- 20 Haziran 2016
- 4.312
- 8.376
- 158
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.401
Kuzum regl olmuşsun galiba benim de çok ağrım var ama içemedim ağrı kesici falanNormal değerler 7-140 arasıyken bende 24 çıkmıştı geçen ay. Geçen yıl bir doktorum demişti en az 70 olması lazım.
Bence çok umutlanma sonrasında üzülme kuzum. Biraz bekle adetin gecikirse kan ver tekrar2.60 bana değer garip geldi arkadaşlar 4 gün kala bu değer. Yükselme ihtimali var mıdır. Dün açık kahve akıntım geldi bi kere bidaha gelmedi bugünde bu sabah geldi açık kahve akıntım
Sabah yaptın negatif çıktı yarın tekrarlarım test çok 3 gün kaldı adete zatenYani çok sanmıyorum ama hayırlısı artık
Çoğu doktor değerler minimumda olsa bile söylemiyor. Mesela minimum 10sa, değer 10 olduğunda da birşey demiyorlar. Herhalde prosedür gereği... Sadece referans değerin çok altındaysa ilaç yazıyorlar. Hele de devlet hastanelerinde... o yüzden kendi başımızın çaresine bakacaz artık :)Enim de o seviyelerde geçenlerde gittim de doktor bununla ilgili bir şey söylemedi
Ay evet reglim başladı bugün. Dün iyi ki tamponlarımı alıp stoklamışımKuzum regl olmuşsun galiba benim de çok ağrım var ama içemedim ağrı kesici falan
Ağrıkesici içebilirsin ki canım neden içmeyesin. İnstagramda bir kadın doğumcu vardı, o diyordu hatta adetten 1 gün önce içilirse daha faydalı olur sizin için. Canın kiymetli olsunKuzum regl olmuşsun galiba benim de çok ağrım var ama içemedim ağrı kesici falan
Aşkım benim başlamadan içtiğimde adetim zor sökülüyor. O kanı görmeden içemiyorum o yüzdenAğrıkesici içebilirsin ki canım neden içmeyesin. İnstagramda bir kadın doğumcu vardı, o diyordu hatta adetten 1 gün önce içilirse daha faydalı olur sizin için. Canın kiymetli olsun
Haa doğruAşkım benim başlamadan içtiğimde adetim zor sökülüyor. O kanı görmeden içemiyorum o yüzden
Diğer şeyler için takviye verdi ama demir ilacı da kendi kendine kullanması doğru değil tabi multivitaminlerden belki artar inşallahÇoğu doktor değerler minimumda olsa bile söylemiyor. Mesela minimum 10sa, değer 10 olduğunda da birşey demiyorlar. Herhalde prosedür gereği... Sadece referans değerin çok altındaysa ilaç yazıyorlar. Hele de devlet hastanelerinde... o yüzden kendi başımızın çaresine bakacaz artık :)
Hala umudumun olması şaka mıHaa doğru
Herşey olabilir diğer kızın 1.80 den 30 çıktı 2 gün sonra çok umutlu olma ama kesin kes yok diye de nahat davranma bence2.60 bana değer garip geldi arkadaşlar 4 gün kala bu değer. Yükselme ihtimali var mıdır. Dün açık kahve akıntım geldi bi kere bidaha gelmedi bugünde bu sabah geldi açık kahve akıntım
Ben devlet hastanesinde muayne oldum dahiliyeye ferritinim 70 di gebelik düşündügumu söyledim ferritin B12 folik asit karışımı bı ilaç var gynoferro diye onu yazdı bana 2 kutu bı kutu 1 ay gidiyor onu kullanıyorumÇoğu doktor değerler minimumda olsa bile söylemiyor. Mesela minimum 10sa, değer 10 olduğunda da birşey demiyorlar. Herhalde prosedür gereği... Sadece referans değerin çok altındaysa ilaç yazıyorlar. Hele de devlet hastanelerinde... o yüzden kendi başımızın çaresine bakacaz artık :)
Regl oldumHaa doğru
İşte bende o yüzden şaşırdım normalde yoksa <2 çıkardı 2.60 sayı olarak çıkınca şaşırdım bakalım kısmet pek sanmıyorum ama hayırlısıHerşey olabilir diğer kızın 1.80 den 30 çıktı 2 gün sonra çok umutlu olma ama kesin kes yok diye de nahat davranma bence
Benimde 2 kaldı dün yaptığım negatifti 14ü beklicem başka da yapmamSabah yaptın negatif çıktı yarın tekrarlarım test çok 3 gün kaldı adete zaten
Bir de ben ovülasyon yaptım bugün genelde hamilelerde pik gibi çıkıyormuş, bil bakalım bende ne çıktı? NegatifSabah yaptın negatif çıktı yarın tekrarlarım test çok 3 gün kaldı adete zaten
Üf çok sinirim bozuldu ya hala umudum var gibiydi. Canım sıkıldı çok ağrım var bi de sökülemiyorum. Pembe geldi önce beyaz akıntı içinde sonra bir iki damla kahverengi geldi durdu. Ped taktım ama çok küçük bir damla gelmiş acıdan gebericem ilaç içtim bana mısın demedibende oldum hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?