- 25 Eylül 2024
- 578
- 391
- 18
- 28
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.041
Negatif cıkcak düşüncesiyle hiç veresim yokHiç az değil :) hadi yarın sen de kan veeerrrrr
Dualarımız seninle canım sabah güzel haberler getir inşallahBende yarın kan testi vereceğim sabahtan dua edin nolur
AmiiiinnnnnDualarımız seninle canım sabah güzel haberler getir inşallah
Eee bende korkuyorum sen bize cesaret veriyorsun sende korkuyorsun korkmaaaaaaaaNegatif cıkcak düşüncesiyle hiç veresim yok
Negatif cıkcak düşüncesiyle hiç veresim yok
Kanda negatifi görünce belirtilerim birden geçiverdiEee bende korkuyorum sen bize cesaret veriyorsun sende korkuyorsun korkmaaaaaaaa
Kesinlikle çok haklısın varsa da yoksa da her anlamda emin olmuş oluruzKanda negatifi görünce belirtilerim birden geçiverdikan verin kafanız rahat olur varsa da yoksa da. Çok ağladım ama olsun sürekli ay şundan mı ay bundan mı demiyorum
Gece kaç olursa olsun atacağım eğer alırsaKız at yalanı geç leraklandırma bizi
Çok destekli atmış oluyosunGece kaç olursa olsun atacağım eğer alırsabu arada prolaktin hormonum yüksek dostinex kullanıyordum.. onu bahane edeceğim
Doktorum hamile kaldığını anladığın anda içme demişti
Alırsa değil alır alırrrrr ilaç kullanmam lazım deeee dirreetty hahahahahaGece kaç olursa olsun atacağım eğer alırsabu arada prolaktin hormonum yüksek dostinex kullanıyordum.. onu bahane edeceğim
Doktorum hamile kaldığını anladığın anda içme demişti
Benim yakın zaman bi düşük var hala psikolojisi üstümde bi tık korkmama müsaade etEee bende korkuyorum sen bize cesaret veriyorsun sende korkuyorsun korkmaaaaaaaa
Ya benim elle tutulur bi belirtim de yokKanda negatifi görünce belirtilerim birden geçiverdikan verin kafanız rahat olur varsa da yoksa da. Çok ağladım ama olsun sürekli ay şundan mı ay bundan mı demiyorum
Resmen regl belirtisi bile yaşamıyorum normalde dizlerime vurur başım döner midem bulanır su an sadece baş ağrısı o da rüzgar yedim ondan bi de diğer yazdıklarım işteKanda negatifi görünce belirtilerim birden geçiverdikan verin kafanız rahat olur varsa da yoksa da. Çok ağladım ama olsun sürekli ay şundan mı ay bundan mı demiyorum
Benim ateşim hep 35lerde çıkıyor bir sorun var sanırım bendeAşkım benim hiç akıntım yok ama ateşimi ölçemiyorum ama benim de vücut ısım fazla
Hiç akıntım yok ama az önce lavabodan sonra akıntıyla beraber küçücük pespembe bi akıntı geldi bi heyecanlanmadım değilResmen regl belirtisi bile yaşamıyorum normalde dizlerime vurur başım döner midem bulanır su an sadece baş ağrısı o da rüzgar yedim ondan bi de diğer yazdıklarım işte
Test yaptınız mı ?İyi akşamlar arkadaşlar .Kafama takılan bir soru var yerleşme kanaması dediğimiz şey adet gecikmesinden sonra görülüyor mu .Bilgisi olan veya böyle bir şey yaşayan var mı? .Bugün adet gecikmemin 7-8. Günü pembe uzayan yapışkan akıntım oldu içerisinde kılcal şekilde çok az kan vardı devamı olmadı .Normalde bu akıntım adet gecikmem olmadığı zamanlarda olurdu ve devamı adet kanaması olurdu bu defa kesildi ve İki gündür göğüs hassasiyetim başladı .Normal döngümde adet tarihimden önce başlardı mutlaka
Yok yoğunluktan dolayı hastaneye gidemedim Çarşamba gününe randevum var .Ama bata 4 gün kala yaptığımda negatifti bende zaten negatif zaten adet olurum diye üstüne düşmedim.Ğeç döllenme deedikleri şey aklımı bulandırdıTest yaptınız mı ?
Yerleşme kanaması hanemize hayırlı olsunHiç akıntım yok ama az önce lavabodan sonra akıntıyla beraber küçücük pespembe bi akıntı geldi bi heyecanlanmadım değilregl başlamaz çünkü daha 1 haftam var en az. Erken yumurtladım regl bitimi, adet olacakmışım gibi ince ince ağrı da gidip geliyor neydi şimdi bu
Umutsuz olmayin bende 8 yaşında kızım ona hamileligimde hem pcos hemde iki tane çikolata kistimle hamile kaldım ama ilk aydan yıkılmak olmZ hemen güzel şeyler emek ister 11 ay sonra hamile kalmıştım ona da şimdi ikinciye 1.5 yıldır çabalıyorum bu ay rahim filmi çekindim ilk ay olumsuz oldu ama olacak inanıyorumÖyle kuzum da amh düşüklüğüm ve çikolata kistlerim de var ya çok imkansız geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?