Yumurtlama Günü Hesaplama

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Kızlar merhaba öncelikle konuyu buraya açmamın nedeni daha fazla yardım alacağımı düşündüğümden daha popüler olduğu için:16: bir yumurtlama günümü hesaplayamıyorum şöyle anlatayım umarım yardımcı olursunuz bana :69: 28 Haziranda adet oldum öğlen yumurtlama günü hesaplamak için adet olduğumuz günden başlayarak 14 güne denk gelen tarih yumurtlama günümüzü gösterirmiş yani hesapladım bende 11 temmuz a geliyor doğrumu hesabım acaba :44: Bu arada bir dip not: 29 Mayıs ta adet oldum bir önceki ayda off kafam çok karışık nasıl çözeceğim ben bu yumurtlama günümü :26: bi el atın yardım edin bana lütfen ben çıkamadım işin içinden sanırım benim adetim düzensiz 29 mayısta adet oldum sonraki ay 28 hazıran oldum 28 gunde bir olmadı :44:

Kızlar merhaba öncelikle konuyu buraya açmamın nedeni daha fazla yardım alacağımı düşündüğümden daha popüler olduğu için:16: bir yumurtlama günümü hesaplayamıyorum şöyle anlatayım umarım yardımcı olursunuz bana :69: 28 Haziranda adet oldum öğlen yumurtlama günü hesaplamak için adet olduğumuz günden başlayarak 14 güne denk gelen tarih yumurtlama günümüzü gösterirmiş yani hesapladım bende 11 temmuz a geliyor doğrumu hesabım acaba :44: Bu arada bir dip not: 29 Mayıs ta adet oldum bir önceki ayda off kafam çok karışık nasıl çözeceğim ben bu yumurtlama günümü :26: bi el atın yardım edin bana lütfen ben çıkamadım işin içinden sanırım benim adetim düzensiz 29 mayısta adet oldum sonraki ay 28 hazıran oldum 28 gunde bir olmadı :44:

cnm 31 günde bir adet oluyorsun ona göre batın 29 temmuz olur 11 temmuzda başlıyo yumurtlama 17 temmuza kadar devam ediyo en yüksek doğurganlık zamanıın 15 temmuza denk geliyo cnm bu tarihlerde gün aşırı ilişkide bulunun bakalım inş. nasip olur :)

Görünen o ki 30 günde bir adet oluyorsun. Her kadın 28 günde bir adet olacak diye birşey yok. Bu hesaba göre yumurtlaman 13 - 14 Temmuz'a denk geliyor. Aşağıdaki resime bakabilirsin.

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 728
Son düzenleme:
googlea yaz otomatik hesaplayıcılar var gebelik . org da var mesela ordan bak hesapla

Son düzenleme:
Telefonunuza Period Tracker uygulamasını indirirseniz o hesaplar kanama ve yumurtlama günlerini.

cnm 31 günde bir adet oluyorsun ona göre batın 29 temmuz olur 11 temmuzda başlıyo yumurtlama 17 temmuza kadar devam ediyo en yüksek doğurganlık zamanıın 15 temmuza denk geliyo cnm bu tarihlerde gün aşırı ilişkide bulunun bakalım inş. nasip olur :)

Hesaplıyorum bende çünkü 28 günde bir olmuyor benim :44: eskiden hesaplamazdım hiç kaçında oldum diye çocuk istediğimiz için en uygun zaman yumurtlama dönemiymiş hesaplamaya mayıs ayında başladım 29 mayıs da adet oldum ondan sonraki ay 28 hazıran da oldum bir türlü çıkamadım iş içinden :14: o zaman şöyle anladım ben 31 günde bir adet oluyorum ve önümüzdeki tarihlere bakarsam 11 ila 17 temmuz arası yumurtlama dönemlerim en verimli zamanım ise ayın 15 gibi değil mi ? :26: :16: Aminnnn isteyen herkese rabbim banada bir bebiş verir inşallah :16: :16:

Takvime bak. 4 hafta + 2 gün. Yani 28 + 2 = 30. Buna göre 13 - 14 Temmuz. 9 Temmuz ile 15 Temmuz arası da düzenli ilişki şart. :27:

Aslında yumurtlama günlerini kendin anlayabilirsin.Ama farketmiyorum dersen,eczanelerde ovulasyon testi satılıyor.Büyüteç gibi birşeye tükürük damlatıyorsun.Yumurtlama günlerinde farklı görüntü oluyor.

Takvime bak. 4 hafta + 2 gün. Yani 28 + 2 = 30. Buna göre 13 - 14 Temmuz. 9 Temmuz ile 15 Temmuz arası da düzenli ilişki şart. :27:

Teşekkür ederim en net ve açıklayıcı cevap sizden geldi yani 9 u ila 15 temmuz arası ilişki olacak değil mi :18: :17:

kendi ablamdan biliyorum o netteki hesaplama.cetvelleri cok sağlıklı degil bilinen bir yanlis adetinden 14 gun say herkesinki baska ablamin 19. gunuymus mesela doktor takibinde ogrendik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendi ablamdan biliyorum o netteki hesaplama.cetvelleri cok sağlıklı degil bilinen bir yanlis adetinden 14 gun say herkesinki baska ablamin 19. gunuymus mesela doktor takibinde ogrendik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adet olduğum günüde dahil edeyim değil mi yani; temmuz 12 çıkıyor yada 30 günde bir oluyorum sanırım temmuz 14 öyle mi :26:

kızlar merhaba öncelikle konuyu buraya açmamın nedeni daha fazla yardım alacağımı düşündüğümden daha popüler olduğu için:16: Bir yumurtlama günümü hesaplayamıyorum şöyle anlatayım umarım yardımcı olursunuz bana :69: 28 haziranda adet oldum öğlen yumurtlama günü hesaplamak için adet olduğumuz günden başlayarak 14 güne denk gelen tarih yumurtlama günümüzü gösterirmiş yani hesapladım bende 11 temmuz a geliyor doğrumu hesabım acaba :44: Bu arada bir dip not: 29 mayıs ta adet oldum bir önceki ayda off kafam çok karışık nasıl çözeceğim ben bu yumurtlama günümü :26: Bi el atın yardım edin bana lütfen ben çıkamadım işin içinden sanırım benim adetim düzensiz 29 mayısta adet oldum sonraki ay 28 hazıran oldum 28 gunde bir olmadı :44:

canım belki sana yardımcı olur
Eki Görüntüle 1182236 Eki Görüntüle 1182236

Back