Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günü bir türlü anlayamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım hamile kalmak için yumurtlamayı bekliosan eğer boşa düşünme. Ne zaman istersen yap. Mesela ben takvim tutarım 1 yıldır. Pepapp die bi uygulama orada her tarihim doğru çıkar normalde. İşaretlerimde hep düzenli bi şekilde. Ama geçen ay yumurtlama günümle alakası olmadığı halde adetim bittikten tam 2 gün sonra girdiğim korunmasız ilişki sonucu hamile kaldım ben. Hatta şok oldu herkes. Adetten hemen 2 gün sonra nasıl olur die. Allahın yazısı. İlla yumurtlama zamanı olcak die bi kaide yok test edip onayladım

Regli düzenli olanlar da genellikle dediğiniz gibi olabiliyor fakat bazen reglimiz 1 gün bile geç gelse tüm hesaplar karışabilir reglden hemen sonra yumurtlama gören regle yakın yumurtlama gören çok kişi var o yüzden Ovülasyon ile takip edebilirsiniz ya da bebek istediğiniz ay regl bittikten sonra 1 gün ara ile düzenli ilişki

Ben regle 1 hafta kala bırakmıştım denemeyi belkı o dönemdi yumurtlamam uzuldum

çoook pahaliiij dogru sey aldiginiza eminmisiniz neden o kadar para verdiniz. 40 lisini 36 tl ye almiştim

Sizin aldiginiz gebelik testi
Yok hayır gebelık testı 2 Li 48 TL
7 Li ovulasın testi 80 TL ye n11 den aldım predıctor early 7 Li ovulasın testı dıye gecıyor kargoua verılmıs yoksa iptal edecektim

Yok hayır gebelık testı 2 Li 48 TL
7 Li ovulasın testi 80 TL ye n11 den aldım predıctor early 7 Li ovulasın testı dıye gecıyor kargoua verılmıs yoksa iptal edecektim

Aldiginiz markanin ozelliginden dolayi sanirim çok pahali... yni kullanip atacaginiz seye o kadar para vermek... neyse saglik olsun o halde.

30 adet ovulasyon 8 adet gebelik testi 40 tl... n11de yine laboquik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…