- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
- Konu Sahibi 1papatyaaa
-
Korunma açısından demedim gebelik istiyorum onun için sordum, hamile kalan varsa biraz umut olsun içimde diye ☺Takvimle korunma diye bir şey yok. Adetliyken bile gebe kalma riski var. Yumurtalayınca bildirim gelmiyor çünkü onu bilemeyiz her zaman mümkün.
Yok işte olacaksa her türlü olur onu diyorum ben deKorunma açısından demedim gebelik istiyorum onun için sordum, hamile kalan varsa biraz umut olsun içimde diye ☺
Bir hafta önce gittim hormonlarıma bakıldı sorun çıkmadı vajinal muayene de oldum ama doktor pcos değilsin ama yatkınlığın var dedi, bende bebek istiyoruz dedim. Takviye olarak FOLDEN pi önerdi onu aldım kullanıyorum inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinYok işte olacaksa her türlü olur onu diyorum ben detabii doktora muayene olun. Kan değerlerinize baktırın gerekirse takviye kullanın. Stresten uzak durun fazla kilonuz varsa verin. Gerisi kısmet. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Mutlaka değerlendirkızlar merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğintestimi tekrar paylaşıyorum bakarmısın Eki Görüntüle 3344787 Eki Görüntüle 3344789
Dün pik gözüküyor. Bugün çatlamışkızlar merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğintestimi tekrar paylaşıyorum bakarmısın Eki Görüntüle 3344787 Eki Görüntüle 3344789
28 Kasım ve 1 Aralık tarihini degerlendirdim yine olmalı mı ?Mutlaka değerlendir
İnsallah olumlu sonuç alırım Allah isteyen herkese nasip etsinDün pik gözüküyor. Bugün çatlamış
Amin inşallahİnsallah olumlu sonuç alırım Allah isteyen herkese nasip etsin28 Kasım ile 1 aralığı degerlendirdim yine olmalı mı ?
Tamam canm cok teşekkür ederimAmin inşallahCanım bence bugünü de değerlendir ne olur ne olmaz
Canm yine bi test yaptım bu şekilde çıktı bakarmısınAmin inşallahCanım bence bugünü de değerlendir ne olur ne olmaz
Lh hormonu saat 10.00-20.00 arasında artıyormuş. O yüzden ben testlerimi hep 11-15-19 saatlerinde yaptım. Sabah kalkar kalkmaz yapmadım. İlkini saat kaçta yapmıştın? Sabah erken ve ilk tuvalete kalktığında yaptıysan ikincisinden daha silik çıkması normal. Sen bugünü de değerlendir. Yarın öğlen bir daha test yap bak bakalım silikleşiyor muCanm yine bi test yaptım bu şekilde çıktı bakarmısınsabah farklı öğlen farklı bu şekilde kafam karışıyor 2 saat bişi yemedim içmedim bu arada Eki Görüntüle 3344823
İlk testi saat 10 da yaptım ama ilk idrarla değildi ikinci testi saat 2 de yaptım bu şekilde çıktı bugünü degerlendirecem bakalım hayırlısı olur insallahLh hormonu saat 10.00-20.00 arasında artıyormuş. O yüzden ben testlerimi hep 11-15-19 saatlerinde yaptım. Sabah kalkar kalkmaz yapmadım. İlkini saat kaçta yapmıştın? Sabah erken ve ilk tuvalete kalktığında yaptıysan ikincisinden daha silik çıkması normal. Sen bugünü de değerlendir. Yarın öğlen bir daha test yap bak bakalım silikleşiyor mu
Yaptığım testleri atayım da gör referans olması amacıyla. Ben de ilk kez Ovulasyon testlerini bu ay denedimCanm yine bi test yaptım bu şekilde çıktı bakarmısınsabah farklı öğlen farklı bu şekilde kafam karışıyor 2 saat bişi yemedim içmedim bu arada Eki Görüntüle 3344823
Canm senin çok net ve bence çok iyi insallah sende olumlu sonuç alırsın kullandığın uygulama hangisiYaptığım testleri atayım da gör referans olması amacıyla. Ben de ilk kez Ovulasyon testlerini bu ay denedim
Sağol canım inşallah ikimiz de mutlu haberler alırızCanm senin çok net ve bence çok iyi insallah sende olumlu sonuç alırsın kullandığın uygulama hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?