en iyisi adet gecikmesini beklemek adetin 2-3 gün gecikince kan ver idrar testlerine falanda çok güvenme derimtam yumurtlama günü ilişkiye girirlerse sperm zevk suyu ile hamile kalınır mı döllenme belirtileri varmıdır arkadaşlar varsa ilişkiye girdikten kaç gün sonra ortaya çıkar yokmu cevap vercek
Adet gecikmesini bekleyemem ama daha var ve nişanlımla birlikte olduk evli değilim normalde sadece çalışırken sağ kasığım ağrırdı soğuktan galiba evde ağrım olmazdı ve sol kaşığımın hiç ağrıdığını da hatırlamıyorum şimdi evdeyken uzandığımda falan sadece sol kasığıma Ağrı girip çıkıyorSprem ve yumurta kaliteliyse olur neden olmasın ve en iyisi adet gecikmesini beklemek adetin 2-3 gün gecikince kan ver idrar testlerine falanda çok güvenme derim
Bişey diyemicem o zaman sen bilirsin adetine 2-3 gün kalada ogrenebilirsinAdet gecikmesini bekleyemem ama daha var ve nişanlımla birlikte olduk evli değilim normalde sadece çalışırken sağ kasığım ağrırdı soğuktan galiba evde ağrım olmazdı ve sol kaşığımın hiç ağrıdığını da hatırlamıyorum şimdi evdeyken uzandığımda falan sadece sol kasığıma Ağrı girip çıkıyor
Hamilemisin?Adet gecikmesini bekleyemem ama daha var ve nişanlımla birlikte olduk evli değilim normalde sadece çalışırken sağ kasığım ağrırdı soğuktan galiba evde ağrım olmazdı ve sol kaşığımın hiç ağrıdığını da hatırlamıyorum şimdi evdeyken uzandığımda falan sadece sol kasığıma Ağrı girip çıkıyor
Bilmiyorum daha test yapmadım yarın yapıcam tam 10 gün oluncaHamilemisin?
En son adet xamanın ne zamandıBilmiyorum daha test yapmadım yarın yapıcam tam 10 gün olunca
En son adet xamanın ne zamandi
Ayın 2 sinde oldum 6 sı 7 si gibi de bittiEn son adet xamanın ne zamandı
Bende de 1 ılq 5 arasıydı bende beklıorum daha testi icin cok erken sende hiç belırtı varmıAyın 2 sinde oldum 6 sı 7 si gibi de bitti
Cok dusuk ihtimal bise olmaz 12 gun falan gecince iliskinin ustunden test yapi
Kasık ağrım oluyor Nadir ara ara birde akıntım var canımBende de 1 ılq 5 arasıydı bende beklıorum daha testi icin cok erken sende hiç belırtı varmı
Ne zaman yapmamız lazım peki adetini de bekleyemem daha var belirsizlik zor neyse onu bilmek istiyorumBende de 1 ılq 5 arasıydı bende beklıorum daha testi icin cok erken sende hiç belırtı varmı
Yumurtlama günü ilişkiye girilirse tabiki gebelik ihtimali var.Eğer kadında ve erkekte sorun yoksa tabi.Madem nişanlısın dikkat etseydin.Tam yumurtlama gününde de ilişkiye girilmez yanitam yumurtlama günü ilişkiye girirlerse sperm zevk suyu ile hamile kalınır mı döllenme belirtileri varmıdır arkadaşlar varsa ilişkiye girdikten kaç gün sonra ortaya çıkar yokmu cevap vercek
Yumurtalık günün ne zamandıNe zaman yapmamız lazım peki adetini de bekleyemem daha var belirsizlik zor neyse onu bilmek istiyorum
Tabıkı var bende suan o haldeyım hamıleyım gıbı hıssedıorumtam yumurtlama günü ilişkiye girirlerse sperm zevk suyu ile hamile kalınır mı döllenme belirtileri varmıdır arkadaşlar varsa ilişkiye girdikten kaç gün sonra ortaya çıkar yokmu cevap vercek
13 ile 15 şiYumurtalık günün ne zamandı
Bugün 8. Günüm benim ilişkiye gireli mide bulantım falan yok ama kasık ağrısı var sende mide bulantısı varmıTabıkı var bende suan o haldeyım hamıleyım gıbı hıssedıorum
Bende mide bulantisi arada sirada az oluyor daha cok hazimsizlik kabizlik gaz sikismasi ve uykusuzluk var birde cok idrara cikiorum uykudan bile uyandirior acaba enfeksionmu var diorum ama bilmiorum gögüslerimde dolgun hele uc kahve yefleri daha bi dolgun gelior gözüme ama agri falan yok arada kasik agrim oluyor birde özel bölgede sirtim agrior yani nerem ne icin agrior bilmiorum garip durumdayim bende nisanliyim iki ay sonra dugunum var ama evlendikten sonra bi spre ayni evde kalamicaz farkli ülkelerdeyiz ve daha okulum falan var yapacagim isler var gebelik istemiorum suanda gebeysem bapcam bilmiorum yani icimede gelmedi sadece zevk suyu oda zor oluyor yumirtlama günü birliktelik olmussa gebelik daha olagan bende yumurtalik daha sonradan oldu ama spermler icerde yasior ya 5 gün o yuzden gebe kalmis olabilirimBugün 8. Günüm benim ilişkiye gireli mide bulantım falan yok ama kasık ağrısı var sende mide bulantısı varmı
Kasik agrisi nasil nerde oluyorBugün 8. Günüm benim ilişkiye gireli mide bulantım falan yok ama kasık ağrısı var sende mide bulantısı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?