• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Gunu Degisiklikleri

YESIMMM24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
488
5
96
Fransa
ARKADASLAR YUMURTLAMA ZAMANINDA NE GIBI DEGISIKLIKLER OLUYOR BENIM GECEN AY AKINTIM OLMUSTU BIRTEK ORDAN ANLADIM BILIYOSUNUZ BEN ILACSIZ ADET OLAMIYORDUM BITKILERLE ONUDA DUZENLEDIM ALLAH A SUKUR GECEN AY ADETIMDEN SONRA DAHA FAZLA BAKTIM KENDIME SUAN YUMURTLAMA ZAMANIM OLMASI LAZIM AKINTIM VAR AMA YAKALAYAMIYORUM SANIRIM YIKIYORUM YA TUALETTEN SONRA BELKIDE ONDAN AKINTIMI YAKALAYAMIYORUM BIRDE BU AY SOLE DEGISIK BIR DURUM VAR YUMURTLAMA GUNUMDE SANKI ADETLENECEKMIS GIBIYIM NORMALINDE AYIN 12 SI 13 GIBI ADET OLMAM LAZIM YANI YUMURTLAMA GUNU HESABIMA GORE TABI HESAPLANMAMIS BIR GUNDE YUMURTLADIYSAM BILEMIYORUM GOGUSLERIM FECI ACIYOR BASTIRINCA NORMALDE SOL GOGSUM DAHA FAZLA BIRDE SIZLIYORLAR ARADA BIR YANIYOR SANKI BIRER GIBI BELIM AGRIYOR ARADA YANI TIPKI ADETLENICEKMISIM GIBI GECEN AY HIC BOLE OLMADIM TAMAM AZ DA OLSA GOGUSLERIMDE HASSASIYET VARDI AMA DEDIM KI BITKILERDEN BU HIC BU KADAR ACIMAMISTI BU AY KADAR SIZDEDE OLE OLDUMU HIC AKINTIMDA VAR HISSEDIYORUM AMA KIVAMINA FALAN BAKAMADIM DEDIGIM GIBI SIZDE DE OLUYORMU BU BELIRTILER COK SASIRDIM benneyaptımki

Birde Dun Aksam Kulakalrim Cok Uguldadi Beynim Agridi Kulaklarimdaki Sesler Tansiyonda Oynama Olduguna Isarettir Onu Biliyorum

canım benim heray yumurtlama günümde akıntım oluyor tuvalete gidince çektikçe uzayan yumurta akı gibi kasıklarım hassaslaşıyor şişer gibi birde hani acıkınca karnın guruldarya onun gibi rahimden acayip sesler geliyor her ay bu böyle hiç değişmiyor yani :)

ne guzel iste ne olucagini hemen anliyorsun ama benim adetlencekmisim gibi belim agriyor bu ay heralde erken adetlenmem ne bileyim her an hersey olabilir gecen seninki gibi oldu benimki bu ay bana ne oluyor anlamadim

benim yumurtlama zamanlarımda akıntı ve miktarı farklı oluyor,şeffaf ve uzayan bir görünümde oluyor ve birde kasıklarım ağrıyor...

peki arkadaşlar bende size şunu sorayım gebelik rehberi diye site varya orda yumurtalam günleri hesap edildiğinde adetinin 6. ile 12. günleri arası çıkıyo fakat ben bu zamana kadar hep 12. ile 16. günler arasında sanıyordum benim kafam iyice karışıt siz nasıl biliyorsunuz arkadaşlar acaba hangisi en doğrusu

gerçi ben 25 günde oldum geçen ay ve hesaplattığımda 6. ve 12. günler çıktı bende bunu 12 ve 16 günler sanıyodum anlıcağınız

her kadının yumurtlama zamanı farklıdır hatta bazen bir ay 16. gün ise bir ay 19. gün olabiliyor yani aydan aya bile değişiklik olabiliyor ve yumurtalama günü hesaplayan sitelerin bence standart bir hesaplama şekli var ,herkesin o standartlara uyucak yumurtlama zamanı yok malesef o yüzden fizyolojik belirtilerle ya da ovulasyon testleriyle bunları anlayabilirz.

canim yumurtlama zamaninda hafif kasik batmalari olabilir
ve sana bu yuzden adet olacakmisin gibi geliyor...normaldir..

Pitircik arkadasim ben dusuk yaptigimda senin dedigin sitedkei hesaplama sayseinde korundum 3 ay ...bence adet tarihini iyi hatirla benimkini iyi hesapliyor bilmiyorum ama yine de belli olmaz.
son adet tarihini girince yumurtlama gununu yazar...umarim hamile kalirsiniz bu ay ..sevgileerrr

Bu Ay Garipti Bakalim Hayirlisi Olsun Kizlar Ya Adetime 1 Hafta Var Ben Hala Adet Olacak Gibiyim Her An Arada Sirada Goguslerim Sizliyor Cok Ilginc Geldi Bana Bakalim

kasıklarımda ağrı hatta şişkinlik var gibi hissediyorum yumurta akı kıvamında oldukça fazla akıntım oluyor birde yanaklarım kızarıyor ateşim çıkıyor 1-2 derece hemen hissediyorum yani..:)

arkadaşlar size bişi danışmak istiyorum.adetin ilk günü ile ilgili bi sorum var.adetin ilk günü,hani hafif pembe akıntı gibi bişi geliyo sonra akşama kadar bişi gelmiyo mesela.işte o günü mü ilk gün hesaplıycaz???

Merhaba herkeze ben daha Önceden bılmıyordum bunun yumurtlama oldunu bana doktor sÖyledı benım her adetımın bıtımınden 14 gÜn Çok tuaf oluyorum akıntım aynı yumurtanın akı gıbı kıvamlı ve koyu oluyo kasıklarım ŞıŞıyo hassasıyetlık oluyo ateŞım 2 ıla 3 derecede Çıkıyo yanaklarım al al oluyo elım sıcak vucudum sıcak oluyo bu hep olurdu ve ben kendımı hep adet olcam sanardım Öle sancı oluyordu doktor bunun yumurtlama gÜnlerınde olcanı sÖledı

canım evet bende de goğüs sızllaması adet olacakmışım gıbı hıs az da olsa bel ağrısı ve bunaltı yanı sıcak basması gıbı değişiklikler oluyor bu arada o sıtelerden ben de bı ara hesap yapıyordum kesınlıkle tutmuyor yanı herkesın yumurtalama gunu farklı onların standart bı hesabı var bence herkes yıne en doğrusu kendısı hesaplasın

Back
X