- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Kızlar merhaba öncelikle konuyu buraya açmamın nedeni daha fazla yardım alacağımı düşündüğümden daha popüler olduğu içinbir yumurtlama günümü hesaplayamıyorum şöyle anlatayım umarım yardımcı olursunuz bana 28 Haziranda adet oldum öğlen yumurtlama günü hesaplamak için adet olduğumuz günden başlayarak 14 güne denk gelen tarih yumurtlama günümüzü gösterirmiş yani hesapladım bende 11 temmuz a geliyor doğrumu hesabım acaba :44: Bu arada bir dip not: 29 Mayıs ta adet oldum bir önceki ayda off kafam çok karışık nasıl çözeceğim ben bu yumurtlama günümü :26: bi el atın yardım edin bana lütfen ben çıkamadım işin içinden sanırım benim adetim düzensiz 29 mayısta adet oldum sonraki ay 28 hazıran oldum 28 gunde bir olmadı :44:
cnm 31 günde bir adet oluyorsun ona göre batın 29 temmuz olur 11 temmuzda başlıyo yumurtlama 17 temmuza kadar devam ediyo en yüksek doğurganlık zamanıın 15 temmuza denk geliyo cnm bu tarihlerde gün aşırı ilişkide bulunun bakalım inş. nasip olur :)
Telefonunuza Period Tracker uygulamasını indirirseniz o hesaplar kanama ve yumurtlama günlerini.
Ben sayıyorum sayıyorum 31 değil 30 gün hesaplıyorum. Bir daha bakın bence.
Kafayı yiyeceğim bu kadar basit bir şeyi hesaplayamaz oldum kafam allak bullak oldu :84::84::84:
Pardon cnm doğru tekrar baktım 30 günde bir oluyosun yani 10 ila 16 arası doğurganlığın ama en yüksek doğurganlık güünün 14 temmuz bak link atıyorum :)
http://http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
Takvime bak. 4 hafta + 2 gün. Yani 28 + 2 = 30. Buna göre 13 - 14 Temmuz. 9 Temmuz ile 15 Temmuz arası da düzenli ilişki şart.
Link açmıyor ki canım
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
cnm son adet tarihini yaz bide 30 günü işaretle bakalım
kendi ablamdan biliyorum o netteki hesaplama.cetvelleri cok sağlıklı degil bilinen bir yanlis adetinden 14 gun say herkesinki baska ablamin 19. gunuymus mesela doktor takibinde ogrendik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar merhaba öncelikle konuyu buraya açmamın nedeni daha fazla yardım alacağımı düşündüğümden daha popüler olduğu içinBir yumurtlama günümü hesaplayamıyorum şöyle anlatayım umarım yardımcı olursunuz bana 28 haziranda adet oldum öğlen yumurtlama günü hesaplamak için adet olduğumuz günden başlayarak 14 güne denk gelen tarih yumurtlama günümüzü gösterirmiş yani hesapladım bende 11 temmuz a geliyor doğrumu hesabım acaba :44: Bu arada bir dip not: 29 mayıs ta adet oldum bir önceki ayda off kafam çok karışık nasıl çözeceğim ben bu yumurtlama günümü :26: Bi el atın yardım edin bana lütfen ben çıkamadım işin içinden sanırım benim adetim düzensiz 29 mayısta adet oldum sonraki ay 28 hazıran oldum 28 gunde bir olmadı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?