- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.021
Bu test pozitif güvenilir bir markayla hayırlı olsunBugün başka bir markada daha denedim.. ne diyorsunuz kızlar gelcek mi pozitif
Reglime 3 gün var
Bende değil kız mubbtela da var keşke benimkindende emin olsamYarın da yap bakalım koyulaşma olacak mı:)
Benim sipariş yetişmedi Çarşamba günü yapacam testi büyük ihtimal Perşembe günü de olabilir11 de dene çıkarsa bana da haber et bari de 14 ü bekleyemeyeyim etiketle beni
Ayy bende var galiba shsjdh kızlar korkuyorum ama olumsuz olcak diye arkadaşlarla dışardayız aklımdan vıkarmayı düşünüyorum midem ufak ufak bulanıyo shsjhd acile gitsem alır mı kanBende değil kız mubbtela da var keşke benimkindende emin olsam
Alır canım benim gebelik şüphem var ama antibiyotik kullanıyorum şuan gündüz çalıştığım için şimdi gelebildim de verAyy bende var galiba shsjdh kızlar korkuyorum ama olumsuz olcak diye arkadaşlarla dışardayız aklımdan vıkarmayı düşünüyorum midem ufak ufak bulanıyo shsjhd acile gitsem alır mı kan
Reglim gecikmedi ama gecikti desem regl gecikmeden almıyorAlır canım benim gebelik şüphem var ama antibiyotik kullanıyorum şuan gündüz çalıştığım için şimdi gelebildim de ver
Aşkım benim hiç akıntım yok ama ateşimi ölçemiyorum ama benim de vücut ısım fazlaKızlar benim vücut sıcaklığı 37.4 ortalama düşmüyor ayın 2sinden beri ve su an su gibi akıntım geliyor dün gece de beyaz yogun vardı sizde de böyle oluyor mu
Aşkım git direk alıyorlar karın ağrım var ilaç kullanmam gerekiyor de zaten direk soruyorlarAyy bende var galiba shsjdh kızlar korkuyorum ama olumsuz olcak diye arkadaşlarla dışardayız aklımdan vıkarmayı düşünüyorum midem ufak ufak bulanıyo shsjhd acile gitsem alır mı kan
hahahahah ay kızlar karışmışBende değil kız mubbtela da var keşke benimkindende emin olsam
Bende yarın kan testi vereceğim sabahtan dua edin nolurhahahahah ay kızlar karışmışinşallah senin de olur
Ayy şuan okeydeyiz çıkınca olmadı eşimle giderimAşkım git direk alıyorlar karın ağrım var ilaç kullanmam gerekiyor de zaten direk soruyorlar
Git git bize de sonucunu söyleeee güzel haberlerle dönAyy şuan okeydeyiz çıkınca olmadı eşimle giderimhazır dışardayız
İnşallahGit git bize de sonucunu söyleeee güzel haberlerle dön
Sabah test yapsam mı 12sini mi beklesem ya 28inde yumurtlama akıntısı yaşadım muhtemelen ya 28 ya 29u çatlama oldu ama bilmiyorum akıntılarım değişik. Geçen hamilelikte beyaz gelmişti bi onu hatırlıyorumAşkım benim hiç akıntım yok ama ateşimi ölçemiyorum ama benim de vücut ısım fazla
Simdi yine ölçtüm 37.4Aşkım git direk alıyorlar karın ağrım var ilaç kullanmam gerekiyor de zaten direk soruyorlar
Benimde regl günüm 14 şubat biraz önce test yaptım ama tek çizgi erken mi acaba olsaydı çıkar mıydıBugün başka bir markada daha denedim.. ne diyorsunuz kızlar gelcek mi pozitif
Reglime 3 gün var
Hiç az değil :) hadi yarın sen de kan veeerrrrrSimdi yine ölçtüm 37.4
Kız at yalanı geç leraklandırma biziReglim gecikmedi ama gecikti desem regl gecikmeden almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?